Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yahu reis ben mi yanlış yazıyorum anlaşamıyor muyuz ne oluyor
Kaan 'ın defansif özelliklerini beğeniyorum, bir defans oyuncusuna göre topla ilişkisi bayağı iyi
Ama orada renktaşımız Kaan-Okay orta sahasını yazmış. Zaten orijinal mevkisi orası olan bir Okay varken yanına bir Kaan koymaya gerek yok, ancak al gülüm ver gülüm oyun oynarız orta sahada
Yoksa Kaan-Ozan-Merih-Çağlar gibi oyuncularımız defansta hangisi oynarsa oynasın bence çok iyi oyuncular ...
Kosova forması giyerse yabancı sayılıyormuş. Bu yüzden iddia odur ki Fikret böyle bir şey yaparsan seni göndeririz deyip tehdit etmiş o yüzden kabul etmedi.
Senol galiba sadece son 1-2 aydır milli takimin basina gececegini biliyordu. Ondan önce sadece kendi takımıyla ilgilendi. Bu yuzden simdilik besiktasli oyunculara yonelmesini anlayisla karsiliyorum. Eger bundan sonraki oyuncu secimlerde ayni hataya devam ederse, ozaman lafimi söyleyeceğim.
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.