# Michael Skibbe

Cevap: Michael Skibbe | Teknik Direktör

Yeter Skibbe yeter!1 senemiz berbat olacak nerdeyse senin yüzünden.

Skibbe figürandır bu oyunda..Kimse takmıyor adamı oyucular istediği gibi rahat takmadan oynuyor..

Sezon başından beri diyorum halada söylüyorum İSTİFA ET!!!!Bu takımın sana sadece malzemeci olarak ihtiyacı var başkada işe yaramazsın.

Adam leverkusenden ayrıldı adamlar kafaya oynamaya başladı bize geldi bizde kümeye oynamaya başladık.

Elimizdeki bütün kupalardan olduk tr kupası gitti,uefa gitti ve bugünde şampiyonluk hayal oldu.

Bu gece istifa etmezsee eger mayısata yönetimle birlikte gider.

Bana kızacaksınız fakat ben hala Skibbeye güveniyorum.

Defol git artik. Kovulsun dedigimde sahip cikanlar vardi acaba hala sahip cikmayi düsünüyolarmi bu adama?

Yönetim yarin kovacak insallahh..

Eger kovulursa bu düsüsümüz degil cikisimiz olacak insallah!

...

Mod tarafından silindi...

Uefa kupasında tur atlamak istiyorsak takımın acil dirilişe ihtiyacı var, buda teknik direktör değişikliğinden geçer.. Sikibbe çok durdun bu takımın başında artık uzaklaşman gerek..

Abdullah abi kisaltarak yazmisdim o kadarda söyleyelim artik demi? Su düstügümüz hale bakarmisin? Beni seni üzmeye bu adamin ne hakki var?

Ligin sonuncusuna evinde 5 yol yiyerek boynumuzu büktüren,mücadele etmeyen ve takımın şuan ki halinden sorumlu;Skibbe artık bu iş olmuyor delikanlı gibi istifanı ver çekip git ülkene!

Abdullah abi kisaltarak yazmisdim o kadarda söyleyelim artik demi? Su düstügümüz hale bakarmisin? Beni seni üzmeye bu adamin ne hakki var?

Valla Skibbe için ceza almana değer mi? Adamın ruhu duymuyor burada yazdığını...

Suç Skibbe'de değil.

En başta oyuncular ve sonra yönetim.

Skibbe ileride çok büyük takımların başında olucak.Ama bu biz olmayacağız.

Skibbe %99.9 gitti artık yarın acıklama yapılacak. Umarım takımı tanıyan biri olarak Kalli'yi getirirler takımın başına.

Dünya'nın neresinde görülmüş rakiplerinin puan kaybettiği bir durumda as oyunculardan yoksun çıkmak,ya tabiki dinlendirirsinde skoru yakalarsın be hocam sonra al Arda'yı Baros'u oyundan say say bitmez içimizde birikenler ben arkadaşlarıma bana tokat atın bu bir rüya uyanmam lazım dedim o kadar inanılmaz bir sonuç alındı ki biz bunları haketmedik şimdi aldığım Bordeaux biletini yırtmak geldi içimden buna kimin hakkı var ki!

Duymuyor ama inan rahatliyorum. Sende Skibbe icin ceza vermezsin herhalde. Gerci yönetimin son dakika aciklamasindan sonra biraz rahatladim.

Insallah kovulacak yarin. Yetti artik cünki! Kovuldugu gün bayramim olacak artik o kadar bezdim bu adamdan!

Hala Skibbe'yle ilgili olumlu yorumlar var.Gerçekten bu taraftarı anlamamaya başladım.Çıkartın şu at gözlüklerini.Gitti şampiyonluk işte bitti herşey.Böyle olcağının sinyallerini kaç kere verdi ve bugün sondu.Bu saatten sonra şampiyon olmaları da birşey ifade etmez.Bu adam bu kadroyla bile herşeyi mahvetti.Yine 3 tane ağır defansla sahaya çıktı ve tarihimizin en rezil mağlubiyetlerinden birini almamızda başrolü oynadı.Maçtan sonra da çok normalmiş gibi açıklamalarda bulundu.Hala nerede olduğunun farkında değil.2. sınıf alman takımındaymış gibi konuşuyor ve yönetiyor.Yazıklar olsun sana da seni getirene de.Yeter artık istikrar istikrar dediniz.Ne oldu işte lig sonuncusundan tam 5 tane yedik.Adamların belki tarihlerinde 5 gol atmışlığı yok.Kasımpaşa'ya yenildik aynı şekilde geçen sene ama en azından 5 yemedik.Bu hoca ve bazı oyuncular tarihimizin yüz karalarıdır.Toplu halde gitmelerinden başka hiçbirşey istemiyorum.Ne düzelcek diceksiniz tabi ama en azından bir umut olcak gelecek adına.Hadi şimdi beni tabelacı yapın ama sonra da yendiğimiz maçlardan sonraki yorumlarımı da okuyun ;)

Yazık yazık geldiğimiz durumlara bakın. Ya yendiğimiz bütün maçlarda söyledim yenildiğimizde söyledim yani tabeleya bakmadan hep bir doğrultuda bu takımın ruhu gidiyor sorumlusuda Skibe dir dedim. Çok tepki aldım istikrar dediler. Ya abicim istikrarda canımız çıktıktan sonramı. Yani Forza Skibe ciler hiç Skibe istifa demesinler herşey bittikten sonra söylemek kolay biz en iyi zamanımızda söyledik taraftar değilsiniz dediler. İyi bakalım siz en iyi taraftarsınız işte halimiz ortada ne yazıkki.

Çok çok üzgünüm yaa:(

Kariyeri boyunca her gittiği takımdan kovuldu ve yine kovulacak.Geçmiş geleceğin aynasıdır haftalardır söylüyoruz skor yorumcusu olduk.Ben bu başlığın yanında teknik direktör yazılmasına karşıyım ancak almış bir diploma işte.Neden skibbe olamayacak tek tek tane tane anlatmaya çalıştık iyi bir sonuçta skibbe bize kapak taktı oldu;İşte ortada bir ton kapak var skibbe hepimize bıraktı tüm Galatasaray taraftarına beğenin seçin alın renk renk desen desen.5 Yıllık sözleşme imzalansın mı?

Kariyeri boyunca her gittiği takımdan kovuldu ve yine kovulacak.Geçmiş geleceğin aynasıdır haftalardır söylüyoruz skor yorumcusu olduk.Ben bu başlığın yanında teknik direktör yazılmasına karşıyım ancak almış bir diploma işte.Neden skibbe olamayacak tek tek tane tane anlatmaya çalıştık iyi bir sonuçta skibbe bize kapak taktı oldu;İşte ortada bir ton kapak var skibbe hepimize bıraktı tüm Galatasaray taraftarına beğenin seçin alın renk renk desen desen.5 Yıllık sözleşme imzalansın mı?

Aynen katiliyorum Erkut.

Geri
Üst Alt