Milli Takım'da Okan Buruk Dönemi Başlıyor

Alper Yılmazlar

Berlin Panteri
5f1cc92155427f0c607cac95

A Milli Takım’da Okan Buruk dönemi başlıyor. Türkiye Futbol Federasyonu, 47 yaşındaki teknik adamla büyük oranda anlaşmaya vardı

Ntvspor

şükür

galatasaray aydınlanması artık daha yakın

Bence kulüp bazında devam etmeliydi.

Her ne kadar Avrupa dönüşü Beşiktaş’a gidip bir yanlış yaptıysa da Galatasaray’a hizmetleri yadsınamaz. Başarılar.

iyi bir galatasaraylı olmasa da camiamızdandır hayırlı olsun

yabancı serbestliğini savunuyordu bu ucube kuralı kaldırması temennisiyle hayırlı olsun

Bugün bize alternatif bırakmamak için Okan'ı alırlar demiştim ki haklı çıktık. Eğer sağlam bir yerli hoca bizim başımızda iş yaparsa o TFF tarafından ayartılır. Unutulmasın ki milli takımın hocasını Galatasaray düşmanlıkları belirliyor.

Okan'ın onlarla anlaşmasına sevinmedim. Fatih hoca çuvalladığında elimizde yerli hoca alternatifimiz olmayacak.

burnuna ne olmus

Hayırlı olsun umarım özgürce kadro seçimini yapabilir.

Okan' ı sever ve TD lüğünü beğenirim. MT için erken olduğunu düşünüyorum; yeterli olamayacağından değil ama bizde başka ülkelerde olduğundan daha fazla CV ye bakılır. Parlak bir başlangıç yapamazsa Abdullah Avcı' nın akıbetine uğratılacağı neredeyse garanti...

Gerek yoktu ici gecmis Terim vardi ne diye genc hoca getirdiniz terimden kurtulmanin tek yolu milli takimdi oda gitti Allah sonumuzu hayir etsin

Geri
Üst Alt