# Michael Skibbe

Cevap: Michael Skibbe | 2008/2009 Sezonu Teknik Direktörü

Gerets zamanında da vardı bu olay. Yahu alıştım artık. Gelen adama bağlanmayacağım o yüzden. Biliyorum çünkü max. 3 sene kalacak takımda. Yönetimi geçtim, taraftar da bu yapıda.

Üç sene fazla aga :sad007: Ben hiç hatırlamıyorum 2 seneden fazla kalanı

Başlığı şöyle bir karıştırdım da Rijkaard'da olduğu gibi herkes Skibbe'nin arkasındaydı, ona güveniyordu. Güvenmeyen kesim de vardı, başlarda sesleri çok cılızdı; kötü sonuçlarla beraber bu ses yükseldi, yükseldi ve adamı bitirdi. Çok güzel. :) Bu sahneleri Hagi'de görmek istemiyorum ama ileride kesin göreceğiz, buna eminim.

Yalnız ben üşeniyordum bu işe. Merak ettim şimdi, madem baktın o zamanlar güvenmeyen kesimdekiler bugün ah-vah çekiyor mu? Var mı böyle elemanlar?

Yalnız ben üşeniyordum bu işe. Merak ettim şimdi, madem baktın o zamanlar güvenmeyen kesimdekiler bugün ah-vah çekiyor mu? Var mı böyle elemanlar?

%99 ihtimalle vardır. Hatta üşenmesem araştırma yaparım da buraya gelip yazmaya ''ah özledik'' diyecek kadar yüzsüz olan var mıdır onu merak ediyorum? :D

Mesajlara baktığımda; geneli, tanımadığım ya da uzun süredir foruma girmeyen üyelerle yoğun olduğu için, bu zamanki düşüncelerini bilmiyorum ama muhtemelen ah-vah yapanlar vardır diye tahmin ediyorum.

Ben şahsen hiç ah-vah çekmiyorum.Zora giren hiçbir maçtaa antrenör katkısı göremedik.Nonda hayatının en kötü sezonunu geçirdi,Ümit Karan gol atmadan sene bitirdi.Bir sene öncenin Şampiyon kadrosu bu kadar düşüş yaşıyorsa bu antrenörün yetersizliğidir.

Ben şahsen hiç ah-vah çekmiyorum.Zora giren hiçbir maçtaa antrenör katkısı göremedik.Nonda hayatının en kötü sezonunu geçirdi,Ümit Karan gol atmadan sene bitirdi.Bir sene öncenin Şampiyon kadrosu bu kadar düşüş yaşıyorsa bu antrenörün yetersizliğidir.

Nonda ondan sonraki sene yani Rijkaard'ın ilk senesinde de top oynamadı. Oyuna girdikten sonra attığı bazı goller dışında. Ben Ümit'in son 3 sezondur gol attığını göremedim zaten. Haklısın, Skibbe suçlu.

Vazgeçtim agalar. Gelmesin Skibbe. Az da olsa kafa yapısı değişmiştir demiştim taraftarımızın ama hala aynıymışız. Rijkaard'a yapılanlar hala aklımızdayken hemde.

Gelme Skibbe. Gelme Gerets.

En güzel hücum futbolunu oynatıyordu, Rijkard'la birlikte, ne paslar yapılıyordu, ama ikisi de, hatta üçü de belki dördü, futbolcuların vurdumduymazlığına kurban gitti.

En güzel hücum futbolunu oynatıyordu, Rijkard'la birlikte, ne paslar yapılıyordu, ama ikisi de, hatta üçü de belki dördü, futbolcuların vurdumduymazlığına kurban gitti.

Yani suçlu Hagi öyle mi?

Bir gün kendisini böyle anacağımızı adım gibi biliyordum.Keşke geri dönse.Rijkaard'tan çok bu adama yanıyorum.

Muhtemelen Rijkaard ile buluşup, hatta yanlarına Gerets'i de alıp ''neremizle gülsek şu Galatasaray'a? '' diye sohbet ediyorlardır.

Hoffenheim'den kendi evinde 4 yemiş.:oOff şaka bir yana Skibbe zamanındaki Avrupa maçlarımızı özledim.:(

Skibbe zamanındaki Avrupa maçlarımızı özledim.:(

Aynen dostum ya 2000'li yıllardan sonra ki en iyi futbolumuzu oynatmıştı adam bize, avrupada tekrar adımızı yavaş yavaş yukarılara çıkarmayı başarıyordu ki b.k yoluna gitti resmen...

Yeni bir başkan ve tam yetki ile gelse. Transferlere karışılmasa ve istediği adamlar alınsa 2-3 sene içersinde çok rahat şekilde avrupada iş yapacak bir takım yaratır.

Futbol bilgisi Rijkaardla yarışacak derecede iyi bir elemandı. Bir kez daha saygıyla anıyoruz kendisini.

3107__splash_SkibbeGurur.jpg

Senin oynattığın o güzel futbolu ve beyefendi kişiliğini özledik... :(

Keşke dönse de basının söylediği gibi Galatasaray'ı ''daha önce çalıştığı gibi Almanya ligindeki küçük takımlar'' sansa.

Olm deşme yaramı. Tuz basıyorsun lan :(

Geri
Üst Alt