Efe Bayraktar
Tecrübeli Üye
- 27 Ağustos 2018
- 7.290
- 7.297
- 768
tam bizim ihtiyacımız olan playmaker 6. güzel transfer.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ghezzal'ı ben pek defansta göremiyorum reis de zaten o işleri yaparsa önde sönük kalır.Başarılı olurlar mı olmazlar mı bilmem ama maalesef Ghezzal bizim 22 lik Kerem'den daha fazla defans yapıyor. Ghezzal'ı sürekli defansta adam kovalarken çok gördüm ama Keremi bir maçta bir kaç kere görebiliyoruz. Dolayısıyla Josefe çok iş düşer doğru ama ön taraftakilerde baya destek veriyor.
A spor boşuna demiyoruz bjk tv diyeArkadaslar, o degilde A Spor ilk defa bir yabanci transferi bildi sanirim![]()
Her sene oynamış adam
son halini bilmiyorum ama burada çift hane görür bu istatistiklere göre. ne diyelim hayırsız olsunHer sene oynamış adam
Büyük transfer yaptılar bu kez
Sakat çıkarsa ayvayı yediler
Belki bitmiştir
Beşiktaş, Pjanic transferini KAP'a bildirdi.
Daha hala dahil yav. Gecen tvye cikmisti yais hatirlamiyorsam (aspor)erdal torunoğullarından ayrıldıktan sonra da transfer komiteleri iş yaptı helal olsun demek düşer bana umarım hayırsız olur hepsi
Bizim Babel, Feghouli aynı parayı alamıyor diye gitmiyor, miralemin Pjanic’i 16M parayı bırakıp 3e-4e imza atıyor hadi 6 olsun anasını satıyım.
Edit: 2.25miş şaka gibi.
Barcelona tamamliyordur uzerini2.25 mi? Şaka mı bu?
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi