Midtsjö‘nün Menajeri İstanbul'da!

Geçen sene fb crespoyu 500 bin euro ya Portekiz 2.liginden aldı hatırlıyorum.
Gayet de iyi çıktı katkı verdi açın okuyun fb taraftar forumlarını ağız dolusu küfür etmişler gelince ama adam iyi performans verince hepsi mutlu şimdi.
Uygun maliyetle gelecekse bekleyelim görelim derim.
Sadece 11 adamla bitmez lig maratonu. İyi 15-16 adam şart.

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kimse adamin kim oldugunu bilmiyor daha simdiden lakap takilmis bile. Adam Az'de oynuyor. Emin olun kotu olsa AZ coktan gondermisti. Gelirse takima yararli olur oyle yedek falan da kalmaz.

Hayir ben anlamiyorum, siz ne bekliyorsunuz? Kimi getirse yonetim memnun, tatmin kalacaksiniz. Kendimizi cok fazla dev aynasinda goruyoruz. Turkiye ligi bu. Boktan bir lig iste. Sizin istediginiz yildizlar oynamaya degil yatmaya, eglenmeye, para kazanmaya gelir. O yuzden star pesinde kosacagimiza boyle istikrar abidesi olan adamlar gelsin ben raziyim.

Emin olun Berkan'dan ve ozellikle Taylan'dan cok cok daha iyi. Diyeceksiniz ki herkes daha iyi bunlardan. Gereken katkiyi verecektir.

Kimse adamin kim oldugunu bilmiyor daha simdiden lakap takilmis bile. Adam Az'de oynuyor. Emin olun kotu olsa AZ coktan gondermisti. Gelirse takima yararli olur oyle yedek falan da kalmaz.

Hayir ben anlamiyorum, siz ne bekliyorsunuz? Kimi getirse yonetim memnun, tatmin kalacaksiniz. Kendimizi cok fazla dev aynasinda goruyoruz. Turkiye ligi bu. Boktan bir lig iste. Sizin istediginiz yildizlar oynamaya degil yatmaya, eglenmeye, para kazanmaya gelir. O yuzden star pesinde kosacagimiza boyle istikrar abidesi olan adamlar gelsin ben raziyim.

Emin olun Berkan'dan ve ozellikle Taylan'dan cok cok daha iyi. Diyeceksiniz ki herkes daha iyi bunlardan. Gereken katkiyi verecektir.
Berkan ve Taylanın kramponu >> 29luk anadoly topcusu

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ben çok beğeniyorum. Umarım olur ve bol bol mesaj sildirir.

6 ya başka bir oyuncu daha düşünülüyorsa; Miçö, ona ve Sergio' ya gayet iyi bir alternatif olacak, epey de süre alacaktır...

Beklentiyi yüksek tutmanın da bu denli b.ku çıkarılmamalı. Hele bazıları var ki, direkt kulağından tutup EPL takımlarından birinin kapısına bırakasım geliyor!:sopa:..

hiç izlemedim ama başakşehir-konya transferlerine filan benziyor o yüzden umudum var. ağzıyla açık açık yatmak için 5 milyon euro isteyen afrikalı homo heriften de, konya'nın mandal karşılığı aldığı adama 3-4 milyon bonservis vermekten de iyidir heralde.

tek sıkıntı ismi geçen oyuncunun artık bi şekil bitmesi, sokacam bu 6 numarasızlığa

Anlamaya gerek yok. Marcao Evander vs bu adamlar genç olarak geldi bu kulübe potansiyelle ve istatistik olarakta iyilerdi. Bir arkadaş Berkanla versus yapmış istatistik olarak Berkan önde. Genç olsa hadi eyvallah gençte değil. Neyse umarım yedeğe geliyodur yedeğe geliyorsa sorun yok.

Evanderi kac kere izledinizde muthis topcu diyebiliyoruz? o arkadas nasil bir istatistik yapmista ondeymis guldurmeyin adami. Midsjo Berkan'dan cok net daha iyi topcudur.

Bu kim ya İskandinav tanrısı mi aldık

GscimbomMobile

Evanderi kac kere izledinizde muthis topcu diyebiliyoruz? o arkadas nasil bir istatistik yapmista ondeymis guldurmeyin adami. Midsjo Berkan'dan cok net daha iyi topcudur.
Evandere müthiş oyuncu demedim. 24 yasinda olmasına rağmen çok maça çıkıp çok skor yapmış ve yeteneği olan bir oyuncu bu çok açık. Midtsjö 30a yaklaşmış herhangi bir özelliği ortalama üstü olmayan sıradan bir oyuncu. Kuzeyli diye Kante yapmayın şu adamı ya. Mağripli olsa itin bilmem neyine sokardın adamı

Sergio ile birlikte orta saha birlikteliği fizik ve tempo olarak rakibe çok fazla cevap veremez. Sadece idare eder. Bazen rakip karşılarken yerini kolay kaybeden ve orta sahayı oyundan düşüren bir futbolcu. Onun dışında genel olarak takıma derinlik/rotasyon açısından ve hedefler doğrultusunda idare eder bir transfer işte. Yanlış anlaşılmasın gömüldüğü kadar kötü adam değil. İnsanlar çok daha net güvenilir bir futbolcu bekliyor ve haklılar. Net 6/10 numara bu kadar bekletilmemeli. Kulüp burada ateşle oynamayı baya geçti. Sıkıntı var.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Adam iyi çıkar kötü çıkar bişey diyemem ama 2 ay bu adam için mi beklendi sorusunu sorarlar adama. En iyisini alacağız, müsterih olun güvenin sòylemleri boşa çıkar doğru ise.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Adamla derdim yok da 2 milyona alacağımız adam için niye bekledik ve hala bekliyoruz bari takıma uyum sağlardı

Geri
Üst Alt