# Michael Skibbe

Cevap: Teknik Direktörümüz : Michael Skibbe

Skibbe'den tek istegim su takımı frenlemesin yeter.

Anadolu takımlarını Sivasıydı Ankarasıydı gözünde büyütüp büyütüp tek forvet maca cıkıp 70'lerde oyuncu degistirerek nereye kadar gidecegız.

Kır zincirlerı hoca cift forvete dön frenden kaldır ayağını gölge etme yeter bu takım rakipsiz zaten bu ligde.

Skibbe'den tek istegim su takımı frenlemesin yeter.

Anadolu takımlarını Sivasıydı Ankarasıydı gözünde büyütüp büyütüp tek forvet maca cıkıp 70'lerde oyuncu degistirerek nereye kadar gidecegız.

Kır zincirlerı hoca cift forvete dön frenden kaldır ayağını gölge etme yeter bu takım rakipsiz zaten bu ligde.

Türkçe karakter yok mu klavyende?

Sakatlarda iyileşiyor.Şimdi izleyin Skibbe takımı nası oynatıyo.

Sakatlarda iyileşiyor.Şimdi izleyin Skibbe takımı nası oynatıyo.

Tabi tabi mutlaka öyledir...Nede olsa çok kariyer sahibi bir zat kendisi..:)

Koskoca Avrupa fatihi Galatasaray bir kaç futbolcusu sakat diye bu kadar kötü oynatılmaz. Takım öylede böylede 11 kişi çıkıyor asıl hocalık o zamanlarda ortaya çıkar. Takım tam kdro olsun hocayada ihtiyacımız yok..

örnek vermeme gerek yok sanırım:)

Koskoca Avrupa fatihi Galatasaray bir kaç futbolcusu sakat diye bu kadar kötü oynatılmaz. Takım öylede böylede 11 kişi çıkıyor asıl hocalık o zamanlarda ortaya çıkar. Takım tam kdro olsun hocayada ihtiyacımız yok..

Skibbe'nin kariyerine bir daha göz at...

Nası yani?Şimdi senin elindeki en iyi oyuncular kilit oyuncular sakatsa kötü oynamaz mısın?Ayrıca Skibbe'nin kariyerini bi daha incelemeni öneririm.

Ben bakamıyorum sen anlat hangi takımı şampiyon yaptı yada pardon şöyle sorayım hangi takımdan kovulmadan geldi...:2aloh1:

Galatasaray teknik direktörü hakkında düzgün konuş.Terbiyesizliğin lüzumu yok...

Galatasaray teknik direktörü hakkında düzgün konuş.Terbiyesizliğin lüzumu yok...

Sen asıl dikkat et konuşmalarına ben terbiyesizlik yada onur kırıcı bir laf söylemedim herkesin eleştiri yapmaya hakkı var. kariyerine bak diyorsun bende sen anlat diyorum her gittiği takımdan kendi isteği ile ayrılmamış bir şampiyonluğuda yok eee nerde bu kariyer?

Sen asıl dikkat et konuşmalarına ben terbiyesizlik yada onur kırıcı bir laf söylemedim. kariyerine bak diyorsun bende sen anlar diyorum her gittiği takımdan kendi isteği ile ayrılmamış bir şampiyonluğuda yok eee nerde bu kariyer?

Arkadaşım laftan sözden anlamıyor musun? Önceden yazdığın yazıya bak, sonra dön bir daha bak.Galatasaray teknik direktörüne her takımdan kovuldu gibi alaycı bir üslup ile saldıramazsın.

Arkadaşım laftan sözden anlamıyor musun? Önceden yazdığın yazıya bak, sonra dön bir daha bak.Galatasaray teknik direktörüne her takımdan kovuldu gibi alaycı bir üslup ile saldıramazsın.

