Halim Kırıkçı
Tek Yumruk
- 12 Ocak 2011
- 68.087
- 35.205
- 3.758
bizim yönetim cemiyetten içmeden dönünce bu herifle ilgili mutlaka açıklama yapmalı aynen acun gibi laz gibi itiraf etti bu da
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Son cümleye dikkat edelim, operasyon devam edecek olarak anladım.MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu: "Ben istifa edince hakem hataları bitecek mi? Bu konular hiç konuşulmayacak mı? Eğer bitecekse istifa ederim. Hiç sorun yok. Ancak yaptığımız çalışmaları görmek veya bekleme tahammülünüz yoksa diyecek bir şey yok."
Rte şu anda Suriye falan uğraşıyor muhtemelen Dursun aksettirmemiştir bile.abi düşün önce bizim başkan konustu sonra acun koştura koştura yayına cıktı ve ifşa etti ne potlar kırdı ertesi gün laz efendi cıktı o da ifşa etti pislikleri şimdide bu herif
ama tüm bunlara ragmen oldugu gibi yerınde duruyorlar,cesur bir yöneticimiz olsa erden gibi alev alırdı bunları
dursunda güya rte yakın adam
orası öyle ama boş bir zamanda devre arası bile olur bu işi o tarafa taşıyacakmı sonucta kendiside rte ye yakın ve cözüm ondan geciyor maalesefRte şu anda Suriye falan uğraşıyor muhtemelen Dursun aksettirmemiştir bile.
Herif tepkide vermediki yerine gidiyordu önce itildi sonrada tokat yedi. Sarı verdiler komedi gibiHakem hatası ''insan''hatası 2 tarafada olur tek tarafı kaybettirmeye diğer taraf ne olursa olsun kazandırmaya çalışırsan bu operasyon kararlarıdır.Sallaiye tokat atan adam sırf sallai tepki verdi diye onada kart verdi.
Oğuzhan ve mehmet bunların yeni piyonlarıHepsi bir ağızdan Mehmet Türkmen çok iyi hakemlik yaptı diyorlar. Daha çok maç kazandırır bunlara bu Mehmet gibiler.