# Michael Skibbe

Cevap: Michael Skibbe | Teknik Direktör

Bravo o zaman saygını takdir ettim..Tartışmalar fikir ayrılıkları olabilir ama bunları bu şekilde dile getirmen yakışı kalmıyor..

Sonuçta forumda bu tür tartışmaların olması can sıkıcı ve gereksiz..

Neyse bildiğini oku..

Zaten bildiğimi okuyacağım merak etme.;)Senden aldığım öğütleri uygulamaya sokacak değilim.:)

Niye uefa kupasında kademeli ilerlemek isteği önümüzde şampiyonlar ligi gibi bir fırsat dururken.Bir lyon bir psv gibi kademe kademe şampiyonlar liginde başarı kazanabilirsin.Ben gediklisi olduğum şampiyonlar ligine giremiyorsam hemde bu sene ki transferlerle bu sorundur benim için.

Bunda sadece Skibbe'nin suçu yok ki ama.Bu sene CL maçını oynadığımızda ne takım alışmıştı,ne beraber oynama fırsatı bulmuştuk.BUnlar bahane değil ama etkiliyo işte bi yerde futbolu.O maçı şimdi oynasak CL'de devam ediyo olacaktık bence.Skibbe de istemezdi CL'den elenmeyi sonuçta.Keşke CL' de devam ediyo olabilseydik ama hiç yoktan iyidir UEFA kupasında devam ediyo olmak.Hele ki geçen seneki berbat durumumuzu hatırlatmak isterim.Gurubumuzdaki diğer takımların ittirmesiyle,balımızla çımışızdır guruptan.SKibbe o takıma bişeyler kattı ki bugün burdayız.Yeni katılan futbolcularımız,tüm futbolcularımızın da emeği büyük tabi.

Yalnız konuyu Skibbe'nin taktığı kapaklardan K.V ve deli yüreğe getirmen çok hoş.:)Ayrıca altta kalınca sivilce,yeni nesil gibi vırt zırtlarla üste çıkamazsın.;)Kendinden küçükleri aşağılamaya çalışmak ancak gerçekten küçük insanların yapacağı bir iştir.;)

Ne diyeyim ersin seninle kapak mı tartışayım realitesi nedir bunun?Al aynı sayfada Denizle de tartışıyorum o bir fikir sunuyor ben bir fikir.

Sen kapaktan acıdan bahsediyorsun. Düzeyin bu senin sonra ben ne demek istediğini sorunca hakaret ediyorsun.

Futbol forumunda sistemden futboldan bahsediyoruz derdin nedir?

Seni küçüksün diye aşağılamıyorum seni terbiyeye ve saygıya sahip olmadığın için aşağılıyorum.Maalesef seni poüler kültürümüzün yetişdirdiği düşünce genleri bozuk yeni neslimizin bir ürünü olduğun için aşağılıyorum.Üzülüyorum sen ve senin gibiler için.,

Onur da senin yaşlarında doğru düzgün konuşmamoşozdır belki görüşlerim onun için tamamiyle ters ancak nasıl davranması gerektiğini biliyor.Onur ve onun gibi kişilerle sabaha kadar tartışırım ama seninle imkansız.

Maalesef sen kurtarılması gereken bir gençsin küfürün hakaretin ve kendini bilmezliğin içinde boğuluyorsun.

Ben sana ne diyeyim işte diyorum var git yoluna bana bulaşma.

Bunda sadece Skibbe'nin suçu yok ki ama.Bu sene CL maçını oynadığımızda ne takım alışmıştı,ne beraber oynama fırsatı bulmuştuk.BUnlar bahane değil ama etkiliyo işte bi yerde futbolu.O maçı şimdi oynasak CL'de devam ediyo olacaktık bence.Skibbe de istemezdi CL'den elenmeyi sonuçta.Keşke CL' de devam ediyo olabilseydik ama hiç yoktan iyidir UEFA kupasında devam ediyo olmak.Hele ki geçen seneki berbat durumumuzu hatırlatmak isterim.Gurubumuzdaki diğer takımların ittirmesiyle,balımızla çımışızdır guruptan.SKibbe o takıma bişeyler kattı ki bugün burdayız.Yeni katılan futbolcularımız,tüm futbolcularımızın da emeği büyük tabi.

Deniz zaman herşeyin ilacı diyorum bekleyelim görelim.Yoksa sayfalarca tartışıyoruz sonuç yok kayıkçı kavgasına dönüyor bazen.En iyisi beklemek.

Ne diyeyim ersin seninle kapak mı tartışayım realitesi nedir bunun?Al aynı sayfada Denizle de tartışıyorum o bir fikir sunuyor ben bir fikir.

Sen kapaktan acıdan bahsediyorsun. Düzeyin bu senin sonra ben ne demek istediğini sorunca hakaret ediyorsun.

Futbol forumunda sistemden futboldan bahsediyoruz derdin nedir?

Seni küçüksün diye aşağılamıyorum seni terbiyeye ve saygıya sahip olmadığın için aşağılıyorum.Maalesef seni poüler kültürümüzün yetişdirdiği düşünce genleri bozuk yeni neslimizin bir ürünü olduğun için aşağılıyorum.Üzülüyorum sen ve senin gibiler için.,

Onur da senin yaşlarında doğru düzgün konuşmamoşozdır belki görüşlerim onun için tamamiyle ters ancak nasıl davranması gerektiğini biliyor.Onur ve onun gibi kişilerle sabaha kadar tartışırım ama seninle imkansız.

Maalesef sen kurtarılması gereken bir gençsin küfürün hakaretin ve kendini bilmezliğin içinde boğuluyorsun.

Ben sana ne diyeyim işte diyorum var git yoluna bana bulaşma.

:):)Yahu ben sana aşağılıyorsun demedim ki?Aşağılamaya çalışıyorsun dedim.Çünkü aşağılamayı bile beceremiyorsun.:)Yok düşünce genleri bozuk yeni gençlikmiş, yok gençsin küfürün hakaretin içinde boğuluyorsunmuş.:)Yahu seninle aramızda kaç yaş var?Ben 19 yaşındayım ve Açıköğretim Üni.2'ye gidiyorum.Ben yeni nesilim, sen eski.Ben gencim sen yaşlı öyle mi?:)Komik oluyorsun.:)Dediğini yapıyorum ve tartışmaya son noktayı koyuyorum.Hadi şimdi istediğin yerde süper(!) fikirlerini yaz bakalım 25 yaşında ki yaşlı adam.:)Bu arada yeni nesil yazın yüzünden şuan komaya girdim gülmekten.Kendimi toparladıktan sonra yazıyı yazıyorum.Ahaha.:)

:):)Yahu ben sana aşağılıyorsun demedim ki?Aşağılamaya çalışıyorsun dedim.Çünkü aşağılamayı bile beceremiyorsun.:)Yok düşünce genleri bozuk yeni gençlikmiş, yok gençsin küfürün hakaretin içinde boğuluyorsunmuş.:)Yahu seninle aramızda kaç yaş var?Ben 19 yaşındayım ve Açıköğretim Üni.2'ye gidiyorum.Ben yeni nesilim, sen eski.Ben gencim sen yaşlı öyle mi?:)Komik oluyorsun.:)Dediğini yapıyorum ve tartışmaya son noktayı koyuyorum.Hadi şimdi istediğin yerde süper(!) fikirlerini yaz bakalım 25 yaşında ki yaşlı adam.:)Bu arada yeni nesil yazın yüzünden şuan komaya girdim gülmekten.Kendimi toparladıktan sonra yazıyı yazıyorum.Ahaha.:)

Yazıma gül geç dalganı.Yaşına değil yazdıklarına bakarak söylüyorum çok gençsin çok küçüksün.Bende üniversite dediğinde nasıl kazandı bu dedim açık öğretimmiş. Eğitim sistemimizde hala iş var demek ki.

Yazıma gül geç dalganı.Yaşına değil yazdıklarına bakarak söylüyorum çok gençsin çok küçüksün.Bende üniversite dediğinde nasıl kazandı bu dedim açık öğretimmiş. Eğitim sistemimizde hala iş var demek ki.

Aşağıladın mı beni?:)Ahahaha.:)Valla komiksin.:)

Skibbe bazılarına Avrupa maçlarında kapakları taktı ve acının bağırtısı şimdi ortaya çıkmaya başladı.:)

Bu ne demek şimdi? Skibbe gidince şarap mantarı falan filan derim bende o zaman lök gibi kalırsın klavye delikanlılığına gerek yok karşındaki adam ağabeyin yaşında...

Deniz zaman herşeyin ilacı diyorum bekleyelim görelim.Yoksa sayfalarca tartışıyoruz sonuç yok kayıkçı kavgasına dönüyor bazen.En iyisi beklemek.

Evet,zaman her şeyi gösterecektir zaten.Taraftar olarak beklemekten başka yapacak bişeyimiz de yok pek zaten.:)

Bu ne demek şimdi? Skibbe gidince şarap mantarı falan filan derim bende o zaman lök gibi kalırsın klavye delikanlılığına gerek yok karşındaki adam ağabeyin yaşında...

Birde şamarla beni tam olsun.:DAnam mısın babam mısın?Sanane yahu?:)

Boşver Mehmet bırak deli yüreği kendi haline.Sende yersiz zaman kaybetme.

Ersin yeter ama artık yani.:)Konu Skibbe,kim kimi aşağıladı değil.Gereksiz tartışmaya da bi son vermenin zamanı gelmedi mi sence?

