min-jae kim

bu adamın oyun stili direkt verilere oynuyor, hataları istatistiklere işlemiyor.

mesela slavia maçında golde direkt hatalı ama orada bir müdahalesi var sanırım, top kesme olarak geçiyor ama baktığında gol yediriyor. ya da ilk anda ıskalıyor ama dönüyor hızıyla kapatıyoer.

yine de o boyda o hız büyük iş, kaçan balık büyük oldu yerine nelsson alınsa da.
hızı fena cidden. geçen bir clip koymuşlardı napoliden. herif orta sahadan alıp çizgiye kadar yardıyordu. aradım da bulamadım şimdi.

Bu Kayserideki sol kanat Hayrullah Erkip hakkında bilgisi olan var mı? Potansiyelli çocuk deniliyor

Beni çok yanılttı. Kompakt bir ve iyi bir takıma gidince prime dönemine ulaştı gibi duruyor. Baya iyi oynuyor Napoli'de. Dün Milan maçında son dakika Brahim'in golünü çok iyi kapattı ve beraberliği önledi.

Açıkçası bu sene Fener şampiyon olamazsa bu adam gittiği için yediği goller yüzünden olacak zorlu maçlarda özellikle.

Kendisi fiziğine göre çok atletik ve hızlı.

En büyük alameti harikası da bu zaten. O kadar fizikli olup bu kadar çabuk olabilen çok fazla isim yok.

Açıkçası bu sene Fener şampiyon olamazsa bu adam gittiği için yediği goller yüzünden olacak zorlu maçlarda özellikle.

Kendisi fiziğine göre çok atletik ve hızlı.

En büyük alameti harikası da bu zaten. O kadar fizikli olup bu kadar çabuk olabilen çok fazla isim yok.
Bence en büyük alamet-i farikası* oyun konsantrasyonu. Nelsson'un da en önemli özelliklerinden biri bu.

böyle devam ederse seneye pl yapar çok net. yabancı basında 45 milyona serbest kalması olduğu yazıyor. öyleyse eğer kim min jaeyi tebrik ederim. kariyerini daima kendisi planlıyor ve geleceğini kulübün insafına bırakmıyor.

İyi oyuncu geçen sene derbide tribündeydim olmasa çok rahat yenerdik bunları. O gün inanılmaz oynadı hakaten..

Tottenham'a koy sırıtmaz. Güzel bir sezon geçirirse EPL yapacaktır şüphesiz. 45m€ şuanki piyasa için çok fazla bir meblağ değil. Veren EPL kulüpleri olur.

fbden gitmesine sevindiğim top 3 list

alex
lugano
kim

Bu adamın Rennes'e gittiği haberinin başlığı vardı. O gün 18 milyona gitti diye çok para kazandılar deyip üzülen renktaşlar vardı. Bu adam için 18 normal para, hatta uygun bile, iyi ki gitti büyük güç kaybettirir, Rennes'i de basamak olarak kullanıp EPL'ye zıplar demiştim. Sonra bir şeyler oldu Napoli'ye gitti. Normalde Napoli oyuncularını kolay bırakan bir kulüp değildir ve bu eleman da bunu bildiği için bir hafta boyunca pazarlıklarda serbest kalma maddesini müzakere ettirmiş. Hatta Türkiye'ye gelirken de aynısını yapmış. Artık menajeri midir avukatı mıdır her kimse bu adama çok güzel kariyer çiziyor.

Geri
Üst Alt