Ismail ARI
Büyük Kaptan
- 3 Aralık 2008
- 28.408
- 12.040
- 2.573
İlk sayfalar şahane
Bu kim la ile 6 no için değilse diye kaymışım bende

Bu kim la ile 6 no için değilse diye kaymışım bende

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İbretlik bir konu olmuş. GSC’nin futbol uzmanlık seviyesi yorumlardan anlaşılıyor![]()
Uzmana bakın mesela. Olayı çözmüş; scout ekiplerine, yöneticilere falan ne gerek var ya5 sene önce 2.2 milyona aldiklari ve bir kac gün sonra 29 yasina girecek adama 3.5 milyon verdiysek ciddi hata olmus. ben 1.5 milyon euro falan tahmin ediyordum bonservis olarak. bu paralari etmez.
iyi oynamasının en büyük sebeplerinden biriDiyecek bir şey kalmadı. Umarım yedek için alınmışsındır ama bu maliyetler as için alındığına işaret. 29 yaş ve bir türlü Hollandadan çıkamamış, 6 mı 8 mi belirsiz.. Norveç milli takımının en zayıfı deniyor.. Pek ümidim yok ama yine de Hoşgeldin Fredrik Midtsjø![]()
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Burada kaç kere yedek 8 numara dedim. İnsanlarda anlama kıtlığı var gibi "Bu adam 6'ya geldi ve bir tane daha 6 gelmeyecek" dendi durdu. Sebebi de "Bu kadar para verdiğimize göre bir tane daha 6 almayı unutalım. Bu paraya aldıysak net olarak ilk 11'e alınmıştır" diyen 400 IQ insanlar var bu forumda.Forumun hastalığı şu ;
İlk gelen kim varsa sanki ilk 11 için alınmış gibi sanıp sayıp sövmek.
Tanımadığı bir adamsa direk sövmek (Ya tutarsa)
Tanıdığı biri ise bizde tutmaz diyerek sövmek (Ya tutarsa)
Takıma girdikten sonra iyi oynarsa ufak bir özür dileyip ve yanılmışım diyerek aradan kaynamak
Takıma girdikten sonra kötü oynarsa ben demiştim berbat bir oyuncu diyerek kendinin egosunu yükseltmek.
Birde ben demiştimciliği devam ettirenler var onları unutmuşsunuz. Oyuncu 10 maç kusursuz oynasin bir maç kötü oynasin çıkıp hemen bu oyuncu çöp bundan olmaz diye başlığına yazan bir kitle var onlar en fenası.Forumun hastalığı şu ;
İlk gelen kim varsa sanki ilk 11 için alınmış gibi sanıp sayıp sövmek.
Tanımadığı bir adamsa direk sövmek (Ya tutarsa)
Tanıdığı biri ise bizde tutmaz diyerek sövmek (Ya tutarsa)
Takıma girdikten sonra iyi oynarsa ufak bir özür dileyip ve yanılmışım diyerek aradan kaynamak
Takıma girdikten sonra kötü oynarsa ben demiştim berbat bir oyuncu diyerek kendinin egosunu yükseltmek.
Hocam onlar maddede var aslında ama şöyle ki ; Pusuya yatıyorlar ilk 10 maç sessiz sedasız takılıyor tak kötü oynayınca ben demiştim diyip eski mesajını alıntılıyor birde .dBirde ben demiştimciliği devam ettirenler var onları unutmuşsunuz. Oyuncu 10 maç kusursuz oynasin bir maç kötü oynasin çıkıp hemen bu oyuncu çöp bundan olmaz diye başlığına yazan bir kitle var onlar en fenası.
=) KAFA1500 , takmıyorsun ama bi yerden sonra can sıkmaya başlıyorlar.Burada kaç kere yedek 8 numara dedim. İnsanlarda anlama kıtlığı var gibi "Bu adam 6'ya geldi ve bir tane daha 6 gelmeyecek" dendi durdu. Sebebi de "Bu kadar para verdiğimize göre bir tane daha 6 almayı unutalım. Bu paraya aldıysak net olarak ilk 11'e alınmıştır" diyen 400 IQ insanlar var bu forumda.