- 13 Mart 2009
- 9.732
- 2.463
- 1.778
stoperde semihi düşünmeye başladıysak bu iş bizim için bitmiş demektir 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
stoperde semihi düşünmeye başladıysak bu iş bizim için bitmiş demektir![]()
Semihi kadroya alan zihniyet ayni zihniyet isteHaklısın ancak bizi stoperde semihe düşüren sebeb ahmet çalık,nuri şahin gibi sadece yedek kulübesinde beklesin diye kadroya alınıp ömer toprak,ersan,atınç gibi adamları kadroya almayan zihniyettir.
Semihi kadroya alan zihniyet ayni zihniyet iste
Semihi yedek olarak alan nuriyi hayli hayli alir nuri kendisini ispatlamis bir oyuncu neticede semih denilen adam oynadigi her mac sicmis bu senenin en boktan stoper ikilisinden biri olan sahis.Semihi yine alsın yedek olarak ancak benim hala çözemediğim nokta en formda döneminde dahi milli takıma gram faydası olmamış nuri şahin ki bu sezon maç oynamadı doğru dürüst ne işi var.Ahmet çalık ne yapmışki ömer toprak,atınç,ersan dan daha iyi.Arda turan 1 senedir oynamıyor ispanyada yılın en kötü transferlerinden biri seçilmiş niye ilk 11 çıkıyor kadroda olcay,volkan şen,emre mor gibi isimler varken.
Yav dünkü maçı izleyipte hala arda yı ilk 11 e koymak nasıl bir düşünce çözemedim.Adamın adım atacak hali yok.Hem bu sefer karşısında 33 lük srna olmıcak.Juanfran, silva yada nolito olacak.Her türlü risk alınıp ardanın yerine olcay yada emre mor la başlanmalı.
arda turanı şuanda fatih terim bile yedek bırakamaz göreceksin turnuva boyunca ne kadar kötü olursa olsun