Miroslav Stoch Fenerbahçe'de

Cevap: Miroslav Stoch Fenerbahçe'de

Haldun Üstünel'e boş yere güvenmeyin çünkü artık onun transfer yapacağını sanmıyorum. Sen adam işinin başındayken adamın görevini neredeyse elinden al. Olur mu böyle şey?

Elbette hataları olabilir. Ancak hataları dışında bu yönetimde iknâ kabiliyeti olsun, vizyonu olsun bana göre en iyi yönetici H. Üstünel.

Bakın hataları var. Kabul ediyorum. Ancak daha genç sayılabilecek bir yaşta. Herkesin hataları olur. Önemli olan ders çıkartmak.

Ancak Adnan Sezgin gibi hata üstüne hata yapan, ders çıkarmaktan öte hatalarını fark etmeyip, doğruymuş gibi gören, her ne kadar liderlik vasfı yüksek bir yönetici olsada, transfer konusunda kusura bakmasın kimse ama cidden beceriksiz bir adam.

Bu Transfer Dönemi eğer ki sürprizler yaşanmazsa kötü geçeceğini düşünüyorum.

Hele A. Polat'ın "stoch ile ilgileniyoruz" veya kısa süre önce "Rijkaard istiyor Stoch'u" söylevlerinden sonra en büyük rakibimiz Fenerbahçe'ye gitmesi, bence bir yönetim başarısızlığıdır... Kusura bakmayın ama Y. Demirören'in geçen sene yediği kazıktan bir farkı yoktur.

Kuşlar doluşmuş buraya neyse gelmediğine sevindim sol kanada ihtiyacımız yoktu.

Fenerbahçe sırf Galatasaray'a inat olsun diye Galatasaray'ın ilgilendiği oyuncuyu alır mı?

Bukadar küçük hesapların takımımı bu iki camia?

Yapmayın Allah Aşkına..

Fenerbahçe'nin basında adı devamlı geçen ilgilenilen yabancı oyuncular Stoch,Dzudsak,Mutu ve Krasic idi zaten.Son zamanlarda da Hazard.

evet fenev boyle kucuk bir camia yapmadımı zamanında her sne rezilliklerini unutturmak için transfer ve masa başı oyunlarıyla(azizenin istifası gibi..) kendi taraftarlarını uyutan gozumde bir hiç olan ezik bir camia...

Fenerbahçe sırf Galatasaray'a inat olsun diye Galatasaray'ın ilgilendiği oyuncuyu alır mı?

Yapmayın Allah Aşkına..

Fenerbahçe'nin basında adı devamlı geçen ilgilenilen yabancı oyuncular Stoch,Dzudsak,Mutu ve Krasic idi zaten.Son zamanlarda da Hazard.

Senin takımın gibi küçük düşünen kulüpler alır. Zaten yıllardır fener aynı. Nefret ediyorum senin kulübünden.

2 tane orta sahanın ortasında oynayan adam lazım ne Stoch u...yönetim anormal işleri bırak takıma adam gibi orta sahanın ortasında oynayan adam al.

Elano-Ballack.Hımmmm.Bu orta sahayı Barça zor geçer.Keşke gelse.

9 milyon euro vermişler.güzel bir çalım attılar gerçekten.miroslav stoch kim ne derse desin iyi bir futbolcu.her şeyde bir hayır vardır.bizim ilk önce ön libero transferine öncelik vermemiz gerek.

Guiza Number Two:D.Stoch buldun olum belanı:D.Anelka geldi Fener'den sonra yükselişe geçip Chealse'ye gitmek için bi tarafını yırttı ,sen kurtulmak için artık kol bacak ne varsa verirsin :D.

Şaka mısınız arkadaş siz ya?Neymiş Fenerle girdiğimiz yarışı kaybetmişiz.Ne yarışından bahsediyorsun?Alternatif olarak alacaktık bu oyuncuyu.O kerizler 9 verdi diye 10 mu verseydik adama?Başkanın vizyonuna güvenmeyenler geçen sene Elanolar Keitalar Jolar geldiğinde havaya uçanlar aynı zamanda.O zaman über vizyonludu da şimdi vizyonsuz mu oldu?Transfer aşıkları sizi.

Sen şaka mısın? Kimse 9-10 verip de alınsın demiyor. Gizli ilgilenilsin diyor. Transfer hikayesi çok uzatılmasın diyor. Adam hakediyorken çingen gibi 500.000 daha kıralım falan pazarlığı yapılmasın diyor. Rakibin devreye girmeden işlem tamamlansın veya en azından onların devreye giremeyeceği seviyeye getirilsin diyor. Tüm bunlar yapıldığı halde de eğer rakibin devreye girip senden çok fazla vererek alsa bile senin elinden kapmış gibi bir durum oluşmasın diyor. Şu forumdan bir tane mesaj bulabilir misin acaba Fener'e kaptırmayalım diye daha çok para verelim diyen yahu?

menajerlik firmasıyla görüşen deliganlı nerede beyler :(

Beyler hiç üzülmeyin.Real Madrid kadar paramız olsa Stoch'a 9 milyon vermezdik :D Enayı bu klup ben onu söylerim.İyi oyuncu falan ama sırf elimizden almak için 9 milyon vermek enayiliktir,ezikliktir.

Hiç üzülmem hatta GÜLERİM :D

Adamı transfer ederken Şampiyon olduk mu demişler...:D

Ama haklılar 2 dakika şampiyon oldular bea...:D

puahahahahaha koptum renkdas ulan degil stochu ronaldoyi alsaniz geri zekalisiniz alah senden razi olsun yine o goruntuler aklima geldi....luganoyu havaya atmalar timsah yuruysleri...bunlar kesin bu goruntuleri bir cd yapip adami kandirmislardir sampiyon takima geliyorsun demislerdir:asd::asd:

en fazla roberto carlos gibi giydirir kacar :asd::asd:

birakin renktaslar neymis kac aydir izliyormuslar

hadi ordan ayni topuzdaki gibi bunuda sirf taraftariniza yasatdiginiz o büyük aciyi unuturmak icin yapilmis bir transfer

siz bu kafayla daha cok aglarsiniz

ilk 55 sayfayı tamamen okudum..

stoch iyi bir oyuncu ve elimizden kaptılar..

ancak oturup ağlamamızı gerektirecek bir durum söz konusu da değil..

stoch'dan daha iyisini daha ucuza bulabileceğimiz çok net..

ancak oturup ağlanması gereken birşey yok mu ; Adnan Sezgin..

bu adam orada olduğu sürece biz daha çok çalım yeriz..

yediğimiz çalımın boyutu mühim değil , dediğim gibi stoch'u kaptırmamıza hiç üzülmüyorum..

üzüntü veren tek şey A.Sezgin'in yetkilerinin genişliği..

98649.jpg

Sonun M.Topuz gibi olsun apaçi. Aslantepe'de görüşürüz.

Yapmayın Allah Aşkına..

Cikcikcik şampiyon oldunuz 2 2 olmuş maç hade sevin biraz.:D:D

Geri
Üst Alt