Murat Kılıçoğlu
Aslan Üye
- 22 Kasım 2008
- 8.080
- 41
- 323
Cevap: # Miroslav Stoch
Amin sadıç.
Amin sadıç.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hayırlı olsun almışız
hayırlı olsun almışız
Güzel yazıymış
Bir halt anlamadım
Çevirebilecek var mı?
Pay İngilizce Chelsea oyuncusu, Lig sezon Hollanda'da FC Twente barındıran sona erdi harcanan vyhliadol baş antrenör Frank Rijkaard Türk takımı dedi. "ülkenin Kızılay bilgilendirin çeşitli medya.
İlgili Makaleler
* Weissovci beş gol modellenmiştir
Stochov anlamlı Twente için ilk lig şampiyonluğunu kar katkı, eski FC Barcelona teknik direktörü Rijkaard eğitim 'blaugranas onun kadro ilgi ek - defans Rafael Márquez içinde. Yirmi Nitra öğrenci Stochov Manchester City Club Enschede iki ligde de dahil olmak üzere on iki gol (attı
UEFA 2009/2010, unutmayın.) Ve aitti
İngiltere takımının belkemiği
dümenci Steve McClaren. "Ben Stochov büyük geleceğin var. Benim bilgiye göre
Ancak, Chelsea yaptığı hizmetler ile önümüzdeki sezon sayılmaz. İngiliz kulübü, ve makul bir miktar sunmak için umarım bizim takım için Stochov alabilirsiniz, "dedi eski büyük
Hollanda temsilcisi Rijkaard. Galatasaray üçüncü sırada yer Türkiye'nin en iyi rekabet geçen sezon sona erdi
bir başyapıt Bursasporom ve şehir rakip Fenerbahçe.
"Mino" Stochov Vladimir Weiss st ile geçici 29 üyeli adaylığı içinde. Önümüzdeki Dünya Kupası
Güney Afrika'da. Orada
bir temsilci seçimi ile hazırlanmıştır
Avusturya'da oyuna konsantre
"Ben Stochov büyük geleceğin var. Benim bilgiye göre
Ancak, Chelsea yaptığı hizmetler ile önümüzdeki sezon sayılmaz. İngiliz kulübü, ve makul bir miktar sunmak için umarım bizim takım için Stochov alabilirsiniz, "
KOCA bir HAYAL...
oyledir tabi tabi
abi adam şu an avrupanın en gözde genç oyuncusu... görün bakın chelsea onu tecrübe kazanması için bir premier lig klübüne kiralayacak...
chelsea nereye gönderecek ?
az önce transfermarkta baktim, orda bonservisi elinde gibi görünüyor.
bu transfer gercekten olabilir.
chelsea nereye gönderecek ?
az önce transfermarkta baktim, orda bonservisi elinde gibi görünüyor.
bu transfer gercekten olabilir.
hahaha ne komik.
transfermarkt sayfasini yenilemis yeni gördüm, tamam 2011e kadarmis kontrati.
olsun oda fazla sayilmaz sonucta 1 senelik kontrati var ve chelseade kadroya giremiyorsa neden olmasin. aslinda önlibero gerek ama rijkaard istiyorsa vardir bir bildigi.