Fatih Kurt
Kırmızı Üye
- 23 Kasım 2008
- 2.377
- 0
- 1.306
Cevap: Michael Skibbe | Teknik Direktör
Kadromuz iyi ama öyle abartıldığı kadar diğer takımlardan(fb,bjk) çok da iyi olduğunu düşünmüyorum
Benim düşündüğüm şeyleri bu akşam maçtan sonra ntv de Rıdvan Dilmen söyledi çok doğru konulara değindi başka söze gerek yok.Galatasarayımızın kadrosu diğer 17 takımın kadrosuna göre çok üst düzeyde ve bence şu tablo ile takımımız en az 5 farkla önde olması lazımdı.Skibbe çok dar düşünüyo bu benim görüşüm öyleki yapmış olduğu hatalar besbelli bide teknik direktörümüz gibi hiç gelmiyo ki son maçta Ayhan ın artık saha kenarına gelip Nonda yı çıkar demesi anca bu kadar olur bir teknik direktör.70 dakka takımın sağ tarafı aksıyo ve bunun için hiçbişey yapmıyo.Bide hala şu görüşteyim Skibbe sene başından beri takıma taktiksel olarak hiçbişey katamamıs gecen sene hiç olmasa Kalli sürekli pres yaptırıyodu ki 6 hafta seyircisiz oynadığımız halde liderdik.Maça 11 adam çıkartıyo okadar maça mudahale etmiyo belli kafasında adamlar var onları alıp duruyo hiç fayda sağlamayan oyuncular Emre Güngörü kaybettik sayesinde,Alparslan diye gencecik çocuk var Kocaeli maçında bir asist yaptıki görmeler ister çocugu bidaha görmedik.Ama hala fayda vermeyen adamlar Volkan her maç nerdeyse ikinci yarı oyuna giriyo.Ama asıl gerçek kapasitesini bulsa takıma muthiş katkı yapacak adamlar 18 e bile giremiyo.
Kadromuz iyi ama öyle abartıldığı kadar diğer takımlardan(fb,bjk) çok da iyi olduğunu düşünmüyorum