Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Seten denen şerefsiz attı bunu ortaya. O namussuz da Sneijder 4.5 Milyonu bırakmadan hiç bir yere gitmiyor demişti.haysiyetsiz basın luce nin gelme ihtimali belirince hemen yine tutuştu.alzheimer yalanını çıkardılar bu sefer. aragones geldiğinde göklere çıkarılıyordu, yaşını konuşmuyordu medya
luce gelse 2 yıl yönetse takımı yeter sonrasında sportif direktör yapar t.direktörlüğe de hagi yi getirirsin. hagi olgunlaştırdı biraz kendini artık hazır bence bizi yönetmeye
avcı da olur. o da bizi yönetecek seviyede bi t.direktör oldu ama gelir mi orası muammahagi olmaz. a.avcı hoca luce sportif direktör olmalı bence.
Hagi niye olmuyor ki? Acıyı cebinden çıkartır profesör hagimiz. Romanya da yaptığı inanılmaz bir iş.hagi olmaz. a.avcı hoca luce sportif direktör olmalı bence.
zaten herşey favreyi kaçırdıktan sonra oldu. favreyi ne yapıp edip getirmeliydik çok büyük fırsat kaçtıLucescu elindeki her oyuncu dan performans alabilecek verim alabilecek bir hoca.
Favre hocam da böyle. Oyuncularından verim alıyor her türlü.
sent via GSC
bir sürü site adamın alzheimer olduğunu yazıyor siz peşinde koşuyorsunuz.
siz lucescu'nun terim denen taktik teknik bilmez adam yüzünden harcandığı zaman tepki koyacaktınız.
ulan terim ölümünü temenni ettim diye 21 gün ceza aldım ama elim sana küfür yazıyor sonra değmez deyip siliyorum .
O adam çok değişik bir teknik direktör. Kendisini taa Hertha Berlin döneminden beri severim.zaten herşey favreyi kaçırdıktan sonra oldu. favreyi ne yapıp edip getirmeliydik çok büyük fırsat kaçtı
Hagi niye olmuyor ki? Acıyı cebinden çıkartır profesör hagimiz. Romanya da yaptığı inanılmaz bir iş.