Midtsjö Galatasaray'da İddiası!

Alkmar taraftari idare eder yorumlar yapti diye yumusadim ama bu maliyetle gerek yok,iptal olsun

Biraz daha gömelim ..

Bu herifin hamzadan daha faydalı olma ihtimali yok

Adamın skills videosu 3 dk, o yüzden bir halt anlamadım. Maç izleyecek zamanımda olmuyor bu aralar.

norveçli taylan almışız herhalde

SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Şu kanalı biraz inceleyin, yıldız sandığımız çoğu futbolcu da aslında yıldız değilmiş diyebiliriz. Tam maç analizlerine bakmak daha iyi olur her zaman. Ayrıca bahsi geçen videoda da aynı maçlar içinden çok kesit var. Oyuncuyu takip edenlerin söylemlerine göre zaten neyi yapıp neyi yapamadığı belli olan, takıma ne katacağı az çok belli birisiymiş. Biz bu videolarda görüldüğü gibi defanstan çıkışlarda doğrudan kullanacağımız bir isim olarak almıyoruz muhtemelen. Okan hocanın istediği o ön alan baskısını başlatacak, sürdürecek, aktif birisini rotasyona dahil etmek istiyor ya da 11'e koyar artık orasını Okan Buruk biliyordur. Kasımpaşa maçı sonrasında tarif ettiği profile uyan bir isim gibi görünüyor. Gelirse de hayırlı olsun, sağlam bir performansla birlikte şampiyonluklarımızda rol alır umarım

Bir Haaland videosu var mesela, izleseniz bu adam neymiş dersiniz 😄 Bahsettiğim kanal şu;

Bahsettiğim video da şu;

Profile uygun, daha az tartışmalı isim alınmalı öncelikle. Okan hocam vazgeç şu heriften

Yav millet öyle bir konuşuyor ki sanki gece gündüz AZ Alkmaar maçlarını izlemiş analiz etmişler de Midtsö hakkında sallıyorlar. Eğer Midtsö de gelir ve tutarsa Gscimbom, Twitter gibi platformlardaki bordo klavyeli arkadaşlarımızı tebrik edeceğim %100 başarı bokladıkları oyuncu boş çıkmıyor

Mesela adam 2019/2020 sezonunda ligde maç başına; 4.2 dribling denemiş, 11 ikili mücadeleye girmiş, 2.1 top kesmiş, 1.6 tackle yapmış, 1.9 kilit pas vermiş, maç başına 79 kez topla buluşmuş, 23 lig maçında 8 büyük şans yaramış arkadaşlarına bunlardan 4 tanesi asiste dönüşmüş, kendi sahasında maç başına 22 pas yapıp bunlarda %90 isabet sağlamış

2020/2021 sezonunda maç başına; 2.5 dribling denemiş, 12 ikili mücadeleye girmiş, 2 top kapma ve 2 tackle ile oynamış, maç başına 73 kere topla buluşmuş, 31 lig maçında 6 tane büyük fırsat yaratmış ve bunlardan 5 tanesi asiste dönüşmüş, kendi sahasında maç başına 19 kere pas yapmış ve bunlarda %87 isabet sağlamış

Geçtiğimiz sezon maç başına; 3 dribling denemiş, 9 ikili mücadeleye girmiş, 1.6 tackle, 1.4 top kapma ile oynamış, 29 lig maçında 5 tane büyük şans yaratmış bunların tamamı asiste dönüşmüş, kendi sahasında maç başına 19 pas yapmış ve bunlarda %85 isabet sağlamış

Hayır ne isteniliyor anlamıyorum, bakıyorum kalem kalem defansif karakterli bir orta saha olarak çoğu şeyde iyi kötü başarılı olmuş, 17/18 sezonundan beri Az Alkmaar ile ortalama 40 civarında resmi maçta oynamış

Yav millet öyle bir konuşuyor ki sanki gece gündüz AZ Alkmaar maçlarını izlemiş analiz etmişler de Midtsö hakkında sallıyorlar. Eğer Midtsö de gelir ve tutarsa Gscimbom, Twitter gibi platformlardaki bordo klavyeli arkadaşlarımızı tebrik edeceğim %100 başarı bokladıkları oyuncu boş çıkmıyor

Mesela adam 2019/2020 sezonunda ligde maç başına; 4.2 dribling denemiş, 11 ikili mücadeleye girmiş, 2.1 top kesmiş, 1.6 tackle yapmış, 1.9 kilit pas vermiş, maç başına 79 kez topla buluşmuş, 23 lig maçında 8 büyük şans yaramış arkadaşlarına bunlardan 4 tanesi asiste dönüşmüş, kendi sahasında maç başına 22 pas yapıp bunlarda %90 isabet sağlamış

2020/2021 sezonunda maç başına; 2.5 dribling denemiş, 12 ikili mücadeleye girmiş, 2 top kapma ve 2 tackle ile oynamış, maç başına 73 kere topla buluşmuş, 31 lig maçında 6 tane büyük fırsat yaratmış ve bunlardan 5 tanesi asiste dönüşmüş, kendi sahasında maç başına 19 kere pas yapmış ve bunlarda %87 isabet sağlamış

Geçtiğimiz sezon maç başına; 3 dribling denemiş, 9 ikili mücadeleye girmiş, 1.6 tackle, 1.4 top kapma ile oynamış, 29 lig maçında 5 tane büyük şans yaratmış bunların tamamı asiste dönüşmüş, kendi sahasında maç başına 19 pas yapmış ve bunlarda %85 isabet sağlamış

Hayır ne isteniliyor anlamıyorum, bakıyorum kalem kalem defansif karakterli bir orta saha olarak çoğu şeyde iyi kötü başarılı olmuş, 17/18 sezonundan beri Az Alkmaar ile 40 civarında resmi maçta oynamış
Ben 1 maçla tatmin oldum. Oynar bizde. Dikine oyunları gayet iyiydi. İstikrar sorunu olmaması çok önemli bazı mevkilerde. İnce işleri Sergio yapacak zaten. 1 tane de b2b eklersek daha dengeli bir takım olacağız.

Ben 1 maçla tatmin oldum. Oynar bizde. Dikine oyunları gayet iyiydi. İstikrar sorunu olmaması çok önemli bazı mevkilerde. İnce işleri Sergio yapacak zaten. 1 tane de b2b eklersek daha dengeli bir takım olacağız.
Okan Buruk şu ana kadar mantıklı eklemeler yaptırdı takıma, hani bu adam neden geldi diyemiyorum hiç, Abdülkerim Marcao satışı sonrası olmazsa olmaz gibi bişeydi, Kazımcan sol bek için iyi bir alternatif, Dubois bence adından çok söz ettirecek, Seferovic maşallah çok iyi başladı, Oliveira da orta sahada o aradığımız ince işleri yapabilecek oyuncu rolünde doğru bir isim

Ama işte arkasını doğru doldurmak lazımdı inşallah Midstjö bu profile uyar

Geri
Üst Alt