Ben son veririm ama abilerim:D tartışmayı sürdürüyorlar.Yani biryerde buluşup medeni bir şekilde konuşalım desem o da olmaz.Bu sefer de gelmezsin deyip işin içinden çıkarlar.:)

Ben son veririm ama abilerim:D tartışmayı sürdürüyorlar.Yani biryerde buluşup medeni bir şekilde konuşalım desem o da olmaz.Bu sefer de gelmezsin deyip işin içinden çıkarlar.:)

Korkarız ersin malum avatarından.Oğlum nasıl bir dünya da yaşıyorsun gel buluşalım dermiş falan, yok biz gelmezmişiz bahane uydururmuşuz.Ne yani bu hayalle tatmin mi oluyorsun? İzmirliyim ben;bulunduğun yer kısmına bakınca sen cehennemden büyük olasılıklada dibinden yazıyorsun herhalde.Git işine hadi slayt yap youtube'a ekle kanlı,silahlı,güllü falan biz korkarız gelemeyiz.Hey allahım.

Korkarız ersin malum avatarından.Oğlum nasıl bir dünya da yaşıyorsun gel buluşalım dermiş falanyok biz gelmezmişiz bahane uydururmuşuz.Ne yani bu hayalle tatmin mi oluyorsun? İzmirliyim ben;bulunduğun yer kısmına bakınca sen cehennemden büyük olasılıklada dibinden yazıyorsun herhalde.Git işine hadi slayt yap youtube'a ekle kanlı,silahlı,güllü falan biz korkarız gelemeyiz.Hey allahım.

Aaaaaa.Sinirlenme ama.:)Tamam ben çağırmam sende gelmezsin olur biter.:)Hadi by by.Yazdığın mesaj boşta kalacak.;)

Birde şamarla beni tam olsun.:DAnam mısın babam mısın?Sanane yahu?:)

Forumdaki seviyeyi yerle bir değere indirmene daha fazla göz yumamadım kusura bakma lordum.Galatasaray'lıyım deyip

Galatasaray kültüründen haberi olmayan kardeşlerim bu anekdot sizlere.Mekteb-i Sultani'de okuyan öğrenciler ay farkıyla

bile büyük olsalar büyüklerine "ağabey" diye hitab ederler bu futbol, basketbol, voleybol takımı ve alt yapılarına da sirayet

etmiştir.Bu Galatasaray'ın kültürü, örfüdür.Bunu Ersun Yanal'ın anlattığı bir olayla somutlaştıralım.Arda Manisa'da oynarken

Arda, Zafer'e Zafer abi diyormuş.Bu olay Ersun Yanal'ın dikkatini çekmiş ve sormuş "Arda sen Zafer'le yaşıtsın neden

ağabey diyorsun" diye sormuş aldığı cevap "Zafer ağabey benden birkaç ay büyük biz GALATASARAY'da böyle gördük" İşte

Galatasaray kültürü budur, saygıdır heryerde, her zaman, rütbe, sınıf vs. hiçbirşeyi gözönünde bulundurmadan saygı insan

olduğu için saygı.Forumda birisine çıkıpta sus, kes deyip okuduğunu anlamamakla itham etmen hele ki senden büyük

ağabeyin yaşında bir insanı itham etmen çok çirkin, yakışık almayan bir haraket...

Forumdaki seviyeyi yerle bir değere indirmene daha fazla göz yumamadım kusura bakma lordum.Galatasay'lıyım deyip Galatasaray kültüründen haberi olmayan kardeşlerim bu anekdot sizlere.Mekteb-i Sultani'de okuyan öğrenciler ay farkıylada büyük olsalar büyüklerine "ağabey" diye hitab ederler bu futbol takımımın alt yapısınada sirayet etmiştir.Bu Galatasaray'ın kültürü, örfüdür.Bunu Ersun Yanal'ın anlattığı bir olayla somutlaştıralım.Arda Manisa'da oynarken Arda, Zafer'e Zafer abi diyormuş.Bu olay Ersun Yanal'ın dikkatini çekmiş ve sormuş "Arda sen Zafer'le yaşıtsın neden ağabey diyorsun" diye sormuş aldığı cevap "Zafer ağabey benden birkaç ay büyük biz GALATASARAY'da böyle gördük" İşte Galatasaray kültürü budur, saygıdır heryerde, her zaman, rütbe, sınıf vs. hiçbirşeyi gözönünde bulundurmadan saygı insan olduğu için saygı.Forumda birisine çıkıpta sus, kes deyip okuduğunu anlamamakla itham etmen hele ki senden büyük ağabeyin yaşında bir insanı itham etmen çok çirkin, yakışık almayan bir haraket...

Yerle bir değere indirmek.:DBu anlamlı sözden sonra yazıyı okumayı kestim zaten.:)Seni seviyeli forumunla başbaşa bırakıyorum.Bol bol Skibbe'ye sallamalı, oyunculara saydırmalı günler diliyorum.;)

Mehmet uğraşma boşuna frekans çok farklı.

Geri
Üst Alt