Midtsjö Galatasaray'da İddiası!

Mali boyutunu hesaba katınca başarılı bir transfer denilmez kesinlikle.
Genelde bu tür sözleşme bitişine 1 yıl kalan futbolcuları değerinin 3 te birine hatta 4 te birine alırsın. Bedava kaçmasın diye salar kulübü.
Şikeciler mesela pelkas ve osayiyi böyle ucuza aldı hatırlıyorum.
Bu bizim 28-29 yaşındaki topçunun piyasa değeri 7-9 milyon euro filan olmalı ki iddia edilen 3.5 milyon euro verdiğimiz doğru olsun.

Bu adamı 1.25 yada 1.5 milyon euro civarına bitirmişizdir diye tahmin edip Okan hocanın da onay vermesiyle olumluydum transferine.
Ama bugün 3.5 bonservis hatta bonuslarla 4 milyon bonservis + 3 yıllık sözleşme vs okuyunca yuh dedim. Eğer ki yıllık maaşı da 1.5 milyon euro olursa yuh ki ne yuh derim

Makul olanı :
1.5 milyon euro bonservis
2 yıllık sözleşme
800 bin euro yıllık maaştır.

Adam hadi diyelim 4 bonservis + 1.5 maaşla geldi ve çok başarılı oldu diyelim
Bu transfer gözümde yine başarısızdır.
Zarı atmışız ve düşeş gelmiştir sadece.

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu oyuncu bildiğin menejer eşantiyonu biz birisini alacağız ama şart olarak bunu da yanında alın yoksa olmaz gibi bir şey var sanki

Menejerlerin kucağına düşürdüler galatasarayı buna 3,5 verildiği kesinleşsin hele bir bak o yönetim bir daha insan içine çıkabilecek mi

Soygun var kardeşim galatasaray menejerlerin merkez bankasına dönmüş biz satarken anamız ağlar kırk takla atarız alırken dandik dandik adamlara yıllık 3-4 bonservise 5-6 bol keseden hayırdır ya muz cumhuriyeti mi la burası

Kim verdi lan bu cicaldau ya o bonservisi fatih terimse allah onun da belasını versin

Ben oyuncudan ziyade bizim takımın sorununun sistemde olduğunu düşünüyorum kim alınırsa alınsın ayni oluyor.
Sistemi taktigi tam oturtamayinca orta sahadaki ve kanatlardaki oyuncular top almak için pozisyon almayınca herkes sabit top beklediği için topu rakip sahaya geciremiyoruz.
Midso yerine pogba da gelse değişen çok birsey olmayacak bence .

Genelde bu tür sözleşme bitişine 1 yıl kalan futbolcuları değerinin 3 te birine hatta 4 te birine alırsın. Bedava kaçmasın diye salar kulübü.
Bu bizim 28-29 yaşındaki topçunun piyasa değeri 7-9 milyon euro filan olmalı ki iddia edilen 3.5 milyon euro verdiğimiz doğru olsun.

Bu adamı 1.25 yada 1.5 milyon euro civarına bitirmişizdir diye tahmin edip Okan hocanın da onay vermesiyle olumluydum transferine.
Ama bugün 3.5 bonservis hatta bonuslarla 4 milyon bonservis + 3 yıllık sözleşme vs okuyunca yuh dedim. Eğer ki yıllık maaşı da 1.5 milyon euro olursa yuh ki ne yuh derim

Makul olanı :
2 yıllık sözleşme

Bruma...

Miço düz oyuncu, elbet takımlara böyle adamlarda lazım ama bizim ortasahamuz zaten yetersiz bu açıdan takımı geliştiremez.
Sezon içinde bol bol taylan ve berkanla kıyaslanacak, yabancı hakkını bu oyuncuyamı kullandınız denecek zaten bunada eminim. Ayrıca 29 yaşında düz bir oyuncuya 4 milyon euro bonserviste hiç te az değil. Umarım bu dediklerime pişman olurum ama pek sanmıuorum.

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Makul olanı :
2 yıllık sözleşme

3-4 yıldır düzenli oynayan oyuncusunu bu mantıkla kimse vermez..

1,5m bonservise salsa herifler kimi alacak o paraya..

Anca kadroda düşünmediği yada rotasyon oyuncusunu alırsın bu şekilde.

Diyecek bir şey kalmadı. Umarım yedek için alınmışsındır ama bu maliyetler as için alındığına işaret. 29 yaş ve bir türlü Hollandadan çıkamamış, 6 mı 8 mi belirsiz.. Norveç milli takımının en zayıfı deniyor.. Pek ümidim yok ama yine de Hoşgeldin Fredrik Midtsjø Ekli dosyayı görüntüle 170247

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hollanda'yı neden küçümsüyorsunuz ? Hollanda takımları bizi tokatlamıyor mu her sene? Avrupa'da bizden başarılı değiller mi? Yani Hollanda dışına çıkamamış demek biraz garip geliyor bana. Hollanda dışına çıkmamış 27 yaşında Türkiye'ye gelmiş 1 yıllık Kayserispor macerası sonrası 8 küsür milyon dolar bayıldığımız Amrabat'ı ne çabuk unuttunuz kaldı ki o transfere de taraftarın yüzde 80'inden fazlası sıcak bakıyordu.

Önce kendimizi dev aynasında görme huyundan vazgeçeceğiz. Öyle yıldızı sönmüş, düşüşte olan oyuncularla başarılı oluruz modundan çıkmamız lazım. Nasıl ki Lyon Dubois'i sana 2,5 milyon euroya bırakıyorsa bir planlama dahilinde yapıyor bunu. Dubois bizde bu performansı vermiş olsa ve biz 2,5'a bırakıyor olsak ortalığı yakıp yıkardı bu taraftar.Sözleşmesi bitmiş 24 yaşındaki Dubois'i Nantes'den alıyor olsaydık ya zaten iyi olsa Nantes sözleşmesini uzatırdı derdik buralarda.2018 yılında tam 4 sene önce bonservissiz gitmiş Lyon'a biz ise Mariano sonrasını planlamadık. 2 sene sonra PVA'nın sözleşmesi bitiyor sonrasını planlıyor muyuz acaba? Bence yapmıyoruz. Bizim acilen bu şekil bir futbol aklına ihtiyacımız var.

Sergio'dan fazla bonservis ödeniyor, yaş farkı 1 gibi

Umarım sahada fazlasıyla karşılığını alırız (y)

Geri
Üst Alt