Milli Takım Aday Kadrosu Açıklandı!

Kaan stoper

Kariyer sezonunu geciriyor su an
Yahu reis ben mi yanlış yazıyorum anlaşamıyor muyuz ne oluyor :LOL:

Kaan 'ın defansif özelliklerini beğeniyorum, bir defans oyuncusuna göre topla ilişkisi bayağı iyi

Ama orada renktaşımız Kaan-Okay orta sahasını yazmış. Zaten orijinal mevkisi orası olan bir Okay varken yanına bir Kaan koymaya gerek yok, ancak al gülüm ver gülüm oyun oynarız orta sahada

Yoksa Kaan-Ozan-Merih-Çağlar gibi oyuncularımız defansta hangisi oynarsa oynasın bence çok iyi oyuncular ...

Gokhan gonul nedir ? Guven kimdir? Futbolu sene sonu birakacak olan Emre b.oglu milli takima alinarak ne hedeflenmistir, FT ye mesaj mi?

Bjk de oynatmadigin oguzhan ile amacin nedir?

Rezillik tam. Senol un beyne gelmis zimba teli !

Kaan kötü bir oyuncu demedim ki reis defansif konuda ve topla ilişkisini severim Kaan 'ın ama Okay-Kaan ikilisi mi sence Milli takımın orta sahası ?
Kaanı stoper ve sağ bek olarak düşünüyorlardır sanmam orta saha oynatılacağını.

Orta saha olarak doğru değil bence de.

Adam Kaan kötü dememiş.Niye çullanıyorsunuz herifin üstüne ha?

Kaanı stoper ve sağ bek olarak düşünüyorlardır sanmam orta saha oynatılacağını.

Orta saha olarak doğru değil bence de.
Yoksa

Kaan-Merih-Ozan-Sol Bek

Dörtlüsünü izlemeyi çok isterdim defansta ki Zeki Çelik var sağ bekte veya stoperde Çağlar var

Hatta şu kadar söyleyim milli takımdaki tek rakibi HAK olacaksa Emre Taşdemir önümüzdeki senelerde o formayı alabilir

Besiktasi milli takim diye bizi mamalamaya calisiyorlar.

Oguzhan ve guven nedir yav

Bu yeni kusak donusumunu su zamanki yabanci sayisi kuraliyla yapmistik değil mi?

Senol galiba sadece son 1-2 aydır milli takimin basina gececegini biliyordu. Ondan önce sadece kendi takımıyla ilgilendi. Bu yuzden simdilik besiktasli oyunculara yonelmesini anlayisla karsiliyorum. Eger bundan sonraki oyuncu secimlerde ayni hataya devam ederse, ozaman lafimi söyleyeceğim.

Oğuzhan'ı Bjk de oynatmazken gidip milli takıma çağırdı yetmedi yine kadro dışı bıraktı ilk maçtan :asd::asd:

Şenol moralman bitirmek niyetinde herhal

Geri
Üst Alt