- 19 Mart 2014
- 29.575
- 30.993
- 2.718
Ukrayna imiş bunun ki yav. Halilcim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ukrayna imiş bunun ki yav. Halilcim.
Abi MMU ABD, Kızılelma, Anka III ve T929 Ukrayna.Ukrayna imiş bunun ki yav. Halilcim.
ABD 4 tane gondermisti. Ya Tusas ya da Savunma Sanayi Baskan'i soylemistiUkrayna imiş bunun ki yav. Halilcim.
Bayraktar kemankeş adında mini seyir füzesi üretmiş güya, nasıl olabilir bu ? Ne ara bu teknolojiyi elde ettiler ?
Karıştırmışım Özür.ABD 4 tane gondermisti. Ya Tusas ya da Savunma Sanayi Baskan'i soylemisti
Kızılelma ve Akıncı Ukrayna olmali.Karıştırmışım Özür.Evet ABD menşeli son motor olması temennisi ile.

TEI nin mühendisleri kendi alanında TR de bulabileceğin en iyileri. Ayrıca amerika ortaklığı olduğu için seve seve liyakat oluyor çalışanlardainşallah bahsettikleri özelliklerde, yerlilikte bir uçak yaparlar ama sanmıyorum. 200 mühendis çalışıyormuş bunlar hangi okullardan mezunlar, akrabalıklar ne ölçüde. şahsen ben yetkin bir mühendis olsam bir yere kadar milli yerli gazıyla tai gibi bir firmada çalışırım. türkiye'de çiftliğe döndürülmemiş bir kurum yokken çalıştığım yer de böyleyse bırakır yurtdışına giderim. kimse alınmasın ama batman üniversitesi, kastamonu üniversitesinden çıkan mühendisle neyi ne kadar yapabilirsin.
Çok yanlış düşünüyorsun renktaş. Bu konuda Mahmut Akşit'in TS 1400 konusundaki açıklamalarını dinlemeni tavsiye ederim. Counterpart olan yabancı menşeli motorlar proje başlangıcından ilk uçuşuna 8-9 yıllık süreçlerde yapılmışken TEI TS 1400'ü 6 yılda uçurdu.inşallah bahsettikleri özelliklerde, yerlilikte bir uçak yaparlar ama sanmıyorum. 200 mühendis çalışıyormuş bunlar hangi okullardan mezunlar, akrabalıklar ne ölçüde. şahsen ben yetkin bir mühendis olsam bir yere kadar milli yerli gazıyla tai gibi bir firmada çalışırım. türkiye'de çiftliğe döndürülmemiş bir kurum yokken çalıştığım yer de böyleyse bırakır yurtdışına giderim. kimse alınmasın ama batman üniversitesi, kastamonu üniversitesinden çıkan mühendisle neyi ne kadar yapabilirsin.

Hocam zaten yanlış olan bu durum. Hükümetler gelip geçicidir. Ne yani akp gidince projeler duracak mı?Ekonomi ülkeyi böylesine vurmasa, bu projelerle yine kazanacaklarmış. Bu gerçekleşirse devlet başarısıdır tabi ki, hükümet değil. Hükümetlerin başarısının ölçeği ekonomi ve adalettir.
f16 motoru sanırımKarıştırmışım Özür.Evet ABD menşeli son motor olması temennisi ile.