# Michael Owen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Michael Owen

Ligimiz ne kadar güclü olursa Avrupa´da da o kadar basarili oluruz..

Keske gelse Vassel Ankara´ya..Keske Veron Bursa´ya gelseydi..

Ne güzel seyler olurdu bunlar ülkemiz icin, ligimiz icin...

kimse yanlış anlamasın yönetici kardeşlerim-abilerimede saygımla söylüyorum bu başlığı ben yönetici olsam anında kapardım. Owen ve Galatasaray ( challenge ! ) mantığıyla bağdaşmıyor bir kere. Küme düşen takımda ağabeydi bu Owen değil mi ? Gemisini kurtaramamış bir kaptan ancak paracıdır. Kewell bizi kurtaramadı diyeceksiniz ama elinden geleni yaptı bu yaşta ayrıca kendisi forvet değil ayrıca sakattı ayrıca milli oyuncu ve ilk 11 de ayrıca ayrıca ayrıca ...

kimse yanlış anlamasın yönetici kardeşlerim-abilerimede saygımla söylüyorum bu başlığı ben yönetici olsam anında kapardım. Owen ve Galatasaray ( challenge ! ) mantığıyla bağdaşmıyor bir kere. Küme düşen takımda ağabeydi bu Owen değil mi ? Gemisini kurtaramamış bir kaptan ancak paracıdır. Kewell bizi kurtaramadı diyeceksiniz ama elinden geleni yaptı bu yaşta ayrıca kendisi forvet değil ayrıca sakattı ayrıca milli oyuncu ve ilk 11 de ayrıca ayrıca ayrıca ...

Kewell yasli degil ki..34 yasindaymis gibi konustun da:D

Daha 30 yasinda.3 aya kadar 31 olacak...En verimli cagi zaten Kewell´in

yok sürç-i lisan. diyelim o anlamda söylemek istemedim TECRÜBE anlamında söyledim. Ama genç diyemeyiz değil mi dostum ? Şimdi bu hafta 2 tane 30 yaşında transfer olsa herkes kıyameti koparır yaşı diye çünkü doğru futbol için transfer için yaşlı bu yaş kısacası genç değil enazından. 3-4 yıl sonra nefes sorunu yaşamay başlar. Heleki bir kanat oyuncusu için. Ama dede demiyorum ben yaşlıda tecrübe anlamında hani klasik " yılların deneyimi " çünkü genç yaita büyük takımlarda büyük maçlarda oynadı kendisi tıpkı Hagi gibi.

Baros ve Kewell bu ligin tozunu attırdılarsa Owen ı düşünemiyorum bile.

Kewell ı hatırlayın kariyerinde 25 maçın üstüne çıkamamış bir sezonda.

Baros desen Aston da 1 golle sezonu tamamlıyo, Lyonda yedeğin yedeği TSL nin ne kadar kolay bir lig olduğunu gösteriyor diğer liglere göre.

Owenın eğer sakatlık problemi yoksa düşünemiyorum bile 3lünün sağında harikalar yaratır.

Baros ve Kewell bu ligin tozunu attırdılarsa Owen ı düşünemiyorum bile.

Kewell ı hatırlayın kariyerinde 25 maçın üstüne çıkamamış bir sezonda.

Baros desen Aston da 1 golle sezonu tamamlıyo, Lyonda yedeğin yedeği TSL nin ne kadar kolay bir lig olduğunu gösteriyor diğer liglere göre.

Owenın eğer sakatlık problemi yoksa düşünemiyorum bile 3lünün sağında harikalar yaratır.

baros'un burda az goz atması ligin kalitesiz olduğunu göstermez. o zaman ispanya ligi berbat. guiza 27 go lattı.

Ufkumuzun açılması bakımından iyi olur.Bir çıtamız, psikolojik sınırımız var ve biz bunu son 2 yıldır zorluyoruz.Bu yıl bu geleneği devam ettirirsek kadromuz birkaç 1-2 yıl kalmaz üst düzey bir takımın kadrosu gibi olur.Avrupa'da başarı bu yolla geri gelebilir.

Owen eskisi kadar olmasada bizde halen is yapar, zaten nerde yildizi sönmüs varsa bize gelidigi zaman tekrar patlama yapiyor :D Baros ile cok iyi uyum saglar, ikiside fisek gibi hizli cok can yakariz.....

"Owen artık Galatasaraylı"

Avrupa'nın en ünlü spor kanallarından Eurosport, abonelerine Newcastle United’li Owen’in Galatasaray'la anlaşmak üzere olduğu haberini geçti.

