# Michael Owen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Michael Owen

Hepsi bir yana,en yararlısı tartışmasız Babel olur.

Ama olamadı. Ayrıca Hasan isteseydi giderdi, belki de direkt oynayamayacağını düşündüğünden gitmedi.

Bizimle özdeşleşmiş her futbolcuyu hayat boyu besleme yükümlülüğümüz yok. Futbol oynamayanı, kendine bakmayanı niye takımda tutmamız gerekiyor, ben de bunu anlamıyorum.

Kim besleyelim dediki? Hasan onların hiçbirini düşümdüğünden gitmedi.Bize para kazandırmak için sözleşmesini uzattı.Bizim takımımız daha iyiydi o zaman liverpool dan.Hasan gitse oynardı...Ama varya biz haketmemişiz hasan şaşı...Hem GALATASARAY savgisiyle hem futbolculuğu ile...

Liverpool çok isteseydi alıverirdi Hasan Şaş'ı.Adamın sözleşmesi bitmişti 2002'de.

----

https://www.habervitrini.com/haber.asp?id=74411

Şöyle bir haber var.Inter'den 2,5 istemiş falan,o yıl bizimle sözleşme uzattı Hasan.Siz düşünün artık bizden ne kadar yıllık aldığını.

Sözleşmesinin bittiğini bilerek verdim zaten bu örneği...Bize para kazandırmak için uzattı sözleşmesini.Yönetim kadar bizde vefasızız.Adam o yıl inter e gitse hain olucak.Kaldığı zamanda düşünün bizden ne kadar para aldığını diyosunuz.Halbuki biz türk oyuncularımızın parasını tam anlamıyla hiç ödeyemedik...

Sıkıldık be renkdaşlar.Yeni bir gelişme var galiba umuduyla tıklıyoruz, kısır tartışma çıkıyor karşımıza.

Sakat değilse çok iyi bir transfer olur. Fakat dediğim gibi, sakatlık durumu çok iyi incelenmeli ve araştırılmalı..

Bencede bonservissiz diye alınabilir.Ama babel çok daha faydalı olur.

ne Owen'i ya. Serkan çalik'da bizim Owenimiz bosubosuna Owen için yillik para dökmeye ihtiyac yok

Gülünecek bir durum göremiyorum Alay eder gibi yazmanın bir anlamı da yok Saygı!!! (Biraz)

abi sevincimden güldüm çünkü futbolu ilk takip ettiğim yaşlardan beri tüm hayatım owen hayranlığı ile geçti..kimseye saygısızlık yapmak istemem,yapmadım da! öyle anladıysan da senden özür diliyorum ama benim kesinlikle niyetim o değil...saygısızlığa tahammülü olmayan bir insanımdır hatta! tekrar özür! ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt