Kaleci: Altay Bayindir, Serkan Kirintili, Gökhan Akkan, Harun Tekin
Sag Bek: Nazim Sangare, Mert Müldür
Sol Bek: Umut Meras, Caner Erkin, Duhan Aksu
Stoper: Ömer Toprak, Hüseyin Türkmen, Ertugrul Ersoy
Orta Saha: Hakan Özmert, Ibrahim Akdag, Taylan Antalyali, Aytac Kara, Tarkan Serbest, Berkay Özcan
Kanat: Emrah Bassan, Halil Akbunar, Abdülkadir Ömür, Yasin Öztekin, Ömer Ali Sahiner, Cengiz Ünder
Forvet: Ahmed Kutucu, Enes Ünal, Umut Bozok
genis havuzda kadroda bulunmayan isimler.
hasan ali (eh hadi neyse)
emre tasdemir
mahmut tekdemir
mehmet topal
oguzhan özyakup
güven yalcin
bu takimda ne ariyor biri bana bunu izah edebilir mi?
Besiktas'ta ne oynuyor ki milli takima aliniyor anlamis degilim. 3.Forvet olarak alindiysa orada Umut Bozok var, Ahmed Kutucu var, Enes Ünal var.Benim gibi çoğu kişinin gözüne güven çarpmış.
Milli takımda bile evlat bonusu yapan Şenolu tebrik ediyorum. Vay be
Kaan ilk yazilacak Adamdir. Bu sezon muazzam oynuyor .Bence Şenol güzel kadro çıkartmış. Elimizdeki oyunculara göre en güzel diziliş 3-4-2-1 olur:
_______________________Mert Günok
_____Ozan Kabak____Merih Demiral____Çağlar Söyüncü___
Zeki Çelik_____Kaan Ayhan_____Okay Yokuşlu_____Emre Taşdemir
______İrfan Can Kahveci____________Hakan Çalhanoğlu
________________________Burak Yılmaz
Yedeklerden Yusuf Yazıcı, Cenk Tosun ve Yunus Mallı ilk 11'i zorlar.
Trabzon'dan Abdulkadir Parmak'in olmamasi sasirtici. Efecan'dan önce onu alir diye düsünmüstüm ama krali tebrik ediyorum elbette. Biraz boyu uzun olsaydi daha farkli yerlere gelebilirdi. Begendigim 1 topcuHadi yine iyisin senin Efecan'i almis Milli Takimda Senol![]()
Bizim mal Sinan'dan daha büyük mal yoktur diye düşünürken Güven Yalçın'ı izledikten sonra meğer varmış dedim. Ağır çöp ya o herif.Ne Güveni lan
Aslında Cengiz iyileşip İrfan Can yerine yazılırsa güzel kadro. Ama yine de Kaan Ayhan yerine bir merkez orta saha lazımBence Şenol güzel kadro çıkartmış. Elimizdeki oyunculara göre en güzel diziliş 3-4-2-1 olur:
_______________________Mert Günok
_____Ozan Kabak____Merih Demiral____Çağlar Söyüncü___
Zeki Çelik_____Kaan Ayhan_____Okay Yokuşlu_____Emre Taşdemir
______İrfan Can Kahveci____________Hakan Çalhanoğlu
________________________Burak Yılmaz
Yedeklerden Yusuf Yazıcı, Cenk Tosun ve Yunus Mallı ilk 11'i zorlar.