Milli Takım Nasıl Daha İyi Oynar?

stoperde semihi düşünmeye başladıysak bu iş bizim için bitmiş demektir :D

stoperde semihi düşünmeye başladıysak bu iş bizim için bitmiş demektir :D

Haklısın ancak bizi stoperde semihe düşüren sebeb ahmet çalık,nuri şahin gibi sadece yedek kulübesinde beklesin diye kadroya alınıp ömer toprak,ersan,atınç gibi adamları kadroya almayan zihniyettir.

Mevcut kadronun ideal 11'i

Volkan-GG-Semih-Hakan-Caner-Topal-Selçuk-Oğuzhan-Hakan-Emre Mor-Cenk şeklindedir.

Takımın oyun lideri Oğuzhan olmalıdır. Arda yeniden form tutana kadar yedek oturmalıdır. Topal da mutlaka ortasahaya geçmeli.

Semihi alirsa kendi ayagina sıkmıs olur bakalim ve gorelim

Son düzenleme:
Haklısın ancak bizi stoperde semihe düşüren sebeb ahmet çalık,nuri şahin gibi sadece yedek kulübesinde beklesin diye kadroya alınıp ömer toprak,ersan,atınç gibi adamları kadroya almayan zihniyettir.
Semihi kadroya alan zihniyet ayni zihniyet iste

Semihi kadroya alan zihniyet ayni zihniyet iste

Semihi yine alsın yedek olarak ancak benim hala çözemediğim nokta en formda döneminde dahi milli takıma gram faydası olmamış nuri şahin ki bu sezon maç oynamadı doğru dürüst ne işi var.Ahmet çalık ne yapmışki ömer toprak,atınç,ersan dan daha iyi.Arda turan 1 senedir oynamıyor ispanyada yılın en kötü transferlerinden biri seçilmiş niye ilk 11 çıkıyor kadroda olcay,volkan şen,emre mor gibi isimler varken.

Alt yapıya gerektiği önemi verip ve doğru yatırım yaparsan tüm ülke olarak milli takımda daha iyi oynar.

Şimdi? Şans eseri her ortaya çıkan sonuç

Sorun futbolu yönetenler...

Semihler , Volkan şenler beceriksiz , vurdum duymazların sonuçları.

Ortada beyin yokken vücudu nasıl kontrol edebiliriz gibi...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Son düzenleme:
Semihi yine alsın yedek olarak ancak benim hala çözemediğim nokta en formda döneminde dahi milli takıma gram faydası olmamış nuri şahin ki bu sezon maç oynamadı doğru dürüst ne işi var.Ahmet çalık ne yapmışki ömer toprak,atınç,ersan dan daha iyi.Arda turan 1 senedir oynamıyor ispanyada yılın en kötü transferlerinden biri seçilmiş niye ilk 11 çıkıyor kadroda olcay,volkan şen,emre mor gibi isimler varken.
Semihi yedek olarak alan nuriyi hayli hayli alir nuri kendisini ispatlamis bir oyuncu neticede semih denilen adam oynadigi her mac sicmis bu senenin en boktan stoper ikilisinden biri olan sahis.

Yav dünkü maçı izleyipte hala arda yı ilk 11 e koymak nasıl bir düşünce çözemedim.Adamın adım atacak hali yok.Hem bu sefer karşısında 33 lük srna olmıcak.Juanfran, silva yada nolito olacak.Her türlü risk alınıp ardanın yerine olcay yada emre mor la başlanmalı.

arda turanı şuanda fatih terim bile yedek bırakamaz göreceksin turnuva boyunca ne kadar kötü olursa olsun

Öncelikle Arda, Ozan, Cenk acilen ilk 11 den kesilmeli. Çalhanoğlu kanattan orta sahaya çekilmeli. Topal ön liberoya Burak forvete geçmeli. Belki bir ihtimal adam olur kadro.

kesinlikle defans değişmeli. Hakan çalhanoğlu da yedeğe çekilebilir. Adamı sanki frikikten vursun diye oynatıyoruz.
Arda da devam edilmeli,

arda turanı şuanda fatih terim bile yedek bırakamaz göreceksin turnuva boyunca ne kadar kötü olursa olsun

Valla Fatih Terim'i şu forumda belki en çok savunanlardan biriyim ft düşmanlarına karşı.ancak koca götüyle içine çektiği göbeğiyle arda yine ispanya maçında ilk 11 çıkarsa kovsunlar hocayı yapacak bişey yok.

Arda efendi kaptan diye millete akıl veriyor bide hırvat maçında sen şuraya git sen buraya gel hesabı el kol yapıyor.Ulan ayı sen önce 5 kilo fazlanı ver.Rakibe baskı yap.Götünü dönme adamlara dikine top sür.Gerçi bizim oyunculardan iplemiyordur bu ayıcığın kaptanlığını.

Sürekli kadroları değiştirip duruyoruz ama bence kim oynarsa oynasın diziliş nasıl olursa olsun milli takımın başarılı olması çok zor. Turnuvanın tartışmasız en fiziksiz takımı biziz. Takımda kondisyon yok. En kritik adamlarımız çok formsuz. Bu şekilde kim oynarsa oynasın olmaz. Şu ilk maçlar sonunda sıfır çekeceğimizi ciddi ciddi düşünmeye başladım.

Sent from my iPhone using Tapatalk

volkan
gökhan hakan semih caner
olcay topal oguzhan emre mor
hakan
burak
arda selçuk ve ozanın milli takımda yeri yok geri pas yan pas selçuk müdahale etmeyi bilmeyen ozan 1 yıldır yatan arda

İspanya maçı diğer maçlardan farklı, bir kere adamlar top vermiyor sana o zaman oynayacağın oyun hızlı kontro atak, bunun için emre mor burak yılmaza ihtiyacın olacak.Takım savunması ya semih hakan, ahmet hakan oynamalı, caner gökhan zaten topal selçuk arda göbekte olmalı, volkan şen ve Emre Mor kanatlarda olmalı. Belki bir şans puan alabiliriz.

Bazı oyuncuları ilk 11den çıkartıp yerine çalışkan ve teknik oyuncuları oynatarak daha iyi oynarız.

Oğuzhan mesela Hirvatistan macinda hiç bir şey göstermedi. Onu yedek yapıp Çalhanoğluyu #10a çekebiliriz. Topal yerine Semih veya Ahmeti oynatip kendisini defansif orta sahada oynatabiliriz. Yanına abartıldığı kadar kötü olmayan Ozan oynatabiliriz.

Kanatlara gelince Yunus Malli ve Olcay orada pynayabilirler. İkinci yarıda Volkan Şen ve Mor oynayabilir. Veya Malli yerine Mor.

Arda çok formsuz.

Olcayin fazla özelliği yok ama çalışkan topçu. Defansı yardım eder.

İspanya'ya karşı forvetsiz oynamak yanlış olmaz btw. Böylece orta saha ve defansdaki sorunlarımızı daha iyi çözebiliriz

İlla forvetle oynayacaksak Burak oynaması lazim. Cenk güven vermiyor. Burak saç baş yoldurur ama Cenkten daha fazla gol atabilir ve bizim en çok ihtiyacimiz olan şey gol atmak. Cenk hava topları kazanmak hariç başka faydası olmadı Hırvatistan maçında.

Hoca Selcuk ve Arda'yı oynatmamasi lazım.

Geri
Üst Alt