Ferhat Birlik
Tecrübeli Üye
- 30 Kasım 2008
- 5.130
- 268
- 1.548
Cevap: # Michael Owen
Bir iki güne bu transferin açıklığa kavuşacağını düşünüyorum.
Bir iki güne bu transferin açıklığa kavuşacağını düşünüyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
minimum isteyecegi fiyat 4milyon euro
dirk kuyt mı geliyo ???
herif babel yerine liverpooldan kuytu istediğimizi yazmış
https://futbolfirtinasi.blogspot.com
gelirse bu ligin aroune kone valla
Bu sezon 32 maç oynadıEPL gibi bir ligde ve New Castle gibi rezil bir takımda 10 golu var.
Ben bir ingiliz gazetesinden okuduğum Owen'la ilgili makalede gördüklerimi yazdım. Dediğin gibi olabilir. Ama son 3.5 yılda 60 küsür maça çıkabilmiş. 32 si son yıldır.
Öyle ya da böyle gelmesini istemiyorum. G Emekli ikramiyesini bizden almasın gelen adamlar.
Owen gelse de gelmese de Ligde şampiyonluğa oynayacağız. Owen'ın tek başına bize Avrupa'da kupa kazandırma becerisi var mı; yok. O zaman gereği de yok.
Gelince oynayacak, sakatlanırsa en fazla 3 günde ayağa kalkacak, giderken de iyi bir bonservis ücreti kazandıracak genç adam istiyorum ben.
Ya şu yaşlı lafı çok saçma 30una daha basmamış adam yaşlımıdır ya.
En azından 5 yılda ah oynarki patlama yaparsa da güzel bir fiyata satabiliriz.
Ya şu yaşlı lafı çok saçma 30una daha basmamış adam yaşlımıdır ya.
En azından 5 yılda ah oynarki patlama yaparsa da güzel bir fiyata satabiliriz.
Adnan Sezgin, Owen ile ilgilenmediğimizi söylemiş.
arkadaşım Owen mu patlama yapcak ? buna kendini nasıl inandırdın ? nasıl bir matıktır bu ya. Adam zaten kendince yıldız bana göre 2.plan yıldızlarından hatta. Neyi patlıcak kime niye vericeksin. Şiddetle karşıyım. Genç aç ve dinamik adam lazım bu takıma. OWen gelirse inanın hatanın daniskasını yapmış oluruz. Patalama yapcakmış bak bak![]()
GEnç ve aç dinamik adam bize niye gelsin kardeşim sizde biraz mantıklı olun.
Neyimiz var bizim. UEFA kupasını alalı 9 yıl oldu ve 9 yıldır adımızı ilk defa şimdi Rijkaard'ı getirerek duyurduk.
Sizin istediğiniz genç ve aç adamları almak için ne kadar para lazım olduğunu anlatmama gerek yok.
Eskidendi o brezilyaya git 3-4 adam getir karın tokluğuna koşsunlar.
Şimdi Brazilyada bile ortalama bir adama 6-7 milyon Euro istiyorlar. Bırakın yıldız adayı olanları.
Ben inanıyorum kardeşim Owenın iyi oynayacağına siz inanmazsanız inanmayın.
Onlar bizim Türkler gibi 30'u geçtinmi yat diyen adamlardan değiller. Bunu geçen yıl aldığımız adamlardan da gördük.
Keweel'ı şimdi olmasa bile bu yıl eğer 90 dakika oynayacak hale getirirsek 5 milyon euro'dan fazlaya satabiliriz.
Hadi patlama yapamadı Owen. Bu admaı en azından yıllık verdiğimiz ücrete sataibliriz. Buna adım gibi eminim.
Adnan Sezgin, Owen ile ilgilenmediğimizi söylemiş.
Niye gelmesin ? Afrikaya git bakalım niye gelmesin. Git koreye bul sende Park Jui Sun yada adı neyse. Bul sende Nani yi. Niye gelmesin. Ribery neden geldi dostum ? Arda neden bizde hala ? Hasan Şaş'ı nasıl tuttuk elimizde ? Bunlara cevap ver. Babel kendisi diyor "ayrılmak istiyorum mutsuzum daimi oynaycağım bir takım" diyor. Juve demiyor Barçaya yalvarmıyor. İsteklerimi karşılayan uygun bir takım diyor. Niye gelmesin yıldız adam ? Genç ve dinamik adam?. Panatinaikos nasıl getiriyor Cissé yi ? Tamam çok genç sayılmaz ama dinamik ve Premier Lig ten geliyor. Neden gidiyor. Saviola Benfica ya neden gidiyor ? Bul sende YAY Toutre adam Fil dişinden geldi yaf ! Drogba bul sende !