Yalan mı peki...Başarısızsan güle güle derler.. Tıpkı sezon sonu başkanımızın yapacağı gibi.. Zaten baştan beri onlarda güvenmiyorlardı güvenseler 1+1 sözleşme yapmazlardı...Burda hepimiz renkdaşız hepimiz aynı formayı savunuyoruz ve merak etmeyin sezon sonuda aynı şarkuyı söyleyeceğiz..Yar saçların lüle lüle ......

Yalan mı peki...Başarısızsan güle güle derler.. Tıpkı sezon sonu başkanımızın yapacağı gibi.. Zaten baştan beri onlarda güvenmiyorlardı güvenseler 1+1 sözleşme yapmazlardı...Burda hepimiz renkdaşız hepimiz aynı formayı savunuyoruz ve merak etmeyin sezon sonuda aynı şarkuyı söyleyeceğiz..Yar saçların lüle lüle ......

Yalan.Ayrıca seninle renktaş olduğumuz konusunda ciddi şüphelerim var.Önceden yazdığın mesajlara baktım ve hepsi şüpheli şüpheli yazılar.Galatasaraylı olduğuna eminsin değil mi?

Gerets şampiyon yaptı da ne oldu ?

Luce şampiyon yaptı da ne oldu ?

Şampiyonluk değil ışık önemli demek ki gönderilmemesi senin tabirinle kovulmaması için.

Provakasyon yapma insanları gaza getirme burada ...

Neresi şüpheli hep şüpheliyse bundan sana ne sen yazdığım yazıları ve benim Galatasaraylılığını tartışamazsın...Ben burda takımımın menfaatlerini düşünüyorum ve samimiyetimle eleştiriyorum..Ben baştan beri Skibeyi savunacakda bir açıklama yapmadım ve yazılarımda inşallah haksız çıkarım dedim ama günden güne umudum azalıyor ve bana kariyerden bahsedince bir garipsiyorum soruyorum sana hangi takımı şampiyon yapmış nerde bu kariyer. Ben Avrupada kupa kaldırmış takımın taraftarı olarak bu hocanın Galatasaray'a hafif geldiğini düşünüyorum. Yönetim bile 1 sene yapmış anlaşmayı herşey ortada zaten ki...

Gerets şampiyon yaptı da ne oldu ?

Luce şampiyon yaptı da ne oldu ?

Şampiyonluk değil ışık önemli demek ki gönderilmemesi senin tabirinle kovulmaması için.

Provakasyon yapma insanları gaza getirme burada ...

Bakın bir daha söylüyorum benim amacım bu takımın menfaatleriyle hareket etmek ve burası bir forumsa ve özgür bir ülkede yaşıyorsak herkes eleştirisini yapabilir asıl sizin beni provakotör yapma hakkınız yok herkes herkesin yorumuna saygı duymalı ben bu hocanın bizi taşıyacağına ianamıyorum. Gerets ve luce bundan gayet iyi hocalar ve Skibe bu takımdan ayrıdğında bu hocaları bağırıyor insanlar. Ben körü körüne eleştirmiyorum benim görüşüm böyle ama haksızda çıkarsam ki çıkmayıda isterim çünkü takımımın en iyi yerde olmasını istiyorum eğer böylede olursa özür dilerim ama şuan ki görüşüm böyle kimsede bunu değiştiremez...Herkes aynı görüşte olmak zorunda değil ama herfikire saygı duymak lazım...

Bakın bir daha söylüyorum benim amacım bu takımın menfaatleriyle hareket etmek ve burası bir forumsa ve özgür bir ülkede yaşıyorsak herkes eleştirisini yapabilir asıl sizin beni provakotör yapma hakkınız yok herkes herkesin yorumuna saygı duymalı ben bu hocanın bizi taşıyacağına ianamıyorum. Gerets ve luce bundan gayet iyi hocalar ve Skibe bu takımdan ayrıdğında bu hocaları bağırıyor insanlar. Ben körü körüne eleştirmiyorum benim görüşüm böyle ama haksızda çıkarsam ki çıkmayıda isterim çünkü takımımın en iyi yerde olmasını istiyorum eğer böylede olursa özür dilerim ama şuan ki görüşüm böyle kimsede bunu değiştiremez...Herkes aynı görüşte olmak zorunda değil ama herfikire saygı duymak lazım...

