# Michael Skibbe

Cevap: Michael Skibbe | 2008/2009 Sezonu Teknik Direktörü

Bence Skibbe iyi hoca değildi. Deplasmanda kaybettiğimiz bursa maçında karar vermiştim buna.

Güya çok iyi teknik direktördü ama bizim oyuncular harcamıştı.Rijkaardın geleceğide bundan farklı değil

Olayı halen şu gitsin, bu zihniyetinde algılamaya devam ettiğiniz sürece daha çok td harcanacak.Rijkaard gitsin düzeleceğiz, uçacağız diyenler bugün Hagi'ye küfrediyor.

Frankfurt'tan kovulan Skibbe'yi geri çağıralım hemen! Nasıl olsa vizyon mizyon hiçbir şey kalmadı..

Olayı halen şu gitsin, bu zihniyetinde algılamaya devam ettiğiniz sürece daha çok td harcanacak.Rijkaard gitsin düzeleceğiz, uçacağız diyenler bugün Hagi'ye küfrediyor.

Ben hala iyi bir teknik direktörün olayı düzelteceğine inanıyorum.Şapiyonluktan sonra gelen 3 antrenörde bana göre rezalet.Hagi gittiği tüm takımlarda başarısız skibbe aynı.Rijkaardta barcelonanın o kadrosuyla 5-6 senede 2 şampiyonluğu var.Hepsi kötü antrenör

Ben hala iyi bir teknik direktörün olayı düzelteceğine inanıyorum.Şapiyonluktan sonra gelen 3 antrenörde bana göre rezalet.Hagi gittiği tüm takımlarda başarısız skibbe aynı.Rijkaardta barcelonanın o kadrosuyla 5-6 senede 2 şampiyonluğu var.Hepsi kötü antrenör

Tamam kardaş en büyük sensin.

saw_2-copy.jpg

12427224460.jpg

jigsaw.jpg

Gelsin ve BAM'a "I wanna play a game" diye seslensin..

Bu adamın oynattığı futbola bayılıyorum, kovmasalardı Hamburg'u eleyip UEFA da o sene yarı finale kadar giderdik, acayip güzel oynuyorduk özellikle Avrupa'da. Aynı kadroyu Bülent Korkmaz nasıl oynatmıştı, bu adam nasıl oynatmıştı? Umarım tekrar gelir.

Adam bulunamiyorsa Skibbe gelsin tekrar. Ciddi bir teklif alirsa hayir diyecegini sanmiyorum. Ama Adnan Polat 2 sezon önce kovdugu adami hangi yüzle kurtarici olarak çagirir, orasi ayri konu.

Bu adamı getirip, Temmuz'a kadar olan 3.5 aylık süreç için, araştırma yaptırıp, bütün transferleri kendisine yaptırtacaksın. Göndermek istediklerini gönderecek fln. Bence Skibbe iyi toparlar bu takımı tekrardan ama, bu iğrenç basın zaten bu adamı yedi, üstüne bir daha yerler.

Skibbe kronik sakatlığı yüzünden çok genç bir yaşta Dortmund'da futbolu bıraktı diye biliyorum, tecrübeli bir futbolcu olarak teknik direktörlük kariyerini yapmamakta-Mourinho istisnasını göz önüne almıyorum-. Takip ettiğim kadarıyla Frankfurt'un durumuda pek iyi değil Bundesligada. Dsiplin zaafiyeti olan bir Td Skibbe, Galatasarayımızın başında Avrupa kupası maçlarında iyi performansı vardı, takım güzel oynuyordu. Oturmuştu sistemi. Gel gelelim takımı kampa almaması, oyuncular üzerinde kuramadığı diyalog ve dsiplin sorunu kana giren bir virüs gibi, Floryanın tüm yerleşgesine sıçramıştı. Polat yönetimide bu zaafiyete son verdi. Gelmesi taraftarı değilim, zira o da Td'likte bir stajyerdir gözümde.

Skibbe-Rijkaard-Hagi bu 3 teknik adamın disiplin zaafiyeti yoktu. Servet ve çetesinin hainliğine gittiler.

O değil de bu adama ligin ikinci yarılarında ne oluyor anlamadım gitti.

Geri
Üst Alt