# Michael Skibbe

Cevap: Michael Skibbe | 2008/2009 Sezonu Teknik Direktörü

Seni hemen başkan yapsınlar, çözmüşsün olayı. Komik insan.

Sende herkesin mesajına alıntı yapıp bir laf çarpma peşindesin. Derdin nedir? Adam doğru söylüyor.Madem öyle antitez üret görelim.İki cümlelik laf atma.

Sende herkesin mesajına alıntı yapıp bir laf çarpma peşindesin. Derdin nedir? Adam doğru söylüyor.Madem öyle antitez üret görelim.İki cümlelik laf atma.

Sen demogoji yapacağına doğru söylüyor dediğin adamın mesajındaki hainlik iddasını kanıtla. Kanıtlayamıyorsan boş boş yazma.

Sen demogoji yapacağına doğru söylüyor dediğin adamın mesajındaki hainlik iddasını kanıtla. Kanıtlayamıyorsan boş boş yazma.

Hainlik göz göre göre maç satmak değildir. Skibbe dönemi Kocaelispor maçları ve o maçta defans hatalarını aç izle.Umursamazlıkları aç izle.Rijkaard döneminin son maçı Ankaragücü faciasını izle. Bunlar gerçek.

[video=youtube;ufxYvTjWK-k]https://www.youtube.com/watch?v=ufxYvTjWK-k[/video]

Reis gittikten sonra şu kadar pas yapamadık :(

jigsaw.jpg

Gelsin ve BAM'a "I wanna play a game" diye seslensin..

İlhan Şeşen'e benziyo :D yeni farkettim.

2 3 sene sonra low'u klup takiminda skibbeyi alman milli takiminda gorursek ne guzel olur

:tiphat:

Skibbe alman milli takımını falan çalıştıramaz.Hayal görmeyin.10 hafta maç kazanamayıp kovuldu frankfurttan

eskişehirde yapacaklarını merakla bekliyorum.

maç var trt sporda aç izle merak ediyosan ama uyarayım biraz LEŞH

Skibbe alman milli takımını falan çalıştıramaz.Hayal görmeyin.10 hafta maç kazanamayıp kovuldu frankfurttan

löw'ün de kariyerinde daha önce düzgün bir takım yok şimdi milli takımın başında ama yardımcılıktan terfi etti orası ayrı

milli takimin basina gecmek için ilk once takim elbise ve ince kravat tamasi lazim, gomlek dar kesin stretch olmali, low, biliç :)

Bu hırbo da 'büyük teknik direktör' sıfatına sokuluyorsa işin b.ku çıkmış demektir :)

Bu hırbo da 'büyük teknik direktör' sıfatına sokuluyorsa işin b.ku çıkmış demektir :)

Geçmiş mesajları okumadım,ama herhalde T.Direktörlük becerisinden çok oynattığı futboldan dolayı seviliyordur.En azından Michael Skibbe denilince benim aklıma hücum futbolu geliyordu. :)

Geçmiş mesajları okumadım,ama herhalde T.Direktörlük becerisinden çok oynattığı futboldan dolayı seviliyordur.En azından Michael Skibbe denilince benim aklıma hücum futbolu geliyordu. :)

Duyanda takıma Barça gibi top oynattı sanacak; kaos futbolunun babasını oynuyorduk :) Allahtan maçın birinde üst üste 5-6 pas yaptık, spiker de "Allahım Brezilya mı?" dedi, olayın video'su falan yapıldı, millet de 3 yıldır bunu izleyip "nasıl top oynuyorduk aphi yhaaaaaaaaa" diye sanal masturbasyon yapıyor. O takım tamamiyle Lincoln'e bağlıydı. Herif durdu, koca takım bitti :o

kaosu maosu bilmem de takım lincolne bağlıydı orası doğru

Duyanda takıma Barça gibi top oynattı sanacak; kaos futbolunun babasını oynuyorduk :) Allahtan maçın birinde üst üste 5-6 pas yaptık, spiker de "Allahım Brezilya mı?" dedi, olayın video'su falan yapıldı, millet de 3 yıldır bunu izleyip "nasıl top oynuyorduk aphi yhaaaaaaaaa" diye sanal masturbasyon yapıyor. O takım tamamiyle Lincoln'e bağlıydı. Herif durdu, koca takım bitti :o

Şimdi Lincoln tarzı bir oyuncu gelse takım yine ona bağlı olacak.10 numaralı bir oyuncun varsa takım genelde ona bağlı kalır.Lincoln Schalke'deyken,Schalke'de Lincoln'e bağlı oynuyordu. :o

saygilar abi

Geri
Üst Alt