Milan Baroš Bu Ligin En İyi Forvetidir

Cevap: Milan Baros Bu Ligin En İyi Forvetidir

beyler bakın, Baros'a psikopat derecede kefilim... BEN FUTBOLCU KONUSUNDA YANILMAM.

bir tane beyin gelsin bizim takıma, ofansif kanatlar duzelsin. ozaman Baros'u niye kolladığımı gorecek herkes. :ka21:

Türkiye deki en yi forvet ikilisi Baroş+Elmander'dir.birbirlerini de çok iyi tamamlıyorlar.

ikisini karşılaştırma yerine diğer takımların forvetleri ile karşılaştırabiliriz.

açılan konuya gelecek olursak en iyi forvet Baroş'tur

üzerinde saatlerce konuşulcak bi mevzu değil ama iyi forvettir. eğer lincoln olsaydı eminim hala çok iyiydi. sanki onsuz yarım gibi. emre çolağı forvet arkasına koymalıyız. eminim emrenin arapaslarını çok sevicektir.

reyis yapma yau. Colin Kazım bir var bir yok sahada. arada bir çok iyi faydalı hareketler yapıyor, dogrudur. fakat cogu zaman fuuuuu krizine sokuyor adamı.. takım olmamızı saglıyor dersen oha derim. gecen maclardan birinde 20 dakika adını duymadım cocugun.

la fener taraftarı gibi saçma salak konular tartışmaya başlamış bizimkiler de...şu konuyu ve içinde tartışılanları görünce utandım ya...baroş kraldır bunu tartışmam.elmander daha onla tartışılacak boyutta değil..ts maçında attığına bakıyoruz da kaçırdıklarını hiç konuşmuyosunuz? baroşun hızı ve koşusu yeter...yıllarca hakan şükür e taptık ama arif erdem in bu takıma kattıklarını hiçbir zaman unutamayız.baroş da elmander de canımız tabi ki.takım şu havayı yakalamışken şunları konuşmaya hiç gerek yok...

kanatta oyuncumuz olsa kazımın forvet oynaması daha mantıklı kanatta saçmalamasına göre .

o laubali adam yabanci turk dengesinin anlasmasinin kurulmasindaki en buyuk etken

tek basina takim olmamizi sagladigina dair bir tezim var

Kazım forvet oynarsa tez değil kafada tek tel saç kalmaz milletin :)

reyis yapma yau. Colin Kazım bir var bir yok sahada. arada bir çok iyi faydalı hareketler yapıyor, dogrudur. fakat cogu zaman fuuuuu krizine sokuyor adamı.. takım olmamızı saglıyor dersen oha derim. gecen maclardan birinde 20 dakika adını duymadım cocugun.

Saha dışı faktörleri diyor galiba.GSTV'de baktığımda sürekli takımın neşe kaynağı olduğu doğru.

takim olmak sahada olmuyor sadece

yabancilarla turklerin tek ortak noktasi bu adam

maclara giden adamsiniz bunu gormemeniz cok enteresan

ben tvden goruyorum

Geri
Üst Alt