# Miroslav Stoch

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Miroslav Stoch

Stocha lanári Galatasaray Istanbul | Ligové sú?a?e | Futbal | ?port | JOJ.sk

Stoch>>>>Galatasaray

Stochov lanári Galatasaray İstanbul

Slovak futbolcu temsilcisi Miroslav Stochov İstanbul'da güçlü bir ilgi veľkoklub türkçe Galatasaray.

Pay İngilizce Chelsea oyuncusu, Hollanda Twente FC geçen harcanan kredi Ligi sezon bildirildiğine Rijkaard vyhliadol Türk takımı baş antrenörü Frank. Inform çeşitli medya ülkenin ve "Crescent.

İlgili Makaleler

Weissovci beş gol modellenmiştir

Márquez 'In ek Stochov başlık ligin ilk katkıda bulunan kar anlamlı için Twente, eski FC Barcelona kursiyerlerin kendi kadrosu teknik direktör Rijkaard ilgi blaugranas - defans Rafael. Yirmi Nitra öğrenci Stochov olarak (iki gol şehir oniki Kulüpten Enschede için Manchester gol lig UEFA 2009/2010, unutmayın.) omurgasını ait olan ekip liderliğindeki bir İngiliz dümenci Steve McClaren. "Ben önde var Stochov büyük gelecek. My göre bilgi , ancak Chelsea sezon sonraki hizmetleri saymak değil yaptığı. İngiliz kulübü tutar makul teklif a, ve umarım biz yönetmek Rijkaard olsun bizim Stochov için takım, temsilcisi "dedi eski Hollanda harika. Galatasaray üst Türkiye'nin sonuçlandı geçen sezon rekabet üçte spot şampiyonasında Bursasporom ve şehir rakip Fenerbahçe.

"Mino" Stochov st üyesi adayı Vladimir Weiss 29 içinde ara. şampiyonluk için önümüzdeki dünyanın Afrika Güney. Şu anda, bir temsilci hazırlanması seçim Avusturya kamplarında oyun.

Google Translate:D

Güzel yazıymış :D

Bir halt anlamadım :D

Çevirebilecek var mı?

Slovakça. Google Translate'te çevirdim.

Çeviri:

Pay İngilizce Chelsea oyuncusu, Lig sezon Hollanda'da FC Twente barındıran sona erdi harcanan vyhliadol baş antrenör Frank Rijkaard Türk takımı dedi. "ülkenin Kızılay bilgilendirin çeşitli medya.

İlgili Makaleler

* Weissovci beş gol modellenmiştir

Stochov anlamlı Twente için ilk lig şampiyonluğunu kar katkı, eski FC Barcelona teknik direktörü Rijkaard eğitim 'blaugranas onun kadro ilgi ek - defans Rafael Márquez içinde. Yirmi Nitra öğrenci Stochov Manchester City Club Enschede iki ligde de dahil olmak üzere on iki gol (attı

UEFA 2009/2010, unutmayın.) Ve aitti

İngiltere takımının belkemiği

dümenci Steve McClaren. "Ben Stochov büyük geleceğin var. Benim bilgiye göre

Ancak, Chelsea yaptığı hizmetler ile önümüzdeki sezon sayılmaz. İngiliz kulübü, ve makul bir miktar sunmak için umarım bizim takım için Stochov alabilirsiniz, "dedi eski büyük

Hollanda temsilcisi Rijkaard. Galatasaray üçüncü sırada yer Türkiye'nin en iyi rekabet geçen sezon sona erdi

bir başyapıt Bursasporom ve şehir rakip Fenerbahçe.

"Mino" Stochov Vladimir Weiss st ile geçici 29 üyeli adaylığı içinde. Önümüzdeki Dünya Kupası

Güney Afrika'da. Orada

bir temsilci seçimi ile hazırlanmıştır

Avusturya'da oyuna konsantre

:asd: :asd:

"Ben Stochov büyük geleceğin var. Benim bilgiye göre

Ancak, Chelsea yaptığı hizmetler ile önümüzdeki sezon sayılmaz. İngiliz kulübü, ve makul bir miktar sunmak için umarım bizim takım için Stochov alabilirsiniz, "

:asd::asd:

abi adam şu an avrupanın en gözde genç oyuncusu... görün bakın chelsea onu tecrübe kazanması için bir premier lig klübüne kiralayacak...

Chelsea napsin Stoch'u?

Sol kanatta zaten Malouda ve Kalou var. Altyapidanda seneye Gökhan Töre A takim'a girmeye baslar.

chelsea nereye gönderecek ?

az önce transfermarkta baktim, orda bonservisi elinde gibi görünüyor.

bu transfer gercekten olabilir.

hahaha ne komik.

transfermarkt sayfasini yenilemis yeni gördüm, tamam 2011e kadarmis kontrati.

olsun oda fazla sayilmaz sonucta 1 senelik kontrati var ve chelseade kadroya giremiyorsa neden olmasin. aslinda önlibero gerek ama rijkaard istiyorsa vardir bir bildigi.

hahaha ne komik.

transfermarkt sayfasini yenilemis yeni gördüm, tamam 2011e kadarmis kontrati.

olsun oda fazla sayilmaz sonucta 1 senelik kontrati var ve chelseade kadroya giremiyorsa neden olmasin. aslinda önlibero gerek ama rijkaard istiyorsa vardir bir bildigi.

bu chelsea'nin sözleşme yenilemeyeceği anlamına gelmio ama...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt