Milli Takım Aday Kadrosu Açıklandı!

29 Kasim dan beri bir tane bile macta 90 dakika oynamamis Oguzhan'i herhalde sadece 150 Milyonluk bonservis degeri düsmesin diye Milli Takima cagirmis Senol. Ligde ise en son 15 Eylül de 90 dakika oynayabilmis "Bay 150 Milyon € " vay be.

Yanlış bilmiyorsam bu kadrodan 5 kişi çıkarılacak. Kalecilerden de biri çıkar. Aday kadroya 28 kişi bildirilmiş ama asıl kadro 23 olacak diye biliyorum.

Dogru haklisin galiba, ben Euro 2020 grup maclari oldugunu unuttum hazirlik maci yapacagiz sanmistim. Ama hazirlik maclari da yok artik Nations League olayi yüzünden. Iyice karisti isler.

Güven ve Oğuzhan hamleleri komedi doğrusu. Necip'i almamış en azından diyerek geçiyorum şimdilik.

A milli takım teknik sorumlusu Şenol G. 4-2-3-1 kullanıyor kadroları ona göre yapmak lazım. Direnci düşük pasör orta sahalara da bayılır. Kadroda Kenar oyuncusu açığı göze çarpıyor. Buna da yoğunlaşmak lazım oyunu açmak için lazım olacak. Bunun dışında bizim Ozan'ı da pek oynatacağını sanmıyorum nedense.

-------------------Mert-----------------

Zeki Ç.-----Kaan-------Merih-----HAK

--------------Okay---Emre------------

Yunus-----------Yusuf----------Hakan Ç.

----------------C.Tosun-------------

Cengiz gelince o geçer sağa üç aşağı beş yukarı bu on biri kullanır.

Prim icin milli takimi sabote eden oyuncuyu almis,yakinda onun kankasini da alir iyice uzaklasiriz milli takimdan

Yine insanlar tarafindan nefret edilen bir milli takimimiz olacak bu gidisle

Şahsen milli takım umrumda değil ama maçları kazansalar da yabancı sınırı borazanligi sona erse.

Güven ve Oğuzhan hamleleri komedi doğrusu. Necip'i almamış en azından diyerek geçiyorum şimdilik.

A milli takım teknik sorumlusu Şenol G. 4-2-3-1 kullanıyor kadroları ona göre yapmak lazım. Direnci düşük pasör orta sahalara da bayılır. Kadroda Kenar oyuncusu açığı göze çarpıyor. Buna da yoğunlaşmak lazım oyunu açmak için lazım olacak. Bunun dışında bizim Ozan'ı da pek oynatacağını sanmıyorum nedense.

-------------------Mert-----------------

Zeki Ç.-----Kaan-------Merih-----HAK

--------------Okay---Emre------------

Yunus-----------Yusuf----------Hakan Ç.

----------------C.Tosun-------------

Cengiz gelince o geçer sağa üç aşağı beş yukarı bu on biri kullanır.
Necip başka Milli takımda değil mi

Lig'in gelmiş geçmiş en iyi orta sahasını çağırmamak olmaz. Emre'nin varlığı yeter sahada keşke bizde oynasa.

Envoyé de mon iPhone XR en utilisant Tapatalk

daha evvel çağırıldığında bu milli takım benim milli takımım değil diye insanlar isyan eder sinir krizleri geçirirdi. kırılma dönemleri yaşandı demekki insanlar artık sakin karşılıyor nedense.

daha evvel çağırıldığında bu milli takım benim milli takımım değil diye insanlar isyan eder sinir krizleri geçirirdi. kırılma dönemleri yaşandı demekki insanlar artık sakin karşılıyor nedense.
başakşehir fenere çaktığında deli gibi sevinmişti bu klubede ondan olmuş olabilir mi yumuşama

Emre B den bize ne. Ben bizim Tasdemir diyorum. Adam uzun zaman sakatlik sorunu vardi ve kendini yeni toparlamaya basladi. Biraksinlarda adam sezonu sakatlanmadan kapasin ve ondan sonra milli takima davet etsinler

Koskoca Galatasaray dan cagrılan tek oyuncu Emre T.. Onu da ayıp olmasın, gecen senenin sampiyonu, mevcut durum itibarıyla bu senenin Lig 2. nden bir oyuncu olsun bari diye cagırmışlardır:(((

Gözlerim ayiyi ve koca kafaliyi aradı.
Hayret ettim nasıl davet edilmemisler.

Çok kötü bir kadro.

Yaşı genç olanlar var ve gayet yetenekliler (abdulkadir,ozan,zeki,cengiz,kaan,çağlar,yusuf,umut bozok) ama tecrübeleri az.

Yaşı büyük 26 üstü olanlar da bence bu seviye için yetersiz(irfan,mahmut,deniz vs)

Şenol'un yerinde olsam sadece gençlere tecrübe kazandırmak ile uğraşır.

Emre,burak,gökhan gibi içi geçmişleri davet etmezdim

Geri
Üst Alt