Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Diyecek bir şey kalmadı. Umarım yedek için alınmışsındır ama bu maliyetler as için alındığına işaret. 29 yaş ve bir türlü Hollandadan çıkamamış, 6 mı 8 mi belirsiz.. Norveç milli takımının en zayıfı deniyor.. Pek ümidim yok ama yine de Hoşgeldin Fredrik MidtsjøEkli dosyayı görüntüle 170247
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bruma...Mali boyutunu hesaba katınca başarılı bir transfer denilmez kesinlikle.
Genelde bu tür sözleşme bitişine 1 yıl kalan futbolcuları değerinin 3 te birine hatta 4 te birine alırsın. Bedava kaçmasın diye salar kulübü.
Şikeciler mesela pelkas ve osayiyi böyle ucuza aldı hatırlıyorum.
Bu bizim 28-29 yaşındaki topçunun piyasa değeri 7-9 milyon euro filan olmalı ki iddia edilen 3.5 milyon euro verdiğimiz doğru olsun.
Bu adamı 1.25 yada 1.5 milyon euro civarına bitirmişizdir diye tahmin edip Okan hocanın da onay vermesiyle olumluydum transferine.
Ama bugün 3.5 bonservis hatta bonuslarla 4 milyon bonservis + 3 yıllık sözleşme vs okuyunca yuh dedim. Eğer ki yıllık maaşı da 1.5 milyon euro olursa yuh ki ne yuh derim
Makul olanı :
1.5 milyon euro bonservis
2 yıllık sözleşme
800 bin euro yıllık maaştır.
Adam hadi diyelim 4 bonservis + 1.5 maaşla geldi ve çok başarılı oldu diyelim
Bu transfer gözümde yine başarısızdır.
Zarı atmışız ve düşeş gelmiştir sadece.
SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Mali boyutunu hesaba katınca başarılı bir transfer denilmez kesinlikle.
Genelde bu tür sözleşme bitişine 1 yıl kalan futbolcuları değerinin 3 te birine hatta 4 te birine alırsın. Bedava kaçmasın diye salar kulübü.
Şikeciler mesela pelkas ve osayiyi böyle ucuza aldı hatırlıyorum.
Bu bizim 28-29 yaşındaki topçunun piyasa değeri 7-9 milyon euro filan olmalı ki iddia edilen 3.5 milyon euro verdiğimiz doğru olsun.
Bu adamı 1.25 yada 1.5 milyon euro civarına bitirmişizdir diye tahmin edip Okan hocanın da onay vermesiyle olumluydum transferine.
Ama bugün 3.5 bonservis hatta bonuslarla 4 milyon bonservis + 3 yıllık sözleşme vs okuyunca yuh dedim. Eğer ki yıllık maaşı da 1.5 milyon euro olursa yuh ki ne yuh derim
Makul olanı :
1.5 milyon euro bonservis
2 yıllık sözleşme
800 bin euro yıllık maaştır.
Adam hadi diyelim 4 bonservis + 1.5 maaşla geldi ve çok başarılı oldu diyelim
Bu transfer gözümde yine başarısızdır.
Zarı atmışız ve düşeş gelmiştir sadece.
SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Diyecek bir şey kalmadı. Umarım yedek için alınmışsındır ama bu maliyetler as için alındığına işaret. 29 yaş ve bir türlü Hollandadan çıkamamış, 6 mı 8 mi belirsiz.. Norveç milli takımının en zayıfı deniyor.. Pek ümidim yok ama yine de Hoşgeldin Fredrik MidtsjøEkli dosyayı görüntüle 170247
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi