Miroslav Stoch Fenerbahçe'de

Cevap: Miroslav Stoch Fenerbahçe'de

Arkadaşlar oyuncuyu beğeniyorsanız ve rakibiniz alıyorsa kendi yönetimize kızabilirsiniz,fakat rakibe kızmak neden?Mademki beğeniyorsunuz ve rakibiniz aldı,sizlere yakışan tebrik etmektir.

Futbol adına birşeyler konuşmak için yazıyorum fakat fenev diyeni de oluyor, 2-2 diye hala bir espriyi zamansız ve yersiz kullananı da, azize diyeni de..

Ben sizin başkanınıza hakaret etmiyorum, desteklediğiniz spor kulübünün adını da değiştirmiyorum.Birbirimize saygı duyabilmeliyiz.Unutmayalım farklı renklere gönül versekte bizler insanız.Ailelerinizde hiç mi yok başka takım taraftarı olan?Onlara da mı böyle yapıyorsunuz?Spor bu mudur?

Seni buraya zorla üye yapan mı var? Git angut.com siteden takıl beğenmiyorsan. Biz forum olarak her takım taraftarına açığız yanlız, ortam kızıştıranlar hariç. Senin takımının başkanı şuan Türkiye'de nefret edilen ilk adamdır. Sadece biz değil, antepliside, Çorum'lusuda, Rize'liside sizden nefret ediyor. Önce bunu bir öğren sonra konuş. 2-2 işte kardeşim var mı? Kuyruk acınız 2-2. 16 Mayıs sizin kuyrukoğlukuyruk acınız. Azizede kudurmuş, Gerekirse evini yatını satar Kaka'yı bile alır size. 30 yıldır öbür kupanın acısıda bambaşka zaten.:f50:

arkadasim birakicaksiniz bu agizlari sizin iki senedir transferi gundeminizi belirleyen tek adam dentinho denen denyo....yediginiz kaziklar burdan cine yol oldu eger biz ilgilenmesek stoch diye bir adamin varligini kiroyum ama para bendeci azize nerden bilsin ?

siz aparayi verirrsiniz o brazilyali menajer size getirir josicolari bilmem kimleri

ha son nokta bundan sonra sakin tum turkiye fenerden neden nefret ediyor diye sorgulamayin sakin

cunku en kibar haliyle soyluyorum baskaninizin annesinin meslegi belli ama buraya yazilmaz azizede cocugu iste aola bundan ibaret

Brezilyalı Menejer Figer.Dentinho futbolcu.

Aziz Yıldırım böyle bir insansa sen bu konuşmaların ile nasıl bir insansın abicim?

28 yaşındasın ama bu yazışmalar yakışmamış sana kusura bakma.

Amacım ortamı germek değil bu sebeple ne yazarsan yaz cevap vermeyeceğim.

Ama illa sövmek,hareket etmek mi rahatlatıyor bizleri?Bunları sorgulamak lazım.

Siz gidip sözleşmesi devam eden oyuncuları ayartmaya çalışın,hemen hemen Süper Lig kulüp başkanlarının yarısı bu konudan sebep açıklama yapsın,Galatasaray etik davranmıyor diye..Sonra parayı veren düdüğü çalar misali bir oyuncuyu Fenerbahçe alınca çamur atın.Böyle bir şey yok kusura bakmayın..

Köstebek diyen arkadaş, ben Fenerbahçe'li olduğumu gizlemedimki zaten.

Neyse bu topicteki son mesajım ortam gerilmesin.Keyfinizi kaçırdıysam kusura bakmayın..

valla ben hic üzülmüyorum yönetime güveniyorum daha iyi oyuncular alacaklar ihtiyacimiz olan oyuncular alacaklardir 2 orta saha oyuncusu sart bizim

Trabzon maçından sonra yuvalarından çıkmaya başlamışlar desenize :D

b69b91.png

adam haklı beyler

Neyse bu konuya nokta koyuyorum. Stoch hayırlı olsun güzel transfer tebrik ederim. Bizim için yapılıcak en büyük transfer Haldun Üstünel'dir. Haldun Üstünel transferde 1 numaralı adam olmalıdır her zaman için. En büyük transfer Haldun Üstünel !

Aziz Yıldırım bu sene şampiyon olmak için her şeyi yapacaktır.Bu da böyle bilinsin.

Gerekirse bir oyuncuya 25 milyon euro para verecektir,gerekirse rakiplerinin transfer gündemindeki oyuncuları alacaktır ama en flaş transferleri yapacaktır.Sonuçta ne olacağı sadece sezon sonu belli olur..

2 dakikalik sampiyonlu icin tonla para harcasin :lol:

adam olun kimliginizi saklamayin kimin kus oldugunu biliyoruz herkesi kendiniz gibi angut sanmayin

İyi oldu iyi oldu Özer böylece mort oldu stoch tutmazsa özer yine oynayamaz zaten iyi oldu.

Ne alakası var? Geçen seneki transferlerin peşinde aylarca haber çıkarak göstere göstere koştuk mu? Adnan Sezgin kabak gibi adamı izlerken tribünde yakalandı mı? Okuduğunu anlamakta sıkıntın mı var? Pazarlık elbette yapılır ama küçük paraların pazarlığı yapılmaz diyoruz. Bir de bu işler bu kadar uzatılmaz ve medyaya sızdırılmaz diyoruz. Ben yönetimin genel olarak vizyonuna da sövmedim. Tek dediğim transfer yapılmaya çalışırken izlenen metotda yanlışlık var. Adamı rakibe kaptırsan bile kaptırdığını belli etmeyeceksin.

Takımdan Kewell, Caner ve Gio ayrılıken sol forvete ihtiyacımız olmadığını söylemek de komedi kusura bakma. Arda dışında alternatif yok ve o da sol forvet değil. Orta saha lazım o ayrı. Ayrıca Stoch için çığırtkanlık falan yapan da yok. Problem şu; adı ve mevkisi önemli değil, biz bir adamla ilgilendik ancak transferi o kadar kötü yürüttük ki adamı rakibimize kaptırmakla kalmadık, elimizden kapıldığı kabak gibi ortaya çıktı. Eleştirdiğimiz bu!!!!!! Aynı Özer Hurmacı, aynı Gökhan Gönül'de olduğu gibi.

Okuduğunu anlama sorunu sende var sanırım,yazdığım mesaja anlamadan sazan gibi atlayarak cevap vermen de bu durumu açıklıyor.Benim lafım başkana vizyonsuz yaftası yapıştıranlara.Kimseye Adnan Sezgin'i eleştirmeyin şu transferin halledilme biçimini eleştirmeyin demedim.Bitirilememiş bir transfer için hem de gelmesi çok da önemli olmayan bir futbolcu için yönetime bok atmak yanlış.Vizyonsuz denilen yönetim iki güne tam istediğimiz gibi bir ortasaha oyuncusuyla anlaştığımızı açıklarsa ne olacak?Burada başkana laf atanlar öbür gün ```Stoch haberleriyle gündemi meşgul ettik,o arada kaptık ortasaha oyuncusunu```diyecekler,burada yazılanların hepsi unutulacak.Anlayabilmişsindir umarım.

Türk futbolu adına hayırlı olsun, iyi transfer.

Niye Elano'yu saymıyorsunuz anlamıyorum, gitti mi Elano bir yere? Hayır daha gitmedi.

Birinci Elano bu takıma faydalı olamamasının en büyük nedeni yanındaki kalitesiz adamlardan kaynaklanıyor.

İkincisi Adnan Polat ın kupadan sonra satacağız açıklaması yüzünden yazmadım.

Üçüncüsü Elano- Keita- Baros vssss bu adamlar süper lige fazla adamlar ama bunların yanında oynayan oyuncular bu adamların performanslarını aşağıya çekiyor.Orta saha da Elano nun olması çok da önemli değil bunu geçen sezon zaten gördük.

Gençler kimin hangi takımı tuttuğu, kimin yalan söylediği bizim işimiz;) Siz keyfinize bakın ikili diyaloglara girmeyin;)

Beyler devre arasında da adam akıllı bir ön libero alsaydık belki şimdi şampiyonduk ama transfer hakkımızı gititik Giovani Dos Santos'tan kullandık ağzımız yandı ne Stoch'u?Gs ve Fb arasında Stoch gibi bir kanat oyuncusuna gerçekten ihtiyacı olan takım Fb'ydi zaten.Bize kanat oyuncusu hele hele 9 milyon euro'ya mal olacak bir kanat oyuncusu aşırı derecede zaten lükstü.

İllede kanat oyuncusu mu alcan al o zaman çok istiyosan Riera'yı 10 tane Stoch eder!

Son olarakta İngiliz basınına göre bu transfer 3 milyon pound'a sonuçlandı.Herkes inanmak istediğine inanıyor.

Ne 3 milyon pound doğru diyebiliriz,ne 9 m euro.

Resmi açıklamalar olmadıkça her yazılan muammadır.

Her zanlının suçlu olmadığı gibi.

Son mesajım demiştim ama öteki mesaja bunu eklemeyi unuttuğum için yazdım..

Görüşmek üzere..

Londra'dan transfer haberi var koray sanırım... doğru mu....?

Moar_boy.jpg

Geri
Üst Alt