Midtsjö‘nün Menajeri İstanbul'da!

11 için alındıysa ben bu vasatsarayı sevmedim arkadaş benden müsaade

Alınacak 6 numaranın ve Sergio' nun yedeği olarak düşünüldüğünü zannediyorum. Evander veya benzeri bir 8.5-10 numarayı da Sergio yedekler o durumda...

6 ya isabetli bir tercih yapılırsa gayet tutarlı bir planlama olur, diye umuyorum...

Midtsjo'dan umutluyum. Adam bir defa ağır değil. Fiziği sağlam. Ayağı temiz. Gayet iyi bir transfer olacak merak etmeyin.

Bir fark yaratacak oyuncu olduğunu düşünmüyorum çok ortalama bir oyuncu alındı yazık yani verilen paralara. 6 numara işini beceremeyecekler

Hazır tecrübeli, ne vereceği belli bir yedek de alınmışken, tam Onana almalık ortam oluştuğunu düşünüyorum...

Bonservisi için 9 milyonluk teklifler geldiğine dair haberler menajer ısmarlaması gibi geldi bana. Okan Hoca' nın ilgi alanına girip girmediğine dair bir malumat yok da işte...

Ya ne yedeği saçma sapan iş olur öyle

Yabancı sınırı var yedekte berkan duramıyor mu sanki hem 5 tane yabancı alacağına 3 tane adam gibi oyuncu al

Bu oyuncuyu fazla tanımıyorum bir iki maçını açtım baktım okan burukun futbolculuğuna benziyor presi kuvvetli bir de kondisyonu da fena değil

Burada ne oynar ne yapar kestiremiyorum inşallah iyi çıkar

Midtsjö ile orta saha transferini kapatmışız gibi bir hava var. Niteliği geçtim nicelik olarak eksiğiz hala. 2 orta saha daha gelir.
bizim yönetimlere olan güvensizlikten kaynaklanıyor. haftalardır zar zor miçoyu getirdiler bunlar miçoyu yedek için düşünmüyor olabilir korkusu var bence.

yalan yav herif hollanda liginde bile siritiyor bize transfer olmasi imkansiz

Bu kim yaa geçen senedende mi ders almadılar. Cicaldau gibi ne olduğu belli olmayan adamlara milyonlarca euro verıyorlar.

sports digitaledeki analize göre birçok mevkide oynayan ortalama joker oyuncu izlenimi veriyor. As oyuncu olarak bize seviye atlatmaz ama ucuz maliyetliyse yedek için düşünülüyordur umarım.

bizim yönetimlere olan güvensizlikten kaynaklanıyor. haftalardır zar zor miçoyu getirdiler bunlar miçoyu yedek için düşünmüyor olabilir korkusu var bence.
Taraftarın bu panik atak durumundan çıkması lazım. İçim daralıyor bazen yorumları okurken. Okan Buruk'un hali, tavrı ve yorumları beni tatmin etti şu ana kadar. Hamzaoğlu gibi olmasa da olur, içimizden çözeriz kafasında değil.

Hollandali dostuma bu Miçoyu sordum da ufak bir dublaj sonrasi: o kim lo dedigini duyar gibi oldum.

Taraftarın bu panik atak durumundan çıkması lazım. İçim daralıyor bazen yorumları okurken. Okan Buruk'un hali, tavrı ve yorumları beni tatmin etti şu ana kadar. Hamzaoğlu gibi olmasa da olur, içimizden çözeriz kafasında değil.
Sezona santraforsuz giren taraftar bizimki o nedenle transferde beceriksizlik korkutuyor insanları. Lig başladı başlayacak fazlasıyla geç kalındı. Güven yok yönetime

Bu maçı tek devre izledim. Bizim elediğimiz Randers ile oynuyorlar. İlk yarı 1-2 bitiyor. Maç 2-2.

4-2-3-1'in orta 2'lisinde topu kullanan, oyunu yönlendiren rolde oynuyor.

-Ayağı iyi.
-Pasları iyi. Genelde dikine oynuyor ve ara boşlukları görebiliyor.
-Oyun konsantrasyonu çok yüksek. Kaptan misali yönlendiriyor takımı.
-Baskı altında tedirgin değil.
-Çevik değil.
-Dripling yapabiliyor. Topla kat edip takımını rakip sahaya yerleştirdiği anlar oldu.

Takımı kompakt bir oyun oynadığından orta sahalarında bizdeki gibi derin boşluklar olmadı. Bu konuda zaafı olabilir gibi geldi.

Daha çok izlemek lazım ancak anlık tespitle orta sahadaki tıkanıklığı çözer ama kalite katmaz gibi geldi bana.

Bir kaç sekans;

Bu maçı tek devre izledim. Bizim elediğimiz Randers ile oynuyorlar. İlk yarı 1-2 bitiyor. Maç 2-2.

-Ayağı iyi.
-Çevik değil.
-Dripling yapabiliyor. Topla kat edip takımını rakip sahaya yerleştirdiği anlar oldu.

Takımı kompakt bir oyun oynadığından orta sahalarında bizdeki gibi derin boşluklar olmadı. Bu konuda zaafı olabilir gibi geldi.

Daha çok izlemek lazım ancak anlık tespitle orta sahadaki tıkanıklığı çözer ama kalite katmaz gibi geldi bana.

Bir kaç sekans;

sağolasın üstad,transfermarkt degerlerine bakip bok atanlar gözümü kanatmisti

-Ayağı iyi.
-Çevik değil.

Bir kaç sekans;

Emeğe saygı duyuyorum

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Pek bir bilgisi yok kimsenin bu adam hakkında. Umarım iyi olur.

Geri
Üst Alt