min-jae kim

Szalai'dan iyi. Bu Feneri serbest kalma maddesini kabul etti diye secti demiyorlarmiydi? Bakalim sonunda kaca tarnsfer olur.

Dün birisi bizimkilerden iyi diyordu ne sosyal medyaymış ya
bizim zaten lig standartlarının üstünde marcaomuz var. nelsson da hem şu haliyle sağlam hem de yüksek potansiyele sahip. o yüzden min jae max nelssondan iyidir ama nelsson ayağı olan daha potansiyelli bir eleman.

min jae de ayak yok misal. pasörlük fecaat

bizim zaten lig standartlarının üstünde marcaomuz var. nelsson da hem şu haliyle sağlam hem de yüksek potansiyele sahip. o yüzden min jae max nelssondan iyidir ama nelsson ayağı olan daha potansiyelli bir eleman.

min jae de ayak yok misal. pasörlük fecaat
Hocam tamam deyip geçiyorum

Garip bir herif bir senedir fenerde ama hala misafir topçu gibi oynuyor

Hani adam eksik olurda arkadaşınız sizi maça davet eder. Nerede oynuyorsun birader diye sorarlar

Stoperde takılırım siz bakın keyfinize dersiniz. Her başarılı hamlede yüzünüz buz keser. Bu herifte aynen öyle hala feneri kabullenememiş içten içe sürekli takdir edilme derdi içinde her pozisyonda etrafına aval aval bakıp acaba beğenildim mi? Haftaya gene beni çağırırlar mı triplerinde 😅😅

Marcao öyle mi ama adam bam güm dalar sanki 8-9 maçını o ayarlarmış gibi onu izlerken biz seyirciler olarak haftaya bizi çağırır mı deriz. Efsane topçu zaten Brezilyalı sol ayaklı stoper bir elin parmaklarını bile geçmez o kadar az

Hiç beğenmiyorum bunu keza avrupa da delik deşik ettiler

Bence fena değil ama kesinlikle çok abartılıyor.

Marcao ile kıyaslanması da çok saçma bana kalırsa. Oynadıkları pozisyon dışında oyuncu profili olarak hiç bir alakaları yok.

feneri pek izleyemedim ama özellikle bize karşı olan maçlarda iyiydi bu hıyar. iyi oyuncu ama ben sevemedim. param olsa takımıma almam

Prime luyindama daha iyiydi desem abartmış mı olurum, iyi stoper orası ayrı ama marcaoyla kıyaslanamaz

SM-A505F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
abartmis olursun, primelik ne yapti luyindama titreye titreye izledik her mac nezaman hata yapacak korkusuyla, kim ne yaptigini bilen bir disiplini var, ben cok begeniyorum. ha bizim nelsonda luyindamanin yerini cok iyi doldurdu, üstelik her macta üzerine koyuyor.

Geri
Üst Alt