Miguel Crespo, Fenerbahçe'de

her macta fenere yatan kasımpaşa-iyi oynamamışbir fb

o maçta satış yoktu sergenho. kp. hatta iyi oynadı baya ama şanssızlardı. ztn başlarında formamızı terletmiş sn sami hoca varken öyle bişeye tenezzül edilmesine müsade etmez. bide ifb faül kokan bir gol atmıştı.

o maçta satış yoktu sergenho. kp. hatta iyi oynadı baya ama şanssızlardı. ztn başlarında formamızı terletmiş sn sami hoca varken öyle bişeye tenezzül edilmesine müsade etmez. bide ifb faül kokan bir gol atmıştı.
evet kasımpaşa iyi oynadı o maç,editleyim hemen

Bu herifi geçen sene çok az izlemiştim ve çok sıradan duruyordu.

Bu sene bir kaç maç izledim de çok iyi herif gibi, hatta izlemek keyif veriyor. Hem dribbling, hem çalım hem de pasörlük var, muhtemeldirki bazı eksiklikleri seviyesini yükseltmeyi engellemiş.

Gariptirki orta sahalarıyla ünlü Portekiz'den birer tane var üç takımda da ve üçü de farklı özelliklere sahip iyi oyuncular. Gedson ile Sergio uyumlu olmazdı ama Crespo ile Sergio'yu birlikte izlemek isterdim.

Bu herifi geçen sene çok az izlemiştim ve çok sıradan duruyordu.

Bu sene bir kaç maç izledim de çok iyi herif gibi, hatta izlemek keyif veriyor. Hem dribbling, hem çalım hem de pasörlük var, muhtemeldirki bazı eksiklikleri seviyesini yükseltmeyi engellemiş.

Gariptirki orta sahalarıyla ünlü Portekiz'den birer tane var üç takımda da ve üçü de farklı özelliklere sahip iyi oyuncular. Gedson ile Sergio uyumlu olmazdı ama Crespo ile Sergio'yu birlikte izlemek isterdim.
Cok iyi herif sicam bole ise kank

Bunu bulan adam bile bu denli bir gelişim beklemezdi bundan herhalde.

Çok iyi bir takım oyuncusu.

200 tane transferde yalan yanlış bir iki tane tutturuyorlar işte.

Bu adamın dönüm noktası kesinlikle bizimle oynadıkları maçtır. Ondan önce vasat altı bir oyuncu ve sövülüyordu bize attığı golden sonra özgüven geldi ve ekstra işler yapmaya başladı.
Aynen

Sezon başıda öyle 1-2 hareketle güzel gol attı diye 11 olmaya başladı normalde yedekti bakın sezon başına

FT'nin sevdiği tarz gazla çalışan bir oyuncu. Takım olarak motive kaybı olduğunda yokları oynuyor. Asla elit seviye gelemez. Anca asker oyuncu pozisyonunda gazla saha sola basar eder.

Geri
Üst Alt