- 15 Nisan 2010
- 26.259
- 1.368
- 533
Cevap: Miroslav Stoch Fenerbahçe'de
Seni buraya zorla üye yapan mı var? Git angut.com siteden takıl beğenmiyorsan. Biz forum olarak her takım taraftarına açığız yanlız, ortam kızıştıranlar hariç. Senin takımının başkanı şuan Türkiye'de nefret edilen ilk adamdır. Sadece biz değil, antepliside, Çorum'lusuda, Rize'liside sizden nefret ediyor. Önce bunu bir öğren sonra konuş. 2-2 işte kardeşim var mı? Kuyruk acınız 2-2. 16 Mayıs sizin kuyrukoğlukuyruk acınız. Azizede kudurmuş, Gerekirse evini yatını satar Kaka'yı bile alır size. 30 yıldır öbür kupanın acısıda bambaşka zaten.:f50:
Arkadaşlar oyuncuyu beğeniyorsanız ve rakibiniz alıyorsa kendi yönetimize kızabilirsiniz,fakat rakibe kızmak neden?Mademki beğeniyorsunuz ve rakibiniz aldı,sizlere yakışan tebrik etmektir.
Futbol adına birşeyler konuşmak için yazıyorum fakat fenev diyeni de oluyor, 2-2 diye hala bir espriyi zamansız ve yersiz kullananı da, azize diyeni de..
Ben sizin başkanınıza hakaret etmiyorum, desteklediğiniz spor kulübünün adını da değiştirmiyorum.Birbirimize saygı duyabilmeliyiz.Unutmayalım farklı renklere gönül versekte bizler insanız.Ailelerinizde hiç mi yok başka takım taraftarı olan?Onlara da mı böyle yapıyorsunuz?Spor bu mudur?
Seni buraya zorla üye yapan mı var? Git angut.com siteden takıl beğenmiyorsan. Biz forum olarak her takım taraftarına açığız yanlız, ortam kızıştıranlar hariç. Senin takımının başkanı şuan Türkiye'de nefret edilen ilk adamdır. Sadece biz değil, antepliside, Çorum'lusuda, Rize'liside sizden nefret ediyor. Önce bunu bir öğren sonra konuş. 2-2 işte kardeşim var mı? Kuyruk acınız 2-2. 16 Mayıs sizin kuyrukoğlukuyruk acınız. Azizede kudurmuş, Gerekirse evini yatını satar Kaka'yı bile alır size. 30 yıldır öbür kupanın acısıda bambaşka zaten.:f50: