- 24 Temmuz 2021
- 12.806
- 5.002
- 618
Dün birisi bizimkilerden iyi diyordu ne sosyal medyaymış yaİyi oyuncu ama keşke bizde olsa denilecek topçu değil zira stoperlerimiz sağlam.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dün birisi bizimkilerden iyi diyordu ne sosyal medyaymış yaİyi oyuncu ama keşke bizde olsa denilecek topçu değil zira stoperlerimiz sağlam.
bizim zaten lig standartlarının üstünde marcaomuz var. nelsson da hem şu haliyle sağlam hem de yüksek potansiyele sahip. o yüzden min jae max nelssondan iyidir ama nelsson ayağı olan daha potansiyelli bir eleman.Dün birisi bizimkilerden iyi diyordu ne sosyal medyaymış ya![]()
Hocam tamam deyip geçiyorumbizim zaten lig standartlarının üstünde marcaomuz var. nelsson da hem şu haliyle sağlam hem de yüksek potansiyele sahip. o yüzden min jae max nelssondan iyidir ama nelsson ayağı olan daha potansiyelli bir eleman.
min jae de ayak yok misal. pasörlük fecaat
Umarım öyledir güleriz az fb ye8,5m euro cikis maddesi var
Ona yakın bir şeydir çünkü eleman portoya bu düşük çıkış maddesini kabul etmediği için gitmedi. Haberler o yöndeydi.Umarım öyledir güleriz az fb ye
Marcao hariç diğer ikisi çöpIlk macta ligin en iyi stoperi dedigimde laf yemistim. Marcao da o donem dengesizdi.
marcao kim ve nelsson ligin en iyi stoperleri şuan.
Bunlardan kusursuz 3lü olur muht.
TamamMarcao hariç diğer ikisi çöp
abartmis olursun, primelik ne yapti luyindama titreye titreye izledik her mac nezaman hata yapacak korkusuyla, kim ne yaptigini bilen bir disiplini var, ben cok begeniyorum. ha bizim nelsonda luyindamanin yerini cok iyi doldurdu, üstelik her macta üzerine koyuyor.Prime luyindama daha iyiydi desem abartmış mı olurum, iyi stoper orası ayrı ama marcaoyla kıyaslanamaz
SM-A505F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi