haydaaaa ilacı filan var bişey olmaz en fazla selçuğu kadroya almayı unutur.

Alzheimerlı haliylen Tudor'u donunda sallar.

aragonesde de vardi
bize 4 tane salladilar kadiköyde

Ahlaktan yoksun bu adi gazeteyi okumayın. Kritik maç öncesi hocası başında olan bir takım hakkında böyle bir haber yapan gazete şerefsizdir. İmzasız ve kaynaksız. Geçen perşembe oynattığı oyun sebebiyle yerin dibine soktum Tudor'u ancak böylesi önemli bir maç öncesi bu konuların konuşulmaması lazım.

Ekli dosyayı görüntüle 17336

Riekerink'de de Alzheimer vardı , oyuncu değiştirmeyi unutuyordu.

haysiyetsiz basın luce nin gelme ihtimali belirince hemen yine tutuştu.alzheimer yalanını çıkardılar bu sefer. aragones geldiğinde göklere çıkarılıyordu, yaşını konuşmuyordu medya

haysiyetsiz basın luce nin gelme ihtimali belirince hemen yine tutuştu.alzheimer yalanını çıkardılar bu sefer. aragones geldiğinde göklere çıkarılıyordu, yaşını konuşmuyordu medya
Seten denen şerefsiz attı bunu ortaya. O namussuz da Sneijder 4.5 Milyonu bırakmadan hiç bir yere gitmiyor demişti.

Tam bir yavşak.

sent via GSC

luce gelse 2 yıl yönetse takımı yeter sonrasında sportif direktör yapar t.direktörlüğe de hagi yi getirirsin. hagi olgunlaştırdı biraz kendini artık hazır bence bizi yönetmeye

Dedeeee, git gazeteni oku. Torun filan sev. Bu yaştan sonra ne TD'liği. Bi ayağın çukurda artık...

Luce 2 sene sonra neden sportif direktör olsun gider torun sever bağ bağçeyle uğraşır bizlemi uğraşacak?

hırvat köylüsünün takım yönettiği yerde luce bastonuyla takım yönetir. daha gencini bulurlarsa başımız gözümüz üstüne ama şu an bunların getirebileceği en iyi adam lucescu bence.kısa vadede lucescu iş görür

Google

bir sürü site adamın alzheimer olduğunu yazıyor siz peşinde koşuyorsunuz.
siz lucescu'nun terim denen taktik teknik bilmez adam yüzünden harcandığı zaman tepki koyacaktınız.

ulan terim ölümünü temenni ettim diye 21 gün ceza aldım ama elim sana küfür yazıyor sonra değmez deyip siliyorum .

Lucescu elindeki her oyuncu dan performans alabilecek verim alabilecek bir hoca.

Favre hocam da böyle. Oyuncularından verim alıyor her türlü.

sent via GSC

Lucescu elindeki her oyuncu dan performans alabilecek verim alabilecek bir hoca.

Favre hocam da böyle. Oyuncularından verim alıyor her türlü.

sent via GSC
zaten herşey favreyi kaçırdıktan sonra oldu. favreyi ne yapıp edip getirmeliydik çok büyük fırsat kaçtı

Google

bir sürü site adamın alzheimer olduğunu yazıyor siz peşinde koşuyorsunuz.
siz lucescu'nun terim denen taktik teknik bilmez adam yüzünden harcandığı zaman tepki koyacaktınız.

ulan terim ölümünü temenni ettim diye 21 gün ceza aldım ama elim sana küfür yazıyor sonra değmez deyip siliyorum .

o haberlerin kaynaklarına baktınmı hepsinde ibrahim seten yazıyor. ihtiyatlı iş yap biraz birader alzemeier varsa zaten gelemez sağlık testi diye birşey var böyle bir haber çıkmışken teste sokulur heralde

zaten herşey favreyi kaçırdıktan sonra oldu. favreyi ne yapıp edip getirmeliydik çok büyük fırsat kaçtı
O adam çok değişik bir teknik direktör. Kendisini taa Hertha Berlin döneminden beri severim.

O iş zordu maalesef. Böyle adamlar projesi olan takımlara giderler. Adam gençlerle çalışmaya bayılıyor bir kere, tam bir eğitmen tam bir taktisyen.

Ah be hocam bizim Gladbach da kalsaydı keşke ayrılmasaydı o gitti mal mal heriflerle uğraşıyoruz.

sent via GSC

Geri
Üst Alt