# Michael Skibbe

Cevap: Michael Skibbe | Teknik Direktör

biktim bu durumdan, sivas maçini ful seyrettim 1.5 saat oynadilar ama skibbeyi hiç gormedim, ya bu adam ya oyuna bakmiyor yada cesaret edemiyor, nonda sahada resmen surunuyor, umit karan gelen butun toplari olduruyor, baris kosuyor ama faaliyet yok, oyuncu degisikligini uzatmada yapiyor sasilacak bir durum

biktim bu durumdan, sivas maçini ful seyrettim 1.5 saat oynadilar ama skibbeyi hiç gormedim, ya bu adam ya oyuna bakmiyor yada cesaret edemiyor, nonda sahada resmen surunuyor, umit karan gelen butun toplari olduruyor, baris kosuyor ama faaliyet yok, oyuncu degisikligini uzatmada yapiyor sasilacak bir durum

Yedek klübesini görmedin galiba? Kendi mi girip oynasın!

Bazi futbolcularida riske etmemek icin getirmediler. O kadar futbolcunun oynayamayacak kadar sakat olduguna inanmiyorum ben.

Numan yukarıda cevabını verdi. ;) Giden FTK olsun. Ne kadar çok abartıyorsunuz ya.

Yedek kulübemiz kısıtlıydı.Ben bu maçta hocada hata olduğunu düşünmüyorum.Sakatlar çok fazlaydı.Kupa yükü kalktı bu iş hayırlı da olmuş olabilir renktaşlar.

Ya aslinda dedigin gibi isimize geldi gercegi söylemek gerekirse ama sivas basinin taraftarinin o dalga gecen yorumlarina karsilik bu maci alsaydikda yari finalde elenseydik üzülmezdim bu kadar.

Ömer sivas forumuna hic göz attinmi? Bi göz at bakalim ne kadar sinirleniyorsun :)

Neden bakayım ki? Sevinsin garibanlar.Sivası ben rakibim olarak muhattap bile almıyorum. Benim müzemde 14 tane var bu kupadan! Ayrıca lig ve UEFA bundan daha önemli. Elimizde kısıtlı bir kadro ile penaltılarla elendik. Yapıcak hiçbirşey yok.Sağlık olsun. Günün kaybı FTK değil,Barış'tır!

Neden bakayım ki? Sevinsin garibanlar. Benim müzemde 14 tane var bu kupadan! Ayrıca lig ve UEFA bundan daha önemli. Elimizde kısıtlı bir kadro ile penaltılarla elendik. Yapıcak hiçbirşey yok.Sağlık olsun. Günün kaybı FTK değil,Barış'tır!

Sonunda şu maçı bırakıp önüne bakan biri çıktı.Bravo ... :)

Barisin yoklugunun takima o kadar zarar verecegini düsünmüyorum ben. Tamam mücadeleci ama iste sadece mücadeleci baska bi artisi yok bana göre.

Barisin yoklugunun takima o kadar zarar verecegini düsünmüyorum ben. Tamam mücadeleci ama iste sadece mücadeleci baska bi artisi yok bana göre.

Yapma be Numan! Bugün iyi değildi diye yerden yere vurmaya gerek yok. Herta Berlin maçını hatırla.;)

Ömer iste herta belkide bir kac mac daha sayabilirsin. Baskada yok bana göre. O yüzden fazla dokunmaz takima diye düsünüyorum. Belkide sen haklisindir görürüz zamanla bakalim :)

Barış daha çok genç. Gün geçtikçede kendini geliştiriyor. Takımımıza ilerde çok faydalı olacaktır. ;)

Sonunda şu maçı bırakıp önüne bakan biri çıktı.Bravo ... :)

Olması gerekende bu değil mi Seda? Kıytırık bir kupadan elendik diye eleştirinin dozunu aşmaya ne gerek var?

Galatasaray ligin en az yapan takımı bunda orta saha oyuncuların yumuşal olması etken zaten busene yediğimiz gollerin sebebide bu..Hatırlayın meira ayhan oynarken orta sahamız çok mu mücadeleciydi çok mu top kapıyoduk..?

Bunların hepsi Barışın sayesinde oldu..Ama ne anlatsam boş oynamadığında görürsünüz belki..

Skibe efendiye gelince artık oyuna adam gibi müdahaleler yapsın bugün beliki kadro dardı ama skibbe hep böyle bülent uygun kadar olamıyor..

Ya kupa onların olsun baştan beri istemiyordum zaten ama çok gerildim bir üstüne futbolcumuzu kaybettim zaten uzatmaya gidince bir terslik olacak dedim. Nerden eşleştik bu pis takımla keşke malatya maçına çıkmasaydık hiç değilse hem piskolojik hemde futbolcu olarak kaybımız olmazdı. Lincoln-Barış da aramızda olurdu..off ya çok sinirim bozuldu:(

Skibbe'yi tebrik ederim.Bu kadar eksiğe rağmen eleyecekti Sivas'ı.Eksiklerden takım yapsa ligde açık ara şampiyon olur...

Geri
Üst Alt