Miroslav Stoch Fenerbahçe'de

Cevap: Miroslav Stoch Fenerbahçe'de

Yalnız kuşlara iyi yem attık. :D

Dzsudzsák'ı 10 Milyona almak varken, 9 Milyon'a Stoch'u aldılar.

Dzsudzsák, 32 maçta 14 gol 15 asist,

Stoch, 32 maçta 10 gol 4 asist.

Kötü oyuncu tabiki değil fakat 9 Milyon Euro çok çok fazla.

Heleki Hollanda Ligi'nde o kadar yapmış.

Yazık laa adamlar paranoyak olmuş :haha:

adszf.jpg

Yeni stadımızda yada samiyende stoch tezahuratları soyle olur

Bu dünyada para büyük ihtiyaç

İ*ne Stoch paraya muhtac

Tümer'le dost ol Alexle arkadaş

Ananıda sat Stoch yavas yavas :lol: :lol:

ihtiyacımız vardı bu adama bizim sağ sol açık değil ama hem sağ forvet hem sol forvete ihtiyacımız vardı bari en az bi kana stoch tarzında bi olması lazım. sağ,sol açık oyuncuları ile maç tıkanınca açamazsın tek forvet ile.

9 milyon euroya iyi kazık yemişler..Derbi maçlarında iş yapar ama Anadolu takımlarıyla yapılan maçlarda aynı performansı göstermez.

Bizimkilerin orta sahanın ortasına adam lazımken neden sol kanata adam almaya çalıştıklarını anlamamıştım zaten.:)

İnşallah bu durum Kewell'ın gelmesine vesile olur :)

9 milyon euroya iyi kazık yemişler..Derbi maçlarında iş yapar ama Anadolu takımlarıyla yapılan maçlarda aynı performansı göstermez.

Bizimkilerin orta sahanın ortasına adam lazımken neden sol kanata adam almaya çalıştıklarını anlamamıştım zaten.:)

belki Arda'nin olasi transferi sozkonusu idi..

93okan35_sonlar.jpg

93okan35_sonlar.jpg

Bu resim tüm ziyaretçilere yeter. Dağılın. :D

İnşallah bu durum Kewell'ın gelmesine vesile olur :)

ihtiyacımız vardı bu adama bizim sağ sol açık değil ama hem sağ forvet hem sol forvete ihtiyacımız vardı bari en az bi kana stoch tarzında bi olması lazım. sağ,sol açık oyuncuları ile maç tıkanınca açamazsın tek forvet ile.

Arda ne güne duruyor?

9 m eurodan bahsediyoruz peki kaynak ?

bence bu kamiller 9 dan aşşağı vermezlerde kaynağı merak ettim:D

net bişi soruyorum:

türkiyenin en iyi sol açığı hatta avrupada bile giedeceği her takımda rahat ilk 11 oynayabilecek bi sol açığımız ARDA mız varken bırakın 9 u 7-8 milyon euro verip sol açık alsak içiize sinecek miydi? bu fenerin ezikliğidir futbol bilgileri kıt olduğu için gs ın almaya çalıştığı oyuncuları transfer etmek gerçekten tam anlamıyla bir ezikliktir...boşverin stoklar tükenir sene içinde emin olun:D

Hala dos santos dzsudzsak diosunuz ya kardeşim senin elinde Arda var ne cabuk unuttunuz sagda Keita solda Arda yedek serdar özkan(sag acık) ve alınırsa veli kavlak(sol acık) bu takıma yeterde artar bile...stoch onlara lazımdı gitti bize gelse Arda amc pozisyonuna gecicekti hic kusura bakmayın ama benim Ardayı amcde telef etmeye vicdanım el vermio.Bu gönül stochları dos santosları deil emanaları muntarileri diarraları kacarları istiyo...!

Mehmet Şenol twitterda yazmış.

O nerden öğrenmiş?

Diğer konuya gelince. Bakın arkadaşlar problem Stoch'un Fenerbahçe'ye gitmesi değil. Problem bir transferi aylarca peşinden koşarak göstere göstere yapmak ve bilenenlere göre 5-6 nakite kapatabilecekken pazarlık yaparak süreci uzatmak, bunun üzerine de tutup oyuncuyu rakibe kaptırmak.

Stoch'u 9'a alsak ben de küfrederdim, kafayı mı yediniz diye. Fenerbahçe de eğer 9'a aldıysa enayiliğini bir kere daha ispat eder zaten. Ancak biz transferi gizlilik içinde yürütsek ve pazarlığı abartmasak taş çatlasa 6m'a kapatırdık rahatlıkla. Çünkü Fenerbahçe'nin bu şekilde devreye girme durumu olmayacaktı. Yok adamlar 9 vermedi ve uygun fiyata aldıysa o zaman hakkaten çalım rezaleti oldu. Geçen sene ne yapıyorduk? Bu sene ne yapıyoruz? 1 ay önceden neden duyulur bir oyuncu ile ilgilendiğimiz? Adnan Sezgin beyefendi izlerken yakalandı da ondan.

Arkadaslar lutfen uzulmeyin, holladadaki arkadaslar bile guluyor, 9 milyon cok fazla bir para. Stoch sezonun ikinci yarisinda dogru durust mac oynamadi.

Geri
Üst Alt