Nedim Tokuyucu
Baba Gündüz
- 20 Ocak 2010
- 85.615
- 66.410
- 4.933
11 için alındıysa ben bu vasatsarayı sevmedim arkadaş benden müsaade
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yedek içinse iyi olur. umarım öyledir6 numara transferinden bağımsız bakmak lazım. Defansif oyun kurucu gibi daha çok. Sergio'yu yedekler. Maçına göre Sergio ile çift pivot oynayabilir.
Midtsjö ile orta saha transferini kapatmışız gibi bir hava var. Niteliği geçtim nicelik olarak eksiğiz hala. 2 orta saha daha gelir.yedek içinse iyi olur. umarım öyledir
bizim yönetimlere olan güvensizlikten kaynaklanıyor. haftalardır zar zor miçoyu getirdiler bunlar miçoyu yedek için düşünmüyor olabilir korkusu var bence.Midtsjö ile orta saha transferini kapatmışız gibi bir hava var. Niteliği geçtim nicelik olarak eksiğiz hala. 2 orta saha daha gelir.
Taraftarın bu panik atak durumundan çıkması lazım. İçim daralıyor bazen yorumları okurken. Okan Buruk'un hali, tavrı ve yorumları beni tatmin etti şu ana kadar. Hamzaoğlu gibi olmasa da olur, içimizden çözeriz kafasında değil.bizim yönetimlere olan güvensizlikten kaynaklanıyor. haftalardır zar zor miçoyu getirdiler bunlar miçoyu yedek için düşünmüyor olabilir korkusu var bence.
Taylan ve Berkan Kayserispor'da da oynayamaz ona bakarsan. Kayserispor transferiyse yine bizim ortasahadan daha iyi demektir.29 yaşına gelip hiçbir özelliği ile fark yaratmamış ki çöp takımlarda oynamış İsimsiz Adı sanı duyulmamış bir çöp. Tam Kayserispor transferi.
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sezona santraforsuz giren taraftar bizimki o nedenle transferde beceriksizlik korkutuyor insanları. Lig başladı başlayacak fazlasıyla geç kalındı. Güven yok yönetimeTaraftarın bu panik atak durumundan çıkması lazım. İçim daralıyor bazen yorumları okurken. Okan Buruk'un hali, tavrı ve yorumları beni tatmin etti şu ana kadar. Hamzaoğlu gibi olmasa da olur, içimizden çözeriz kafasında değil.
Bu maçı tek devre izledim. Bizim elediğimiz Randers ile oynuyorlar. İlk yarı 1-2 bitiyor. Maç 2-2.
![]()
Randers FC vs. AZ
Watch the 2021-2022 Randers FC vs. AZ Conference League Group stage, matchday 1 full match held at Randers Stadion (Randers) on Footballiawww.footballia.net
4-2-3-1'in orta 2'lisinde topu kullanan, oyunu yönlendiren rolde oynuyor.
-Ayağı iyi.
-Pasları iyi. Genelde dikine oynuyor ve ara boşlukları görebiliyor.
-Oyun konsantrasyonu çok yüksek. Kaptan misali yönlendiriyor takımı.
-Baskı altında tedirgin değil.
-Çevik değil.
-Dripling yapabiliyor. Topla kat edip takımını rakip sahaya yerleştirdiği anlar oldu.
Takımı kompakt bir oyun oynadığından orta sahalarında bizdeki gibi derin boşluklar olmadı. Bu konuda zaafı olabilir gibi geldi.
Daha çok izlemek lazım ancak anlık tespitle orta sahadaki tıkanıklığı çözer ama kalite katmaz gibi geldi bana.
Bir kaç sekans;
Emeğe saygı duyuyorumBu maçı tek devre izledim. Bizim elediğimiz Randers ile oynuyorlar. İlk yarı 1-2 bitiyor. Maç 2-2.
![]()
Randers FC vs. AZ
Watch the 2021-2022 Randers FC vs. AZ Conference League Group stage, matchday 1 full match held at Randers Stadion (Randers) on Footballiawww.footballia.net
4-2-3-1'in orta 2'lisinde topu kullanan, oyunu yönlendiren rolde oynuyor.
-Ayağı iyi.
-Pasları iyi. Genelde dikine oynuyor ve ara boşlukları görebiliyor.
-Oyun konsantrasyonu çok yüksek. Kaptan misali yönlendiriyor takımı.
-Baskı altında tedirgin değil.
-Çevik değil.
-Dripling yapabiliyor. Topla kat edip takımını rakip sahaya yerleştirdiği anlar oldu.
Takımı kompakt bir oyun oynadığından orta sahalarında bizdeki gibi derin boşluklar olmadı. Bu konuda zaafı olabilir gibi geldi.
Daha çok izlemek lazım ancak anlık tespitle orta sahadaki tıkanıklığı çözer ama kalite katmaz gibi geldi bana.
Bir kaç sekans;