Midtsjö Galatasaray'da İddiası!

Van Gall AZ'nin başına geçip bir oyun kültürü oluşturduktan sonra hiç kötü orta sahaları olmadı AZ'nin.Oyuncuyu izlemesem de oradan kötü bir isim çıkmaz, faydalı bir transfer olacağını düşünüyorum.

Taraftarın heyecanla beklediği adam bu muydu sn dede

Yav bunun heryeri orta saha olsa ne yazar elma mı armut mu ne belli değil hollanda da yaşayıp maçları kaçırmayan tanıdıklara soruyorum

Onlar dahil herkes farazi konuşuyor herhalde bir tek okanın tam olarak tanıyıp bildiği bir adam alıyoruz üstelik yaş 29

Koskoca güney amerikaya afrikaya avrupaya asyaya kıran girdi bir önlibero kalmadı bunu bulduk

Maliyet zaten facia ucuz olsa yine içim yanmazdı 3,5 milyon euroya takım kuruyorlar bu lig de

5 sene önce 2.2 milyona aldiklari ve bir kac gün sonra 29 yasina girecek adama 3.5 milyon verdiysek ciddi hata olmus. ben 1.5 milyon euro falan tahmin ediyordum bonservis olarak. bu paralari etmez.

AZ den kötü oyuncu çıkmaz zaten eldeki taylandan daha kötü adam olamaz.
ama ne kadar faydası olacak göreceğiz.
ben kendisini hiç izlemedim ama dediğim gibi gidip de taylandan daha beterini bulmuşlarsa o da bir başarıdır.

izlemiş olan var mı ? forum baya karalara bağlamış bu hususta

Bunlari icim aciyarak yazacagim ama AZ Alkmaar bizden iyi bir ligde ve bizden iyi bir takim. Bu transfere sevinmiyorum ancak destekleyecegim. Oyuncunun Taylan ve Berkan’dan kotu olmasi cok zor.

Her seneki gibi uydurma transfer haberlerinden sonra vasat bir transferi kabullenir hale getirildik.

Taylandan iyidir diye topçu mu alınır yahu. 6. oluruz o vakit o da 13 ten iyidir

Ulan oysa ki liste kötüden iyiye gidiyordu ilk liste başındaki adam geldi demek.
O excel'de tersine listeleme ozelligini kullanamayan kulüp üyesini yakalamak gerekir.

Norveç medyasında hiç bir haber yok bu konu hakkında. Küçük bir internet sitesinde haber var ama onlarda türk medyasını ve Nevzevat Dindarı kaynak gösteriyor.

Geri
Üst Alt