Miralem Pjanic Resmen Beşiktaş'ta

Başarılı olurlar mı olmazlar mı bilmem ama maalesef Ghezzal bizim 22 lik Kerem'den daha fazla defans yapıyor. Ghezzal'ı sürekli defansta adam kovalarken çok gördüm ama Keremi bir maçta bir kaç kere görebiliyoruz. Dolayısıyla Josefe çok iş düşer doğru ama ön taraftakilerde baya destek veriyor.
Ghezzal'ı ben pek defansta göremiyorum reis de zaten o işleri yaparsa önde sönük kalır.

Sol kanatta oynatacakları adam çok önemli olacak, Pjanic çok kalite oyuncu ama tempolu değil o yüzden taşımaları önemli.

Bir de bu takımla geçen seneki gibi geçiş oyunu oynayamazlar, set oyunu oynamaları lazım.

Beşiktaş, Pjanic transferini KAP'a bildirdi.

Bizim Babel, Feghouli aynı parayı alamıyor diye gitmiyor, miralemin Pjanic’i 16M parayı bırakıp 3e-4e imza atıyor hadi 6 olsun anasını satıyım.

Edit: 2.25miş şaka gibi.

Çok çok iyi transfer keramettin seni etiketleyemiyorum hani 10 milyon euro maaşı vardı nasıl alacağız gibisinden çıkışıyordun? Zaten nasıl geldiğine sende şaşırmışsındır var mı bi ön görün konu hakkında

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bizim Babel, Feghouli aynı parayı alamıyor diye gitmiyor, miralemin Pjanic’i 16M parayı bırakıp 3e-4e imza atıyor hadi 6 olsun anasını satıyım.

Edit: 2.25miş şaka gibi.

2.25 mi? Şaka mı bu?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt