Miroslav Stoch Fenerbahçe'de

Cevap: Miroslav Stoch Fenerbahçe'de

yeni transfer stratejimizde transferler kimsenin tekelinde değil

herkes adnan polata bağlı

bu nedenle bu sene almak istediğimiz futbolcular basına yansıyo

bu gidişler gelişler görüşmeler sırasında haber sızıyo bi şekilde sanırım

parası olup aklı olmayan yaratıklarda parayı bastırıp alıyo böyle elimizdeki adamı...

şuan tek umudum haldun abinin yine şaşırtmaca yapmış olma ihtimali...

Bence iyi topçu ama Türkiye'ye uyum sağlarmı sağlamazmı bilinmez.Aslında bi kanat oyuncusuyla ilgilenmemiz zaten saçmaydı.Neyse artık biz kendi transferlerimize bakalım.

Bence hic zorlanmayacak.

Zorlanmayacagini fenere karsi oynadigi 2 macta gösterdi zaten.

Türkiyenin "en iyi sag bek" dedikleri Gökhanin anasini aglatti.

Topuzun da ebesini aglatti.

En iyi sağ bek'i de Milli takımlar görüyoz.Dökülüyo resmen.Adam hızını iyi kullanıyor tamam.Bunu büyütmenin ne anlamı var.Keita bunu kucağına alır staddan dışarı fırlatır.Bir tekmeyle 10 takla atar bu.Tr'nin en iyi kanatları yine bizde.Keita,Gio,Kewell,Serdar Özkan,Arda

Haldun yine en iyisi yapcaktır.Hiç merak etmeyin.Hatta bu mesajımı saklayın.Seneye GS için devrim niteliğinde bir yıl olacak.

Ya bizim forumda ne kadar tabir-i caisse "Bombacı" diye tabir ettiğimiz insanlar var. Stoch gelecek arkadaşlar, Fener falan hikaye dediler. Yazık oldu :) Nasıl bu kadar emin oluyorlar? Bir kaç futbolcu içinde daha önce böyle söylentiler oldu.

En iyi sağ bek'i de Milli takımlar görüyoz.Dökülüyo resmen.Adam hızını iyi kullanıyor tamam.Bunu büyütmenin ne anlamı var.Keita bunu kucağına alır staddan dışarı fırlatır.Bir tekmeyle 10 takla atar bu.Tr'nin en iyi kanatları yine bizde.Keita,Gio,Kewell,Serdar Özkan,Arda

Haldun yine en iyisi yapcaktır.Hiç merak etmeyin.Hatta bu mesajımı saklayın.Seneye GS için devrim niteliğinde bir yıl olacak.

Keita 2 kez sans buldu, neden kucagina alip stadtan disari atmadi?

Keitayi kötülemek icin yazmiyorum bunlari ama yapmadi, yapamadi iste..

Keita 2 kez sans buldu, neden kucagina alip stadtan disari atmadi?

Keitayi kötülemek icin yazmiyorum bunlari ama yapmadi, yapamadi iste..

Ben Stoch'tan bahsediyorum ya.1.50 boyu var.Kıçına tekmeyi koysa staddan dışarı fırlar.Herşey kağıt üstünde değil,sahada belli olur.Keita gibi sağ açığımız var.Yatıp kalkıp dua edin.Adam 4 kişini arasından geçiyo resmen.

9 a mı aldılar harbiden çüş,mehmet topuz dan sonra giren en büyük kazık:asd:

Ya arkadaş daha ilk senesinde vasatın üstünde oynayan futbolcuya 9 Milyon veriliyor. Kendini her yerde kanıtlamış Arda için 10 Milyon bile zor eder diyorlar. Bu ne perhiz ne lahana turşusu? Stoch 9 ediyorsa, Arda 39 eder.

Transfer ücreti için Chelsea forumlarında 2.5 milyon pound deniyor, bizde 9 milyon euro. Ne onların dediği kadar az ne de bizim medyada yazıldığı kadar fazladır bence. 5-6 milyon euro civarı olacağını sanıyorum. Kanaltürk 3 milyon senelik alacak demiş Stoch için anladığım kadarıyla, sayı saymayı bilmiyorlar galiba...

bence aziz yıldırım saymayı bilmiyodur:asd:

Geri
Üst Alt