Miralem Pjanic Resmen Beşiktaş'ta

Adamlar maliyetiyle,adıyla,zamanlamasiyla taş gibi transfer yaptı.Ne yapacağını oynayınca görürüz.Ancak bu transfere mok atmak en hafif tabiri ile ergen muhabbeti oluyor.Doğru ya doğru,yanlışa yanlış demeyi öğrenmek lazım.Haa tabi ki demeden önce bunu idrak edecek tarafsız bir beyne sahip olmak şart tabi.

O rakam dogruysa Barcelona'nin bku yemesi gayet normal.
Herhalde Barcelona bu yüzden batıyor. Dünyada en çok maaş veren kulüp geçen sezon Barcelona'ydı.

Daha kimler ne maaş alıyor.

Umtiti de senelik 12.5 milyon brut kazanıyor adam öldürseniz de terk etmem burayı diyor

ıldız oyuncu yok dendi
Tff dendi
Dış mihrak dış güçler dendi
Masabaşı oyunları dendi
İç güçler dendi

Yahu konuyu nereden nereye getirdin, iyice delilige vurmussun...

Kiralik oyunculardan dis mihraklara girdin...

O süper BJK bir gol farkla aldi sampiyonlugu... Onu da biz ikram ettik, ic sorunlarimizla...

Demek istedigim. BJK kiraladigi topculari, tuttugunda genelde transfer ediyor...

Biz ise edemiyoruz...

Onyekuru
Lemina
Seri
Nzonzi (Tutmadi)
Andone (Bacagi koptu)
Halil
Gedson
Etebo (Tutmadi)

Bu oyuncularin arasinda tutanlarin hic bir tanesini alamadik tam olarak. Simdi yine halil son dakika kiralik geldi. Hocanin etebo icin can attigini da zannetmiyorum, onun disinda hepsi tutmus zaten... Sakatlanmis adami cekelim, ki hocanin son gün gelen etebo icin de cirpindigini zannetmiyorum, 7 oyuncunun 5 tanesi tutmus, hic birini takima tam olarak kazandiramamissin.

Böyle planlamama mi olur. Misal olarak Seri üzerine bir oyun kurmustuk, adami sonra bedavaya bile alamadik, tüm oyun güme gitti. Sonra orta saha bile almadik o sezon. Eteboyu da almsaydik sampiyonduk muhtemelen.

maasi yüksek degilmis

Ahmet Nur Çebi: "Pjanic için Barcelona'ya herhangi bir bedel ödenmeyecek."

Ahmet Nur Çebi: "Pjanic, hocamızın çok istediği bir transferdi."

Ahmet Nur Çebi: "Pjanic, UEFA listesine yazıldı"

Ahmet Nur Çebi: "Enteresan bir transfer oldu. Pjanic'i, UEFA listesine 1-2 dakika kala yetiştirdik çok şükür. Şampiyonlar Ligi'nde çok başarılı olmak istiyoruz. Transferi noktaladığımızı düşünüyoruz."

Ahmet Nur Çebi: "Pjanic için Barcelona'ya herhangi herhangi bir bedel ödenmeyecek"

Senden iyi siyasetçi olur haa.. barça adamdan kurtulmak istiyordu zaten. Üstüne para bile vermiştir (maaşın yarısını ödemek gibi). Önemli olan sen pjanic'e ne vercen başko. Onu da söyle bakam.

Barcelona gibi bir dünya devine 60 milyon euro bonservis bedeli karsiliginda transfer olan Pjanic orada net 5.5 milyon euro kazanirken biz 33 yasinda kulüpsüz Babel'e nasil 2.5 net + 2 milyon imza parasi (3 seneye dagitilmis) +1 milyon euro bonus veriyoruz anlamiyorum. Dünyada o parayi Babel'e ödeyecek 2.bir kulüp daha yok.
Net 8 alıyor

Ahmet Nur Çebi: "Pjanic için Barcelona'ya herhangi herhangi bir bedel ödenmeyecek"

Senden iyi siyasetçi olur haa.. barça adamdan kurtulmak istiyordu zaten. Üstüne para bile vermiştir (maaşın yarısını ödemek gibi). Önemli olan sen pjanic'e ne vercen başko. Onu da söyle bakam.
Bizim Halil i kiralama maliyetine geldi kaba hesapla
Hangisi mantıklı zaman gösterecek
İkisin de de opsiyon yok

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

kalite farkı çok fazla oldu sahaya yansırsa açık ara şampiyon olurlar ama sahaya yansıtmak o kadar kolay değil izleyip göreceğiz

Kagit üstü besiktas diger rakiplerine karsi daha üstün duruyor, oynadiklari futbol ilede öyle. Bunuda aldilar eger oynamaya geldiyse baya fark yaratir. Biz avrupayi pek önemsemiyoruz heralde ama lig icin acilen transferler sart + pas oyunu devre disi birakmamiz gerek

Mi 9T Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Koca barcelona 2.7 milyon Euro vermemek için adamın 3 ksür milyonunu ödemiş inanılmaz olaylar.

Bu tranferden sonra ben beklentilerimi dusurdum acikcasi, ucunculuk iyidir. Bu kadroyu tutup belki seneye daha iyi oluruz.

Geri
Üst Alt