# Michael Owen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Michael Owen

Bir iki güne bu transferin açıklığa kavuşacağını düşünüyorum.

Bu sezon 32 maç oynadı ;) EPL gibi bir ligde ve New Castle gibi rezil bir takımda 10 golu var.

Ben bir ingiliz gazetesinden okuduğum Owen'la ilgili makalede gördüklerimi yazdım. Dediğin gibi olabilir. Ama son 3.5 yılda 60 küsür maça çıkabilmiş. 32 si son yıldır.

Öyle ya da böyle gelmesini istemiyorum. G Emekli ikramiyesini bizden almasın gelen adamlar.

Owen gelse de gelmese de Ligde şampiyonluğa oynayacağız. Owen'ın tek başına bize Avrupa'da kupa kazandırma becerisi var mı; yok. O zaman gereği de yok.

Gelince oynayacak, sakatlanırsa en fazla 3 günde ayağa kalkacak, giderken de iyi bir bonservis ücreti kazandıracak genç adam istiyorum ben.

Ben bir ingiliz gazetesinden okuduğum Owen'la ilgili makalede gördüklerimi yazdım. Dediğin gibi olabilir. Ama son 3.5 yılda 60 küsür maça çıkabilmiş. 32 si son yıldır.

Öyle ya da böyle gelmesini istemiyorum. G Emekli ikramiyesini bizden almasın gelen adamlar.

Owen gelse de gelmese de Ligde şampiyonluğa oynayacağız. Owen'ın tek başına bize Avrupa'da kupa kazandırma becerisi var mı; yok. O zaman gereği de yok.

Gelince oynayacak, sakatlanırsa en fazla 3 günde ayağa kalkacak, giderken de iyi bir bonservis ücreti kazandıracak genç adam istiyorum ben.

Ya şu yaşlı lafı çok saçma 30una daha basmamış adam yaşlımıdır ya.

En azından 5 yılda ah oynarki patlama yaparsa da güzel bir fiyata satabiliriz.

Kewell bize gelmeden once son 2 yilda dogru durust maca cikmamisti ona bakarsaniz. Owen gectigimiz sezon 30 dan fazla maca cikmis.

ya bu bloglar da daha nerelerinden atacağını bilmiooo...:D:D:D

Yok ya.. ben sanmıyorum. Seneye Kewel'ı satmak istesek kim alır sence? Owen da öyle olur.

Tamam gelir, oynar, goş de atar, Taraftarın sevglisi de olur; ama olmazsa olmaz bir adam değil.

arkadaşım Owen mu patlama yapcak ? buna kendini nasıl inandırdın ? nasıl bir matıktır bu ya. Adam zaten kendince yıldız bana göre 2.plan yıldızlarından hatta. Neyi patlıcak kime niye vericeksin. Şiddetle karşıyım. Genç aç ve dinamik adam lazım bu takıma. OWen gelirse inanın hatanın daniskasını yapmış oluruz. Patalama yapcakmış bak bak :D

Dirk Kuyt daha yeni sözlesme imzaladi. ayrica ilk 11 oynuyor. nereye aliyorsun. akil var mantik var.

arkadaşım Owen mu patlama yapcak ? buna kendini nasıl inandırdın ? nasıl bir matıktır bu ya. Adam zaten kendince yıldız bana göre 2.plan yıldızlarından hatta. Neyi patlıcak kime niye vericeksin. Şiddetle karşıyım. Genç aç ve dinamik adam lazım bu takıma. OWen gelirse inanın hatanın daniskasını yapmış oluruz. Patalama yapcakmış bak bak :D

GEnç ve aç dinamik adam bize niye gelsin kardeşim sizde biraz mantıklı olun.

Neyimiz var bizim. UEFA kupasını alalı 9 yıl oldu ve 9 yıldır adımızı ilk defa şimdi Rijkaard'ı getirerek duyurduk.

Sizin istediğiniz genç ve aç adamları almak için ne kadar para lazım olduğunu anlatmama gerek yok.

Eskidendi o brezilyaya git 3-4 adam getir karın tokluğuna koşsunlar.

Şimdi Brazilyada bile ortalama bir adama 6-7 milyon Euro istiyorlar. Bırakın yıldız adayı olanları.

Ben inanıyorum kardeşim Owenın iyi oynayacağına siz inanmazsanız inanmayın.

Onlar bizim Türkler gibi 30'u geçtinmi yat diyen adamlardan değiller. Bunu geçen yıl aldığımız adamlardan da gördük.

Keweel'ı şimdi olmasa bile bu yıl eğer 90 dakika oynayacak hale getirirsek 5 milyon euro'dan fazlaya satabiliriz.

Hadi patlama yapamadı Owen. Bu admaı en azından yıllık verdiğimiz ücrete sataibliriz. Buna adım gibi eminim.