Galatasaraylı genç yönetici Haldun Üstünel’in isim vermediği iki kesin transfer diye açıkladığı ismin Owen olduğuna dikkat çekildi

kaynak : FOTOSPOR

Arkadaslar kaynak rezalet , ama adamlar yazmis iste , keske ntvspor soyleseydi :D

Avrupa'nın en ünlü spor kanallarından Eurosport, abonelerine Newcastle United’li Owen’in Galatasaray'la anlaşmak üzere olduğu haberini geçti.

Galatasaraylı genç yönetici Haldun Üstünel’in isim vermediği iki kesin transfer diye açıkladığı ismin Owen olduğuna dikkat çekildi

Arkadaslar kaynak rezalet , ama adamlar yazmis iste , keske ntvspor soyleseydi :D

Owenden baya umutluydum, ama fotosporda yazdiysa kesin olmaz bu is...

Owen'ı alcaklardı ama bu haberden sonra vazgeçmişlerdir. :D :D

Bugun bi abim Owen Galatasaraya gelmis dedi ve yerimden heyecanla ziplayiverdim. Bu heyecanin nedeni sanirsam isim buyuklugu ve transfer sabirsizligiydi.Yoksa Owen'in alinmasini istemem.

klişe olacak ama , owen gerçekten aradığımız adam değil.bize sağ kanat lazım.sabriyle aydınla olmaz bu işler.

aslında alacağız babel ile hamiti fıstık gibi olur.babel kanat ve forvette , hamit sağ bek ve ortasahanın her yerinde oynardı. :)

bu ikisi alınıp transfer kapatılsa bile sevinçten dört köşe olurdum.

owen senelik 4-5 milyon euro dan kapı açar,bu parayı biraz zor veririz

Newcastle'dan adam alınacaksa bu ya Martins olur yada Coloccini bence.. Owen çok pahalı gelir.. Kulübünde haftalık 125.000 pound alıyordu geçen sene.. Bu da 6.5 milyon pound yapar senelik..

Bonservisi yok diye yıllık 5 milyon euro ve 3 yıllık sözleşme falan yaparlarsa yazık olur..

Ben Haldun Ustunel'in aciklamasindan yola cikarak gelecek 2 yabancinin da bonservisinin elinde olduguna eminim.

İngiliz kral G.Saray'da

Tilki gibi kurnaz

Baros'un yanına kaliteli bir golcü arayan Galatasaray, beklenen bombayı Michael Owen ile patlatmak üzere. Sarı-kırmızılı ekibin, bir süredir pe.inde olduğu Newcastle United'ın yıldızı Owen ile anlaştığı belirtildi. Flaş haber, ünlü spor kanalı Eurosport'ta da yer aldı. Haberde, "Owen Galatasaray yolunda" başlığı kullanılırken, bonservisi elinde olan 29 yaşındaki futbolcunun transferinde küçük pürüzler kaldığı belirtildi. Yönetici Haldun Üstünel transferle ilgili isim vermedi ancak "Biri forvet, biri stoper olmak üzere iki ünlü ismi cuma günü İstanbul'a getireceğiz" dedi.

İngiliz Kral G.Saray'da

Yönetim, dünyaca ünlü yıldız ile anlaştı. Haberi Eurosport da verdi Owen'ın cuma kampa geleceği belirtildi.

Transferde bu sezon sessiz ve derinden giden G.Saray'ın yeni bombası belli oldu: Michael Owen. Sarı-kırmızılıların, dünyaca ünlü İngiliz golcü ile anlaştığı bildirildi. Spor kanalı Eurosport gelişmeyi, "Owen G.Saray yolunda..." başlığıyla duyurdu. Yönetimin, Newcastle ile sözleşmesi biten ve bonservisi elinde olan Owen'la detayları çözmeye uğraştığı,

ardından imzaya getireceği belirtildi.

Üstünel'den müjde

Futbol şube sorumlusu Haldun Üstünel, Owen'ı doğrulamasa da "Bir golcü ve bir stoper ile anlaştık. İsim açıklayamam. Ancak cuma gününe kadar kampa getirmeyi planlıyoruz" diyerek müjdeyi verdi. 29 yaşındaki Michael Owen, Liverpool'da parladı. 2004'te 42 milyon euro'ya Real Madrid'e transfer oldu. Sakatlanınca inişe geçti. 4 yıldır Newcastle'da forma giyen yıldız, Ada'da iki kez gol kralı oldu. 2001'de Altın Top'u aldı.

totomaç

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt