# Michael Skibbe

Cevap: Michael Skibbe | Teknik Direktör

Appiah'ta nasıl bir potansiyel varsa kucağımıza gelmiş görmemişiz de diyebiliriz demek ki.:)

Bunlar uzar gider Erkut. Böyle çocukça işlere gerek yok.

17 yaşında genç bir Futbolcuda olan potansiyeli bir teknik direktörle karşılaştırmak mı istiyorsun.

Appiahın kariyerine bak hep yükselişteydi skibbeninkine bak tam bir kısır döngü.

Sende insanları aşağıladığın için at gözlügüyle baktıgın bir alman için düstügün durumda zavallılıkta doktora yapmış birisin

Oha gün geçtikçe level atlıyorsun!:eek:

Bir Alman için düştüğüm bataktan beni çıkarana 100.000 lira veriyorum.

Skibbe bazılarına Avrupa maçlarında kapakları taktı ve acının bağırtısı şimdi ortaya çıkmaya başladı.:)

Anlama özürlü müsün?Okuduğunu anlama problemin varsa bunu ben çözemem.;)

Senin profil resminden ve daha önceki konuşmalarından ne tür bir cevap verebileceğini tahmin etmeliydim.Kurtlar vadisi gençliği, deli yürek gençliği devam et abicim.

Senin profil resminden ve daha önceki konuşmalarından ne tür bir cevap verebileceğini tahmin etmeliydim.Kurtlar vadisi gençliği, deli yürek gençliği devam et abicim.

Ne alaka?Konuyu saptırma.Kurtlar vadisi ve deli yüreği hiç izlemedim.Skibbe kapakları taktı konusuna dönelim.;)

Ne alaka?Konuyu saptırma.Kurtlar vadisi ve deli yüreği hiç izlemedim.Skibbe kapakları taktı konusuna dönelim.;)

Abim ben seninle tartışmam konuşmam sen verdiğin cevapla rengini seviyeni belli ettin.Sen konuşurken Fonda ismail yk çalıyor devam et bana bulaşma....

Anlama özürlü müsün?Okuduğunu anlamama problemin varsa bunu ben çözemem.;)

Kendinden 7 yaş büyük birine bu şekilde hitap etmen hiç hoş değil..İnsanlara gerçekte söyleyemeyeceğiniz şeyleri sanal ortamda söylemeyin..

Abim ben seninle tartışmam konuşmam sen verdiğin cevapla rengini seviyeni belli ettin.Sen konuşurken Fonda ismail yk çalıyor devam et bana bulaşma....

Tartışmak istemiyorsan bırak attığım mesaj boşta kalsın o zaman.;)Geçeceksin bu seviyeli ayaklarını.Fettullah Gülen hakkında ki seviyeli(!) mesajlarını da biliyoruz senin.;)

Kendinden 7 yaş büyük birine bu şekilde hitap etmen hiç hoş değil..İnsanlara gerçekte söyleyemeyeceğiniz şeyleri sanal ortamda söylemeyin..

Yaş işine hiç girme istersen.Ayrıca gerçekte söyleyemeyeceğimi nereden biliyorsun?Beni tanıyor musun?Gördün mü?Hakkımda bir fikrin var mı?Ayrıca gerçekte neden böyle konuşamam?Bu konulara açıklık getirirsen sevinirim.;)

Tartışmak istemiyorsan bırak attığım mesaj boşta kalsın o zaman.;)Geçeceksin bu seviyeli ayaklarını.Fettullah Gülen hakkında ki seviyeli(!) mesajlarını da biliyoruz senin.;)

Of of nesin sen süpriz mi?Ne demişim kendi görüşlerimi koydum ortaya sana çok koymuş: o konular seni aşar sen küfürlü mesaj at takıl işte bulaşma dedim var git yoluna....

Geyik yapmadan ciddi cevaplayalım aragones mi? skibbemi?

aragones şampiyonlar ligine girebildi---skibbe giremedi

aragones 37 puan topladı----skibbe de 37

aragones türkiye kupasında devam ediyor------skibbe elendi

Ve çok gülünen kariyer

Aragones kaç yıldır teknik direktör----skibbe kaç yıllık

Aragones euro 2008i kazanan ispanyanın hocası---Skibbe bizi eleyen finalist almanyanın bir ara yardımcı hocasıydı

Şimdi:

Aragones mi? skibbe mi?

Hangisi iyi

aslında ikiside tercihim değil ama kim iyi?

Verileri değerlendirin sonuca ulaşın.

Ve bişey de ben ekliyim: Aragones Avrupa'ya el salladı,peki Skibbe?

Bizim amacımız,en büyük amacımız Türkiye kupasını almak değil,Avrupa'da eski günlerimize dönmek.Aragones Türkiye kupasında devam etse nolur,etmese nolur.Bizim için önemli olan Avrupa,ve şu anda da hala umutlarımızı devam ettiriyoruz.Önemli olan da bu.

Ve bişey de ben ekliyim: Aragones Avrupa'ya el salladı,peki Skibbe?

Bizim amacımız,en büyük amacımız Türkiye kupasını almak değil,Avrupa'da eski günlerimize dönmek.Aragones Türkiye kupasında devam etse nolur,etmese nolur.Bizim için önemli olan Avrupa,ve şu anda da hala umutlarımızı devam ettiriyoruz.Önemli olan da bu.

Şampiyonlar ligine girmek çok önemli.Uefayı alacaksan o ayrı.

Küfürlü mesaj?Haha...

Sana göre küfür değil tamam devam et.Sen bana gerçektede söylersin zaten söylediklerini devam et.Anlamıyorum bu yeni nesli herkes olmuş kurtlar vadisi veya deli yürek;Klavye başında masarım keserim yok gerçöektede derim.

Abim bak işine işte alnındaki sivilcelere sivilce ekle kendini meşgul et bana bulaşma.

Yaş işine hiç girme istersen.Ayrıca gerçekte söyleyemeyeceğimi nereden biliyorsun?Beni tanıyor musun?Gördün mü?Hakkımda bir fikrin var mı?Ayrıca gerçekte neden böyle konuşamam?Bu konulara açıklık getirirsen sevinirim.;)

Bravo o zaman saygını takdir ettim..Tartışmalar fikir ayrılıkları olabilir ama bunları bu şekilde dile getirmen yakışı kalmıyor..

Sonuçta forumda bu tür tartışmaların olması can sıkıcı ve gereksiz..

Neyse bildiğini oku..

Şampiyonlar ligine girdi elendi sen giremedin şu an senin elde edeceğin gelirin 2 katını elde etti;)

Her şey gelir değildir Erkut.O zaman biz de her sene CL'ye girip elenelim.Gelirden başka ne getirisi var bunun.Takımlar kazandıkları gelirlerle büyük olmuyo,başarılarıyla büyük oluyo.Ben Uefa kupasında başarılı olayım,çeyrek final,yarı final oynayım da varsın gelirim az olsun.Takımlar Avrupa'da başarılarıyla tanınır.Elde ettikleri gelirle değil.O yüzden gelir ikinci-üçüncü sırada önem taşıyo bizden.O yüzden beni Fener'i elde ettiği gelir değil,şu anda Avrupa Kupalarında devam edip etmemesi ilgilendirir.Gerisinin çok da önemi yoktur.

Sana göre küfür değil tamam devam et.Sen bana gerçektede söylersin zaten söylediklerini devam et.Anlamıyorum bu yeni nesli herkes olmuş kurtlar vadisi veya deli yürek;Klavye başında masarım keserim yok gerçöektede derim.

Abim bak işine işte alnındaki sivilcelere sivilce ekle kendini meşgul et bana bulaşma.

Yalnız konuyu Skibbe'nin taktığı kapaklardan K.V ve deli yüreğe getirmen çok hoş.:)Ayrıca altta kalınca sivilce,yeni nesil gibi vırt zırtlarla üste çıkamazsın.;)Kendinden küçükleri aşağılamaya çalışmak ancak gerçekten küçük insanların yapacağı bir iştir.;)

Her şey gelir değildir Erkut.O zaman biz de her sene CL'ye girip elenelim.Gelirden başka ne getirisi var bunun.Takımlar kazandıkları gelirlerle büyük olmuyo,başarılarıyla büyük oluyo.Ben Uefa kupasında başarılı olayım,çeyrek final,yarı final oynayım da varsın gelirim az olsun.Takımlar Avrupa'da başarılarıyla tanınır.Elde ettikleri gelirle değil.O yüzden gelir ikinci-üçüncü sırada önem taşıyo bizden.O yüzden beni Fener'i elde ettiği gelir değil,şu anda Avrupa Kupalarında devam edip etmemesi ilgilendirir.Gerisinin çok da önemi yoktur.

Niye uefa kupasında kademeli ilerlemek isteği önümüzde şampiyonlar ligi gibi bir fırsat dururken.Bir lyon bir psv gibi kademe kademe şampiyonlar liginde başarı kazanabilirsin.Ben gediklisi olduğum şampiyonlar ligine giremiyorsam hemde bu sene ki transferlerle bu sorundur benim için.

Geri
Üst Alt