Serhat TOSUN
Sarı Üye
- 24 Ocak 2009
- 717
- 0
- 1.286
Cevap: Michael Skibbe | Teknik Direktör
Şans dio utanmadan bi de
Şans dio utanmadan bi de
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
biktim bu durumdan, sivas maçini ful seyrettim 1.5 saat oynadilar ama skibbeyi hiç gormedim, ya bu adam ya oyuna bakmiyor yada cesaret edemiyor, nonda sahada resmen surunuyor, umit karan gelen butun toplari olduruyor, baris kosuyor ama faaliyet yok, oyuncu degisikligini uzatmada yapiyor sasilacak bir durum
Yedek klübesini görmedin galiba? Kendi mi girip oynasın!
Numan yukarıda cevabını verdi.Giden FTK olsun. Ne kadar çok abartıyorsunuz ya.
Ömer sivas forumuna hic göz attinmi? Bi göz at bakalim ne kadar sinirleniyorsun![]()
Neden bakayım ki? Sevinsin garibanlar. Benim müzemde 14 tane var bu kupadan! Ayrıca lig ve UEFA bundan daha önemli. Elimizde kısıtlı bir kadro ile penaltılarla elendik. Yapıcak hiçbirşey yok.Sağlık olsun. Günün kaybı FTK değil,Barış'tır!
Barisin yoklugunun takima o kadar zarar verecegini düsünmüyorum ben. Tamam mücadeleci ama iste sadece mücadeleci baska bi artisi yok bana göre.
Sonunda şu maçı bırakıp önüne bakan biri çıktı.Bravo ...![]()
Olması gerekende bu değil mi Seda? Kıytırık bir kupadan elendik diye eleştirinin dozunu aşmaya ne gerek var?
Şu kupayı zerre kadar takmıyorum zaten yeteri kadar var 25 yıldır alamayanlar düşünsün bana ne .![]()