Mehmet Çelik
Büyük Kaptan
- 20 Nisan 2012
- 24.098
- 1.220
- 1.363
Çakacaklar Norveçli Taylanı, aman diyelim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bilal Kısa bile daha kaliteliydizırlama 2 maç iyi oynasa su kasidesi yazarsın sonuna da sarı kırmızı kalp koyup
Berkan ve Taylanın kramponu >> 29luk anadoly topcusuKimse adamin kim oldugunu bilmiyor daha simdiden lakap takilmis bile. Adam Az'de oynuyor. Emin olun kotu olsa AZ coktan gondermisti. Gelirse takima yararli olur oyle yedek falan da kalmaz.
Hayir ben anlamiyorum, siz ne bekliyorsunuz? Kimi getirse yonetim memnun, tatmin kalacaksiniz. Kendimizi cok fazla dev aynasinda goruyoruz. Turkiye ligi bu. Boktan bir lig iste. Sizin istediginiz yildizlar oynamaya degil yatmaya, eglenmeye, para kazanmaya gelir. O yuzden star pesinde kosacagimiza boyle istikrar abidesi olan adamlar gelsin ben raziyim.
Emin olun Berkan'dan ve ozellikle Taylan'dan cok cok daha iyi. Diyeceksiniz ki herkes daha iyi bunlardan. Gereken katkiyi verecektir.
Anladigin o kadar belli bravo..Berkan ve Taylanın kramponu >> 29luk anadoly topcusu
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Anlamaya gerek yok. Marcao Evander vs bu adamlar genç olarak geldi bu kulübe potansiyelle ve istatistik olarakta iyilerdi. Bir arkadaş Berkanla versus yapmış istatistik olarak Berkan önde. Genç olsa hadi eyvallah gençte değil. Neyse umarım yedeğe geliyodur yedeğe geliyorsa sorun yok.Anladigin o kadar belli bravo..
Evanderi kac kere izledinizde muthis topcu diyebiliyoruz? o arkadas nasil bir istatistik yapmista ondeymis guldurmeyin adami. Midsjo Berkan'dan cok net daha iyi topcudur.Anlamaya gerek yok. Marcao Evander vs bu adamlar genç olarak geldi bu kulübe potansiyelle ve istatistik olarakta iyilerdi. Bir arkadaş Berkanla versus yapmış istatistik olarak Berkan önde. Genç olsa hadi eyvallah gençte değil. Neyse umarım yedeğe geliyodur yedeğe geliyorsa sorun yok.
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Evandere müthiş oyuncu demedim. 24 yasinda olmasına rağmen çok maça çıkıp çok skor yapmış ve yeteneği olan bir oyuncu bu çok açık. Midtsjö 30a yaklaşmış herhangi bir özelliği ortalama üstü olmayan sıradan bir oyuncu. Kuzeyli diye Kante yapmayın şu adamı ya. Mağripli olsa itin bilmem neyine sokardın adamıEvanderi kac kere izledinizde muthis topcu diyebiliyoruz? o arkadas nasil bir istatistik yapmista ondeymis guldurmeyin adami. Midsjo Berkan'dan cok net daha iyi topcudur.
Cöp, gelmesinBi anlatin hele nasil topcu
Hic tanimiyorum
Allah aşkına kaç defa izledin de bu yorumu yapabiliyorsun?Çakacaklar Norveçli Taylanı, aman diyelim.