- 20 Haziran 2009
- 15.354
- 0
- 1.361
Cevap: # Miroslav Stoch
Bakmışız 1000. mesajda gelmiş Stoch.
Bakmışız 1000. mesajda gelmiş Stoch.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Of hemen herseyi milli olaya baglamaniz lazim. 5-6 kisi yapti diye tum Türkiye kötu oluyor.
Abatmayin hemen, bu tum dünyada olan sey.
Not: ben orda yazanlardan sanmayin, daha yeni goruyorum.
Renktaşlar lig tvde haldun üstünel neler dedi ve gerçekten canlı yayına bağlanıpmı konuştu ???
ne yani içimizde zalımlarmı var![]()
İyi güzelde, Tottenham forumuna, Arsenal forumuna, Liverpool forumuna bir bak. Bizimkiler her yerde resmen b.kunu çıkartıyor. 5-6 kişilik bir olay kesinlikle değil. Birde bizim forumdan yazanlar var bu şekilde, ALLAH AKIL FİKİR VERSİN. Biriside isimlerimizi vermiş, hangi gerizekalı bilmiyorum, gerizekalı diyorum çünkü böyle bir olayı ancak bir gerizekalı yapar, kimse eğer lafım ona..
Benim ve diğer arkadaşların ismini ne salaklığa yazar ki birisi?
birakin arkadaslar gerizekalilara kizmayi.
bosverin.
zaten adam dava acacak buyuk ihtimal ip elinde adamin.
insallah acar da ceza yer.
scoutgs haber koymus ama onun cozumlemesi nedir?
birakin arkadaslar gerizekalilara kizmayi.
bosverin.
zaten adam dava acacak buyuk ihtimal ip elinde adamin.
insallah acar da ceza yer.
scoutgs haber koymus ama onun cozumlemesi nedir?
İsmini sen koy artık..Ben ismimizi oraya yazan kimse zalım demiyorum yanlız.
ScoutGS yalan haber yapmaz bence. İnanıyorum onlara. 20 yaşındaymış üstelik. Baya övülüyor heryerde. İzleme fırsatım olmadı hiç ondan soruyorum sisteme uyar mı bu oyuncu ? Oyun zekası iyi midir ?
hayır öyle bir kültür ekolü varda,yoksa dediğin gibi başka isimleri hakediyorlar.![]()
ScoutGS yalan haber yapmaz bence. İnanıyorum onlara. 20 yaşındaymış üstelik. Baya övülüyor heryerde. İzleme fırsatım olmadı hiç ondan soruyorum sisteme uyar mı bu oyuncu ? Oyun zekası iyi midir ?