Vay mal vay 4 kaleci mi almis 2 hazirlik macina. Simdi görüyorum bunu daha.
Yanlış bilmiyorsam bu kadrodan 5 kişi çıkarılacak. Kalecilerden de biri çıkar. Aday kadroya 28 kişi bildirilmiş ama asıl kadro 23 olacak diye biliyorum.
emre bel.in çağrılmasını nekadar olumlu ve sakin karşılamışsınız.
Necip başka Milli takımda değil miGüven ve Oğuzhan hamleleri komedi doğrusu. Necip'i almamış en azından diyerek geçiyorum şimdilik.
A milli takım teknik sorumlusu Şenol G. 4-2-3-1 kullanıyor kadroları ona göre yapmak lazım. Direnci düşük pasör orta sahalara da bayılır. Kadroda Kenar oyuncusu açığı göze çarpıyor. Buna da yoğunlaşmak lazım oyunu açmak için lazım olacak. Bunun dışında bizim Ozan'ı da pek oynatacağını sanmıyorum nedense.
-------------------Mert-----------------
Zeki Ç.-----Kaan-------Merih-----HAK
--------------Okay---Emre------------
Yunus-----------Yusuf----------Hakan Ç.
----------------C.Tosun-------------
Cengiz gelince o geçer sağa üç aşağı beş yukarı bu on biri kullanır.
Lig'in gelmiş geçmiş en iyi orta sahasını çağırmamak olmaz. Emre'nin varlığı yeter sahada keşke bizde oynasa.
Envoyé de mon iPhone XR en utilisant Tapatalk
başakşehir fenere çaktığında deli gibi sevinmişti bu klubede ondan olmuş olabilir mi yumuşamadaha evvel çağırıldığında bu milli takım benim milli takımım değil diye insanlar isyan eder sinir krizleri geçirirdi. kırılma dönemleri yaşandı demekki insanlar artık sakin karşılıyor nedense.
Necip başka Milli takımda değil mi
olabilir tabii çağıranla alakalıldır belkide ama bi yumusama olmus bellibaşakşehir fenere çaktığında deli gibi sevinmişti bu klubede ondan olmuş olabilir mi yumuşama
Yok da Kosovayı seçti muhabbeti vardı sonra ne oldu takip etmedim.Veli Kavlak'la karıştırıyor olabilirsin.
Emre B den bize ne. Ben bizim Tasdemir diyorum. Adam uzun zaman sakatlik sorunu vardi ve kendini yeni toparlamaya basladi. Biraksinlarda adam sezonu sakatlanmadan kapasin ve ondan sonra milli takima davet etsinler
Kaan kötü bir oyuncu demedim ki reis defansif konuda ve topla ilişkisini severim Kaan 'ın ama Okay-Kaan ikilisi mi sence Milli takımın orta sahası ?Kaan taş gibi çocuk ya ne alıp veremediğiniz var anlamak zor.