Aynı görüşte olun demedim zaten .Ben de Skibbe'ye güvenmiyorum yetersiz dedim en başlarda ama sonrasında eleştirmenin de dozu olduğunu hep savundum.Siz alay ediyor,gülüyorsunuz.Sizin karşıt görüşünüzdeki insanlar sizin alayınızı kaldıramayabilir ve büyük bir tepki gösterebilir.Bu yüzden daha dikkatli yorumlar yapmanız için yazdım.

Şimdi konuya saygı çerçevesi içinde devam edilmesini rica ediyorum...

Ben ilk başta normal olarak yorum yaptım ama kariyerine bak diyince bende biraz sert cevap vermiş ve amacım sapmış olabilir tamam. ama hala kariyer konusunda ben iddalıyım. Mesela bir Lucescu örneği vermişsiniz. peki karşılaştıralım terazide kim ağır geliyor. Ben sadece Galatasaray ı taşıyamayacığını söylüyorum çünkü takımım için en iyisini istiyorum..

Ben de diyorum ki sonuçta kariyeri olsa da Luce de kovulmadı mı ? :)

Hem şöyle düşünebiliriz Skibbe kariyer yapmak isteyecek Galatasaray'ı da bu yönde kullanacaktır.Galatasaray da onun bu arzusunu kullanacaktır.

Madalyonun diğer tarafından bakmak lazım bazen...

Ben de diyorum ki sonuçta kariyeri olsa da Luce de kovulmadı mı ? :)

Hem şöyle düşünebiliriz Skibbe kariyer yapmak isteyecek Galatasaray'ı da bu yönde kullanacaktır.Galatasaray da onun bu arzusunu kullanacaktır.

Madalyonun diğer tarafından bakmak lazım bazen...

İnşallah dediğin gibi olur bende I love u Skibe diye bağırırım:) Ama ben umutsuzum..Birde şunu söylemek istiyorum lucescuya haksızlık yapıldı zaten bunu herkes biliyor şampiyon yaptı bizi ama Özhan Canaydın 'ın seçim vaadi vardı sadece onun kurbanı oldu.Ama şunuda belirteyim Lucescu manyağı biri değilim gelmesinide istemem ama gönderilmesi yanlıştı bence...

Neresi şüpheli hep şüpheliyse bundan sana ne sen yazdığım yazıları ve benim Galatasaraylılığını tartışamazsın...Ben burda takımımın menfaatlerini düşünüyorum ve samimiyetimle eleştiriyorum..Ben baştan beri Skibeyi savunacakda bir açıklama yapmadım ve yazılarımda inşallah haksız çıkarım dedim ama günden güne umudum azalıyor ve bana kariyerden bahsedince bir garipsiyorum soruyorum sana hangi takımı şampiyon yapmış nerde bu kariyer. Ben Avrupada kupa kaldırmış takımın taraftarı olarak bu hocanın Galatasaray'a hafif geldiğini düşünüyorum. Yönetim bile 1 sene yapmış anlaşmayı herşey ortada zaten ki...

Senin Galatasaraylılığını bal gibi de tartışırım arkadaşım.Senin gibi Skibbe'yi topa tutan ve klavyesinden bir tane bile olumlu mesaj çıkmayan bir arkadaş vardı, ezik olduğu ortaya çıkınca banlandı.Ben sana direk Galatasaraylı değilsin demedim zaten.Şüphelerim var dedim.Sonuçta senin gibi olan örnekler mevcut değil mi?Seni banlayacak olan kişi ben değilim tabi.Yalnız böyle şüpheli mesajlar atarsan ömrün uzun olmaz.Ağzından Galatasaray adına birkaç olumlu cümle çıksın.Ayrıca tekrar ediyorum; Galatasaray teknik direktörü ile dalga geçemezsin...

Geri
Üst Alt