Milli Takım'da Okan Buruk Dönemi Başlıyor

Doğru Ankaragücü maçında 30. dakikada falan bilerek atılmıştı İnter’le anlaştığı söyleniyordu. Emre de o maçta hiçbir şey yapmamıştı. Kötü anılar siliniyor iyileri kalıyor maalesef

Ayrıca para kazandırmadan gitmişlerdi. Dönüşte bjk’ye falan gitmesi bence en hafifi.

Aldığım bir habere göre Okan'ın sağlık sorunları varmış.
Olma ihtimali çok az.

Gscimbom mobil

Yabancı kuralının değişimi mt hocasının elinde olması daha da absürt

Bugün bize alternatif bırakmamak için Okan'ı alırlar demiştim ki haklı çıktık. Eğer sağlam bir yerli hoca bizim başımızda iş yaparsa o TFF tarafından ayartılır. Unutulmasın ki milli takımın hocasını Galatasaray düşmanlıkları belirliyor.

Okan'ın onlarla anlaşmasına sevinmedim. Fatih hoca çuvalladığında elimizde yerli hoca alternatifimiz olmayacak.

yav heeee

Gönül Sergen olsun isterdi ama, Okan da olumlu.

TFF, Milli Takım için yabancı bir teknik adamla yola devam etme kararı aldı. (Hürriyet)

Çok saçma bir iş şurada dünya kupası şansı var yapılan işe bak.
Milli takıma turnuva hocası denilecek hocalar gerekli.
Alacak takımı istatistik bilimini en dibine kadar kullanacak aynı anda da türk futboluna yön verecek birisi olmalı.
Futbolu yönetenler hala futboldan en uzakta insanlar.

Alman ekolüne geçmeyi savunan Hamit Altıntop'un Türk Milli Takımı için düşündüğü teknik direktör Stefan Kuntz. (@ajansspor)

şenol'dan sonra getirilebilecek en kötü isimlerden biri olur. ha içinde az galatasaraylılık varsa onun kadar kaypak olmaz ama o da teknik anlamda ne kadar fark yaratır bilemiyorum.

Spinazzola'yi forvet sanan bir adet fenerliyi neden izliyorum diye soruyorum kendi kendime. Ulan Volkan Demir.

Stefan kuntz mantikli

U21 almanya ile Sampiyon oldu en son

Geri
Üst Alt