Ben burdan bir ricada bulunacam tekrar. Totomaç otomaç bilme ne spor gazeteleri referansı ile başlık açtırmasınlar yalvarıyorum size. Topic ve sohbet kalitesi düşüyor. Voronin diyen mi istersin Dick Kuyt diyen mi ? Babel gibi Mensah gibi görüştüğümüz doğrulanmış adamları konuşsak. Owen kimin ağzından ne duyduk ki konuşuluyor. Lütfen

GEnç ve aç dinamik adam bize niye gelsin kardeşim sizde biraz mantıklı olun.

Neyimiz var bizim. UEFA kupasını alalı 9 yıl oldu ve 9 yıldır adımızı ilk defa şimdi Rijkaard'ı getirerek duyurduk.

Sizin istediğiniz genç ve aç adamları almak için ne kadar para lazım olduğunu anlatmama gerek yok.

Eskidendi o brezilyaya git 3-4 adam getir karın tokluğuna koşsunlar.

Şimdi Brazilyada bile ortalama bir adama 6-7 milyon Euro istiyorlar. Bırakın yıldız adayı olanları.

Ben inanıyorum kardeşim Owenın iyi oynayacağına siz inanmazsanız inanmayın.

Onlar bizim Türkler gibi 30'u geçtinmi yat diyen adamlardan değiller. Bunu geçen yıl aldığımız adamlardan da gördük.

Keweel'ı şimdi olmasa bile bu yıl eğer 90 dakika oynayacak hale getirirsek 5 milyon euro'dan fazlaya satabiliriz.

Hadi patlama yapamadı Owen. Bu admaı en azından yıllık verdiğimiz ücrete sataibliriz. Buna adım gibi eminim.

Niye gelmesin ? Afrikaya git bakalım niye gelmesin. Git koreye bul sende Park Jui Sun yada adı neyse. Bul sende Nani yi. Niye gelmesin. Ribery neden geldi dostum ? Arda neden bizde hala ? Hasan Şaş'ı nasıl tuttuk elimizde ? Bunlara cevap ver. Babel kendisi diyor "ayrılmak istiyorum mutsuzum daimi oynaycağım bir takım" diyor. Juve demiyor Barçaya yalvarmıyor. İsteklerimi karşılayan uygun bir takım diyor. Niye gelmesin yıldız adam ? Genç ve dinamik adam?. Panatinaikos nasıl getiriyor Cissé yi ? Tamam çok genç sayılmaz ama dinamik ve Premier Lig ten geliyor. Neden gidiyor. Saviola Benfica ya neden gidiyor ? Bul sende YAY Toutre adam Fil dişinden geldi yaf ! Drogba bul sende !

Düşünebiliyor musun sen Owen patlama yapıyor 33 ünde Milana gidiyor.YAni imkansız birşey patlama yapması.Sadece TSL de oynar bu adam.

Niye gelmesin ? Afrikaya git bakalım niye gelmesin. Git koreye bul sende Park Jui Sun yada adı neyse. Bul sende Nani yi. Niye gelmesin. Ribery neden geldi dostum ? Arda neden bizde hala ? Hasan Şaş'ı nasıl tuttuk elimizde ? Bunlara cevap ver. Babel kendisi diyor "ayrılmak istiyorum mutsuzum daimi oynaycağım bir takım" diyor. Juve demiyor Barçaya yalvarmıyor. İsteklerimi karşılayan uygun bir takım diyor. Niye gelmesin yıldız adam ? Genç ve dinamik adam?. Panatinaikos nasıl getiriyor Cissé yi ? Tamam çok genç sayılmaz ama dinamik ve Premier Lig ten geliyor. Neden gidiyor. Saviola Benfica ya neden gidiyor ? Bul sende YAY Toutre adam Fil dişinden geldi yaf ! Drogba bul sende !

Bulduk 2 yıl önce Carusca yı ne oldu patladı elmizde.

Her bulduğumuz iyi olacak diye birşey mi var.

Babelin bonservisinin fazlalığını hepimiz tahmin ediyoruz daha yeni nefes almış bütçe yeniden darboğazamı soksunlar.

Ribery sadece bir örnekti ama ona da para veremedik nerden biliyorsun diğerlerinde de aynı şey olmayacağını.

Afrikadan adam getircekmişiz. Trabzon buldu bir tane Faty Papy mi ne adam u19 turnuvasının en iyilerindendi ne oldu adını duydunmu hiç yok bitti gitti.

Arsenlandeki gözlemciler bizde yok arkadaşm öyle kolay değil o adamları bulmak. Bak Bu iş en iyi İlhan Cavcav yapardı Türkiyede. Varmı son 3 yıldır adam gibi biri. Yok.

Bitti arkadaşım o dönemler. Bitti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt