# Michael Owen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Michael Owen

Bu yorumları okuduktan sonra tek birşey diliyorum.

İnş hiçbir oyuncu tansfer etmeyiz tek dileğim odur.

Madem bu Bu adamları bile beğenmiyoruz bizim gibi taraftara trasnfer gerekmez boşuna uğraşmasınlar.

Ne de olsa Messi'yi bile getirseler beğenmeyenler çıkacak boşuna para vermesinler taraftarı mutlu etmek için.

Tek dileğim budur.

Aynen! 29 yasinda bir dünya yildizini getirmek bile sevindiremiyor bazilarini. Ki bunlar, bir insanin 3 yil önce ayaginin kirilmis olmasini müzmin sakatlik saniyor..

Arkadaşlar paramız yok paramız tamam mı?

para olsa paraya kıyıp huntelaarı alırız guereroyu alırız ama yok işte.

Bakın hem yıldız istiyorsunuz, hem paranın olmadığını biliyorsunuz, hemde yok sakat olmasın, yok yaşlı olmasın, yok kariyeri düşüşte olmasın, diyorsunuz; çok şey istiyorsunuz.

Biz kewell,baros ve owen gibi yıldızlar ve emsallerini alabiliriz bu mali güçle en iyisi bu.

İnşallah bu adamlar sayesinde basamak atlayacağız ve yeni stada geçince adam gibi bonservisine para verip yıldızlar alacağız sabır biraz.

Baros'u, Kewell'i alırsın, ama Owen zor. :D Ekonomik olarak henüz o kadar rahat bir konumda değiliz.

Ayrıca belirtmek isterim. 57 maçın hepsinde ilk 11 başlamadı. İlk 11 başladığı maçların tümünde de 90 dakika sahada kalamadı. Yine de büyük golcüdür, kalitesini etkilemez.

Haberi veren Eurosportsa ciddiye alinmali bu haber. Bence Owen harika olur. Babel tabikide iyi bir futbolcu ama Owen'i pozisyonundan dolayi istemeyip Babeli isteyenlere soyluyorum, Babel uclunun solunda ve Baros'un yerinde oynayabiliyor. Geldiginde sag tarafta verimsiz olan Arda'yi saga cekip Babel'i sola alacaktik veya tam tersi olacakti sonucta ikisinden biri yeterli verimi gosteremeyecekti.

kewell a da müzmin sakat deniyordu ama adam takır takır oynadı galatasaray a gelen 180 derece değişiyor arkadaş

Owen çok yüksek bedellere sahip olduğunu sandığım bir futbolcu değil ucuzda değildir ama abartılacak kadar da pahalı olacağını sanmıyorum transferi iyi olur.

milan baros icinde aynisini diyordunuz, yok oynamaz yok az gol atti vs vs. birakin adama biir şans tanıyın yahu ....

Baros'u, Kewell'i alırsın, ama Owen zor. :D Ekonomik olarak henüz o kadar rahat bir konumda değiliz.

Ayrıca belirtmek isterim. 57 maçın hepsinde ilk 11 başlamadı. İlk 11 başladığı maçların tümünde de 90 dakika sahada kalamadı. Yine de büyük golcüdür, kalitesini etkilemez.

owenın bonservisi nedir?

Gelmeden oynamadan yorum yapmak kolay keşke gelsede görsek neler yapabileceğini.

Anlamıyorum yani siz sakat diye 1 düşünüyorsanız yönetim 1000 düşünüyor bunları.

Adamları getirmek için afedersiniz kıçını yırtıyor. Biz yok saçı kısa yok sakat deyip böyle bir yıldızı bile istemiyoruz.

Vefasızlık budur yani.

owenın bonservisi nedir?

Yıllık alacağı ücretten bahsediyorum, bonservisinin elinde olduğunu biliyorum. ;)

Adama 4 milyondan aşağı imza attırmak mümkün değil gibi, takım içindeki dengeleri düşünmek zorundasın bu durumda. fenerin başına ne geldiyse bundan geldi, Owen'ı alırsak yarın öbür gün Baros da 4 milyon isteyecek. Dengeleri alt üst edemezsin. :cool:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt