# Miroslav Stoch

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Miroslav Stoch

Bakmışız 1000. mesajda gelmiş Stoch. :D

Renktaşlar lig tvde haldun üstünel neler dedi ve gerçekten canlı yayına bağlanıpmı konuştu ???

Bizim ülkemizde çok boş adamlar var ne yapacaklarını şaşırıyolar.

Of hemen herseyi milli olaya baglamaniz lazim. 5-6 kisi yapti diye tum Türkiye kötu oluyor.

Abatmayin hemen, bu tum dünyada olan sey.

Not: ben orda yazanlardan sanmayin, daha yeni goruyorum.

İyi güzelde, Tottenham forumuna, Arsenal forumuna, Liverpool forumuna bir bak. Bizimkiler her yerde resmen b.kunu çıkartıyor. 5-6 kişilik bir olay kesinlikle değil. Birde bizim forumdan yazanlar var bu şekilde, ALLAH AKIL FİKİR VERSİN. Biriside isimlerimizi vermiş, hangi gerizekalı bilmiyorum, gerizekalı diyorum çünkü böyle bir olayı ancak bir gerizekalı yapar, kimse eğer lafım ona..:mad:

Benim ve diğer arkadaşların ismini ne salaklığa yazar ki birisi?

birakin arkadaslar gerizekalilara kizmayi.

bosverin.

zaten adam dava acacak buyuk ihtimal ip elinde adamin.

insallah acar da ceza yer.

scoutgs haber koymus ama onun cozumlemesi nedir?

İyi güzelde, Tottenham forumuna, Arsenal forumuna, Liverpool forumuna bir bak. Bizimkiler her yerde resmen b.kunu çıkartıyor. 5-6 kişilik bir olay kesinlikle değil. Birde bizim forumdan yazanlar var bu şekilde, ALLAH AKIL FİKİR VERSİN. Biriside isimlerimizi vermiş, hangi gerizekalı bilmiyorum, gerizekalı diyorum çünkü böyle bir olayı ancak bir gerizekalı yapar, kimse eğer lafım ona..:mad:

Benim ve diğer arkadaşların ismini ne salaklığa yazar ki birisi?

Evet bizim forumun adını veren bir akıllı (!) vardı orada, isimlerimizi kullananlar da cabası. :o

eyvah ayvah antu tutuşmuş!!!

birakin arkadaslar gerizekalilara kizmayi.

bosverin.

zaten adam dava acacak buyuk ihtimal ip elinde adamin.

insallah acar da ceza yer.

scoutgs haber koymus ama onun cozumlemesi nedir?

Google translate den birisi Moderatör diye girmiş nikini, ip filan yazmış, yanınada dava yazmış slovakça. Gerçek değil, sonradan zaten oda türkçe sövüyor :rolleyes:

ScoutGS yalan haber yapmaz bence. İnanıyorum onlara. 20 yaşındaymış üstelik. Baya övülüyor heryerde. İzleme fırsatım olmadı hiç ondan soruyorum sisteme uyar mı bu oyuncu ? Oyun zekası iyi midir ?

ScoutGS yalan haber yapmaz bence. İnanıyorum onlara. 20 yaşındaymış üstelik. Baya övülüyor heryerde. İzleme fırsatım olmadı hiç ondan soruyorum sisteme uyar mı bu oyuncu ? Oyun zekası iyi midir ?

Çok kaliteli futbolcu bundan emin ol.Cılız gözükmesine rağmen çok mücadeleci ve hızlı.

Şöyle anlatayım .Genç bir Robben düşün .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt